![]() |
Citiraj:
|
+3 i od mene za taj uradak i neeeeeeeeeekak mislim da je bilo bolje da je tamo ostao nego na super-duper tg-u koji više realno nije tg, nego ono... automagazin (koji je btw. super postao i šebalj nosi tu emisiju bez greške).
|
Automagazin mi je cringe fest. Ne mogu Šebalja prožvakat nikako. Trudi se ali nije prirodan i nema script nego vadi iz glave pola stvari pa izgleda nabacano.
Primjer odličnih reviewova mi je carwow kanal na YT. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Golf i Ford nista ne mogu krivo napraviti. A novoj Kiji prigovori da ima osjetljivu kocnicu.. kod Forda presuti cinjenicu da mu je kocnica katastrofa osjetljiva. Ja nisam uopce imao problema s kocnicom na novom Ceedu, a na Focusu smo se kolega i ja (nebitno tko vozi) zapikavali pri svakom stajanju, nebitno koja brzina. Znaci kad nema sta za rec kod Focusa ili Golfa, onda se koristi "stadardno dobra unutrasnjost" ili "standardno dobro drzanje na cesti".. sve neki placeholder bullshiti. Da ne pricam da kad sam vozio Golfa 7, 1.6 tdi 90ks, da sam bio sokiran koji je to odron od auta (prije toga vozio novu Astru, Ceeda II, A3, Clio... Golf uvjerljivo najgori auto od njih). I par tjedana poslije sjednem u Uber, Golf 7, auto spaceshuttle. Totalno drugi auto od onog u kojem sam se vozio, i po unutrasnjosti i po udobnosti... Multilink vs torsion beam i orava unutrasnjost vs losa oprema. I prica Uberovac da se njegov frend tako zajebo, kupi si on isto Golfa 1.6, 90ks, kao sve je to isto... I nije mogao vjerovat koliko je auto drugaciji, kaze cak i losiji od nnegove stare Golf cetvorke... Golf se uvijek testira na multilinku i sa boljom opremom, ali je to drugi auto u odnosu na onaj koji ce si obican Hrvat kupit. 2.0 tdi sa vrh opremom - auto me jako dojmio 1.6 tdi sa losom opremom - moja Alfa 147 iz 2002 je bolja od tog auta Ali takve stvari ti Carwow ne kaze bas... Isto kao sto prica da mu je na Focusu torsion beam jednako udoban kao multilink... Da, mozda na pisti.. ali s obzirom da vozi po UK gdje su ceste kao kod nas, znam da sere. Vjerojatno je problem u tome sto se ne smije zamjeriti Fordu, VW-u ili mu vise nece davati aute i zvati ga na prezentacije, a onda se moze pozdraviti sa svojim poslom. |
Da skoro uvijek revieweri dobiju top trim modele. A i u UK cesto je osnovni trim nas srednji trim itd. Za Forda ne kuzim kak je tak pikava kocnica na mojoj fiesti je cak mushy feel a ne da je previse responsive. Ovisi o motoru/modelu valjda
Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
Carwow je smece od kanala.
Lik dobiva aute na privatno koristenje i sukladno tome se spominju mane i prednosti. Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
to ti je iskljucivo ovisno o disk plocicama. Neki dan sam se u to uvjerio, promijenio set komplet kocnice, iste diskove ko inace stavio, ali ovaj put Pagid plocice. Auto zagriza sada na dodit kocnice ko blesav, a onda kasnije nije tako jako.. dok je prije bil obrnuto... lagano hvata i sto vise stiskas jace grize... sto mi se generalno vise svidja. Mrzim kad mi se auto nabija cim taknem kocnicu. Sad se moram navikavati promijenit stil voznje zbog hebenih plocica. |
Pogledao juče prvu epku, sadržaj ok, al njih dvojicu novih ne kužim ništa. Super za UK market, loše za sve ostale.
|
Meni su ove dvi epizode skroz dobre. Pogotovo druga. Ekipa je mlađa, vole se zajebavati, a CH je bolji za test i recenziju od bilo koga iz "stare garde".
Dok se malo uhodaju moglo bi biti skoz dobro, svakako bolje od prošle grupe (onaj Rory je bija totalno dosadan i bezveze pokušava nešto glumatati dok je LeBlanc isto bija dosadnjikav i nije mi izgledalo da voli biti tamo. Ova trojica su svi baš u tome čini mi se i simpa su. |
Top Gear S29E01 dostupan u videoteci
... jel uopce ima smisla pisat ako uopce itko prati to više ? :D |
Hvala na info. Toliko je prošlo od neke nove epizode da ću gledati bilo kaj sada :D
|
Dobar tribute to Stirling Moss u zadnjoj epizodi :)
|
Nije da pratim ali samo da dam info ostalima ...
14.3.2021 izašla je nova epizoda Top Gear S30E01 16.3.2020 Preminula je “kraljica Nürburgringa” Sabine Schmitz u dobi od 51 godine nakon dugotrajne borbe s karcinomom. RIP https://cf-images.eu-west-1.prod.bol...atch/image.jpg https://www.autonet.hr/aktualno/vije...medium=article https://www.topgear.com/car-news/top...d-away-aged-51 https://ichef.bbci.co.uk/images/ic/480xn/p03w4hcz.jpg https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/...c35ff95fd1c7ea |
Slabo komentirate Top Gear...
Meni su super, odlična je kemija među ekipom i unatoč koroni i ograničenjima napravili su odličnu sezonu, zadnja epizoda je super. Dosta iskrenih reakcija i zajebancija nije isforsirana, a fizički izazovi su nešto što stara ekipa više neće raditi. Ono što fali je Clarksonov dišpet i karakter bez dlake na jeziku, ali jbg to više ne prolazi u Woke svijetu... |
Citiraj:
nisam gledao zadnje dvije sezone uopce, zapravo sa tom novom trojicom sam pogleda dvije epizode i bili su mi ocaj. jesu i dalje strava skriptirani ili? |
Samo da javim ako koga slucajno zanima (mene ne).
Novi Top Gear S31E01 je dostupan u videoteci. ... ako itko više gleda tu jadi i bijedu na što je spala serija. :) :smoke: :( :puke: Nove epizode izlazi nocu s nedjelje na pon. |
Da ostave da Chris Harris vodi seriju solo, bilo bi top.
Ovak su samo Chris Harrisa skinuli s YT |
:chears::goood::frend: |
ten kju veliku macku :D :chears:
|
Pogleda...vrhunski odradjeno i obradjeno
|
Je, odličan je materijal, čovek si je fino dal truda.:frend: Ovo je IMHO bolji materijal od svih posljednjih sezona s novom postavom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem mi se javlja kada netko koristi Meni se to ne prikazuje u nitijednom pregledniku. Kaj trebam upaliti i gdje da vidim te postove?:hitthewal: |
Provjeril sam kod sebe kroz Edge, Chrome, Vivaldi, Operu i Firefox - u svim preglednicima se ovi YT videi uredno prikazuju. Od plug-in/add-on dodataka imam jedino uBlock Origin.
Ne znam kaj bi moglo biti, pa da ti baš u svakom pregledniku blokira YT embedded videe, ali za svaki slučaj stavljam klasične linkove na isti materijal. https://i.postimg.cc/tTDvPc6r/YouTube.png:chears: |
Citiraj:
I to se odjednom dogodilo, do prije recimo godinu dana se sve normalno prikazivalo. Ali hvala sve jedno na linkovima, svakako ću ih pogledati. |
Moguće da je neki update za određeni web-preglednik ili koji od add-on/plug-in dodataka, neka glupost na tu foru. Probaj in-private browsing ili incognito opcije, čisto za svaki slučaj.
|
Nema razlike ni u incognito modu, i sorry za spam na temi.
|
|
Why modern Top Gear (2016-) is a conceptually-flawed TV show:chears::frend: Citiraj:
|
Show je umro kad je otišao trojac koji je bio lice i naličje te emisije. Da su oni polako uvodili nove voditelje, postepeno mijenjali koncept, možda bi i preživjelo, ali ovako kad su ovi otišli u Grand Tour za mene Top Gear više nije postojao
|
Doslovno tako tocno pola jedne epizode pogleda bez the ekipe.
|
Upropastili i uništili su Top Gear do te mjere da praktički anonimni čovjek s Interneta u 2h napravi bolji materijal o tome koliko nizbrdo je sve otišlo, nego sve kaj je Top Gear izdal u posljednjih nekoliko godina.
|
Meni zanimljiviji AI generirani top gear sa starom postavom:
https://youtu.be/dBxUIQzmOSc?si=9RNzAZzkLzL1QZ1w |
BBC se i službeno oglasil po pitanju Top Gear sudbine, a serija se sada potvrđeno (do daljnjega) ne vraća na male ekrane.:hitthewal:
Citiraj:
|
Conceptually Flawed: A Coda:chears::frend: |
Hamster: The Story of Richard Hammond:chears::frend: |
A Complete (Idiot's) Guide To The Cool Wall:chears::frend: |
The day Top Gear died:chears::frend: Nažalost, ova priča je itekak dobro poznata, a zamjene za orginalni voditeljski trojac - tak jasno nema, niti bude, ali Top Gear Classic i dalje vrti sve njihove hitove.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |