![]() |
Citiraj:
|
Šta je ovo --> Rabbits prazan stalno. Pa di su svi? ajmo ljudi idemo igrat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: |
Citiraj:
Citiraj:
Pozdrav! |
Jel se ikome od vas dešava ono da počne lagat i da bude server disconnected?Sad sam puko jer mi je to napravio a owno sam.Jel to možda povezano s jebenim patchem?
|
Pretpostavka da imaš updatean PB? Tendencija kod istog servera ili? Mislim, ako je, najvjerojatnije je do servera. Imao sam i ja takvih slučajeva. Patch 1.6?
(to ti je kad imaš drevo od kompa :D :p ) |
Da,angry employee.
Makar jednom po večeri kada mi se igra. A da budem iskren,na drugima mi se to i ne događa da sam obratio pažnju,tako da je vjerojatno do servera. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva sreća pa sam admin i mogu haxat koliko me volja, pb podesio da mi ne skuži haxeve i bmk :p Nego dajte dolazite gore, isključite haxeve i idemo pucat. :) |
rabbits server je trenutno otvoren za sve ^^
|
Citiraj:
Predobar server :care: Makar nekad prelagan, jedan od prvih originalnih servera koji sam posjetio, a dugo sad nisam navračao :kafa: Otkad sam updateao PB nijednom me još nije kickao sa nijednog servera, mada su se počeli pojavljivati čudni lagovi po serverima koji su prije bili doslovno bez laga, ono, recimo svake 2 minute malo lagga i smiri se... :nono: Ali ti lagovi su počeli sa 1.7 :kafa: |
Citiraj:
|
netko je nakon reinstalacije igre zaboravio staviti fixed exe :fiju:
|
A taj neko pjevuši :p
|
PB Problem
Ovako, jedan frend moj je nabavio original igru koju je kupio u Njemackoj,....
Sve 5 dok nije poceo igrat, e tada ga je PB izbacio. Napravio je manualy update PB i pise "ERROR: The update attempt failed because the file ''http://webfile2.evenbalance.com/downloads/pbgame.htm'' is missing on the update servers. Please try again later." Molim pomoc.:fala: |
Jel probao neke druge servere?
|
zašto je C2Y stalno prazan?
|
Citiraj:
Inače taj server je otkazan - ne plača se više - jedino ga Lowpings nije još ugasio. |
Citiraj:
Nema ljudi, nekad se okupe ali rjetko :( Citiraj:
Amo večeras jedan WAR nas Ekspertovaca™! Ja i Thoroughbred B smo za ;) |
ako koga zanima old rifles only:
217.163.26.47:28960 |
Citiraj:
Kako misliš old, one iz COD2 ili neke druge aka ove nove? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Decki trazio sam po netu malo gdje ima kupiti original cod4 cd key ali samo sam jedno nasao i ne uljeva mi veliko povjerenje.
Ako tko od vas zna gdje ima za kupiti neka mi dade link Tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, "public" je... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego reci jer zbog toga ima puno kamperaja ili se šora kak spada? |
Ja dok sam igrao nije bilo nekog pretjeranog kempanja. Cak mi je jedan od boljih servera...
|
193.47.83.233:28936
Evo jos jedan rifle only server..ping bi mogao biti malo bolji..al ajd :) Imate 3 puske na izboru;kar98,mosin i lee enfield (kak se vec pise :) ). Public je..ima jaaako puno slotova i uvijek je nesto ljudi na njemu..nema bas puno kampanja,sve ovisi od mape,do mape jel..ko i svugdje ;) I da..zanimljivost je sto postoje perkovi ko i inace..tako da je ovaj mod bas dobar buckuris :P |
ja sam zaboravio napisat da na ovom kaj sam ja stavio imate samo odrađene perkove (ne sve) i isto tako postoji health, kao i spawn protection (imuni ste jedno 3-4 sekunde nakon spawna tak da ne poginete odma kak se "skotite")
|
Citiraj:
LOooooooooooL :D Zaboravio si reći da je crno-bijela slika, dobro pa ima nightvision (!!! :D) pa sa njim još ponešto i vidiš :D Inače, nije ni tako loše, ali crno bijelo :hitthewal: |
OMFG...crno-bijela slika??
Brate daj mi te droge :P jebes travu,ako zbilja ovo tvoje djeluje tako na sve :P Na PM mi reci odakle ju nabavljas. |
Sto je crno-bijelo?
|
bas je zakon taj mod samo steta sta nema hitblip-a
|
Znam da sam n00b i low..ali sto je to hitblip :) ?
|
mozemo reci ja mislim i hitbox ...to ti je ono kad ga pogodis da se rasiri nisan
|
Citiraj:
pa igra... slika... hmm, je crno bijela Radar, health i te đinđe u HUD-u su normalnih boja, ali je slika igre crno-bijela :D WTF, OMFG, sad je normalno :wtf2::care: Nešto nije bilo u redu onda očito, HUD mi normalno izgledao, ali igra bila crno-bijela, sad je normalno... hmmm, :wtf2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |