![]() |
Citiraj:
Imam ih doma 3 ja mislim. :D |
Citiraj:
sumnjam, isto kad smo htjeli ukinut fixni telefom iz ugovora (jer ga ne koristimo bar 10 godina) kako bi smanjili ukupni račun, a oni ko iz topa "ali cijena vam ostaje ista" |
Citiraj:
Po novim ugovorima ti ga naplaćuju svaki mjesec. |
2 eura mjesečno ako nije L paket, tad je uključen u cijenu.
|
Jel se moze maxtv app instalirat na titan os od philipsa?
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Mjesečna naknada za MAXtv To Go Sportski i MAXtv To Go Sportski Plus paket iznosi 37,50 kuna, odnosno 45 kuna mjesečno. Ostali korisnici plaćaju mjesečnu naknadu za MAXtv To Go uslugu u iznosima od 50, 75 i 90 kuna.
Dali su ove cijene jos uvjek aktualne? Znaci za cca 5€ mjesecno bih imao Sportski i Sportski plus paket? Dali se moze aplikacija instalirati i na mob i na smart tv? |
MaxTV To Go ne postoji već neko duže vrijeme. A cijene u kunama su sigurno aktualne....
|
:care: Svašta... Izasao sam iz zatvora pa nisam bas u korak s vremenom.:D
|
Max tv to go aplikacija po ovome linku što je kolega poslao bi radila na LG G2 i C4?
|
Citiraj:
Jer više ne postoji.... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Da piše na postu, a kad sam pricao telefonski sa tht su mi ponudili to kao opciju, ali gospođa nije sigurna dali radi na LG tv....
Edit: msm da se zove Max-tv, bez TO GO u nazivu |
Citiraj:
|
Prvi put testirao Maxtv aplikaciju na Samsungu i mogu rec da je blaga katastrofa, toliko lose radi da je neupotrebljiva. EON aplikacija je 10x bolja.
Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
da,mogu je uklonit kako je losa...ok je jedino ako upalis program i ne saltas nista
|
Upravo to. A saltanje nekad upali stream nekad ne.
Jeli to vezano samo za Samsung ili app opcenito?
|
Mislim da je APP opcenito ali evo testirano na QLED 55qn90
Na android tv radi sasvim u redu.
|
ma na mobu i tabletu radi okej...
i iphone i android,ali za tv samsung app si nisu dali truda Nego da pitam,nisam imao klasicni maxtv godinama...kad se uzme max tv i optika dal se dobije i reciver za tv kao prije ili samo aplikacija ide? |
Citiraj:
|
dal se moze iskoristit onaj stari reciver ako se sada uzme max tv?
taj model sam imao prije nekih 5 godina GX-HT501EL |
Citiraj:
App sporo šalta, stream kasni. Jednostavno nijedan parametar nije na stranu aplikacije u odnosu na iptv prijemnik. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |