![]() |
Grublje stvari stepem samo i onda alkohol na ručnik i samo brzinski prebrišem.
|
Thx, probat ću ovaj vikend..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene ne pomaže ni alkohol ni voda, mjesto gdje mi stoji dlan je totalno bijelo od kože. Nemam pojma čime to očistiti.
|
meni isto :D :D
ja ga ubijem s mokrim trulexom. |
Citiraj:
Meni je isto tak nakon 4 godine koristenja i nedugo sam ju zarotiral za 180°, jer mi je desna strana podloge skoro pa ko nova. Do jeseni nek izdrzi, pa onda u nabavu po novu. :) |
Ljetno radno mjesto :p
![]() ![]() Još samo fali gore http://www.projectorcentral.com/InFocus-IN5534.htm ali žurio sam se pa samo okinuo tek toliko ove dvije fotke. |
Pokidat će ti kablove ovi što budu igrali odbojku :D.
|
Citiraj:
Onaj dio gdje je dlan meni nije izlizan već baš prljav.. Kad se ovako gleda izgleda svjetlije boje ali čim se sa noktom malo "zagreca" odmah ostane bijeli prljavi trag.. Morat ću to riješit. :zdero: EDIT: ustvari, ovo je moja.. |
Citiraj:
Di si stol nabavio? Koliko hrk? Super je, jednostavan a ogroman. EDIT: Citiraj:
|
Mad_Duke - joj ako netko zapne za kabele i potegne ovog finog lian lia :D
Ajd bar ćeš se nagledat mesa (nadam se da žene igraju) ;) |
Ma odbojka je od postavljanja opreme pa do demontaže suspendirana. (Da ti ne bi) :D
Kablovi idu u sredinu konzole, a ovi kaj idu prema platnu po sredini se skupe te imaju sa svake strane dovoljno hoda da ako ih lik od pet metara zakači ne bu potegli ikaj :) I da, projekciju su po noći, malo je teži sa 7K ANSI projicirati prije 21:00 samo malo manje od tjedan dana od najduljeg dana u godini :P |
Citiraj:
1870kn |
Citiraj:
Ja sam vise puta takve podloge prao u perilici za rublje i nista im nije bilo. Samo ne pretjerati sa temperaturom, ja sam ih prao na 40-50 stupnjeva. Citiraj:
|
Citiraj:
- kakva je kvaliteta stola/drva - koliko je težak cca., da li se što ljulja - kolika je visina stola - da li je na gornjoj ploči po rubovima ABS ili samo zalijepljeni furnir |
jedan je Dim. 150X75X80cm
drugi je Dim. 120X75X80cm ništa se ne ljulja, težak nemam pojma,ali kvalitetan je i masivan...daska je podosta teška, rekao bi na ovom vecem nekih 15tak kg a jos su tu metalne noge...nemrem sada dizati i vagati jer su sva tri spojena u jedan...naspram mojeg iverica bivšeg je stvarno bog i batina. sada ovo zadnje nemam pojma |
|
Dobro ti je, bolje nego u zatvoru ;)
Treba se snać u životu :D |
Cura se doseli i potjera te skupa sa kompom u zahod, vrh :D
|
Citiraj:
|
Ak na stolcu izbusim rupu i na plodu maknem jednu plocicu mogu se samo opustiti :D Cijev je vec tam... Hm... onda mi jos samo neki mali frižider i mikrovalna trebaju!
|
A pored toga, uvijek možeš napravit da ti od ispod vuče hladan "svježi" zrak, i onda nemaš brige sa ljetnom vrućinama i temperaturama u kućištu :)
|
@darkydark
Nek se oni samo sprdaju :D,... to je ipak tvojih 1,7x1,7 m2,... i zato :beer: |
Šalu na stranu, imaš komp u wc-u. Ne moraš u pol borbe odlazit od kompa. Obaviš svoje i stisneš ctrl+shift+p (da servo pusti vodu) i nastavljaš borbu :).
Zvuk je isto, vjerojatno, super jer je u wc-u akustika odlična. Glavno je da imaš svoj mir. Gdje god to bilo. |
|
Na čemu ti to stoje monitori? Imaš neki stalak pričvršćen na zidu il? Ne vidi se pa me zanima.
E i imaš najbolje stalke za zvučnike ;). |
Citiraj:
sviđaju mi se ovi monitorčići :)) |
monitori su na transmedia stolnim stalcima, jedan se vidi između philipsa i hp-a, drugi je iza zvučnika
kod stalaka za zvučnike mi se sviđa što su podesivi po visini :D |
|
e daj mi reci koji su tocno genius-ovi zvucnici, di si ih kupio i koliko si ih platio? hvala
|
HF-2020, Instar Informatika, 650kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas pospremao sobu pa da iskoristim priliku :)
slika |
To si ti samo htio pokazat kante Wheya :D
Da se zna da vjezbas :D |
:D
Ne dizem, pedalam. Ali u jednoj je glukoza, sipam u kantu jer uzimam u vrecama pa mi je lakse grabit. |
Citiraj:
|
|
Strah i trepet na cestama :D http://www.pohrani.com/f/1y/8K/1Kdr0...720248036s.jpg
"radno mjesto doma" je žena sređivala pa bolje da ne slikam, a i ne smijem bez odobrenja :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |