![]() |
Pretpostavljam da ste nešto radili na forumu, nisam stigao pročešljati što je to točno upgrejdano ali fino izgledaju stranice i opcije na profilima korisnika i forum leeeeeeeti :D
dobar posao dečki |
Čini mi se da nema opcije notifikejšna kad ti netko napiše nešto u profilu, u onoj novoj značajki profila to jest.
Bilo bi simpatično da se to ukomponira u gumb Notifications sa padajućim menijem u kojem onda piše new pm i new poruka korisnika. Al samo notifikacija bi bila dovoljna. Eto nunji nisam odgovorio par dana jer nisam imao blage veze da mi je išta poslao. |
Mislim da to budemo uklonili iz sistema, ne vidim svrhu toga uz PM.
|
Ni to nije loša solucija, dapače, ne treba nam :)
|
Citiraj:
|
nego, već ih je bilo pa da se to ne proširi :D
|
Vidim da je dodan i tab Friends u pregled profila, sad ćemo vidjeti tko me lajka :D
Fejsbuk i na PCE :lol2: |
Tko? Što? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako je skratio muke :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogasio sam sve te fejsbuk nakarade, mislim da to nije za ovaj forum. |
Kaj je opcija za uredit post ukinuta? Jer baš krenuo jedan post sredit i vidim nema više te opcije?
|
Imate limit od 15 min, neki su počeli zloupotrebljavali opciju.
|
hebemu, bar ste na trznici mogli ostaviti tu opciju.
|
Citiraj:
zašto ja imam preko 2000 pregledanih profila? :wtf2: sve me počinje zabrinjavati. :eek: |
Citiraj:
Koji je razlog tome? |
Postoji lijepi dio forumaša koji naseru masu gluposti u svoje postove, pa kad im moderatori to editiraju u čitljiviji oblik, oni opet vrate post u orginalno komatozno stanje.
Valjda misle da je editirano, jer neko nema pametnijeg posla, a kad im se to obiše - onda cmizdre na PM, da di im je post. Eventualno da se poveća vrijeme za editiranje vlastitog posta. Da ne pričam kak naknadno editranje posta kojeg je moderator ili administrator s razlogom editiral, nema veze sa zdravim mozgom. Naprave sranje, sranje se ispravi i oni opet naprave sranje.:) Pokupe ban ili infraction za to i onda je nismo znali i yebanje majke na PM. |
Pa onda tog pavijana koji neposlusa upozorenje 2 puta ili nije sposoban procitat pravila te ih se i pridrzavati trajno sankcionirat jer bu i dalje radio sranja na ovaj ili onaj nacin....
Jerbo ovo je uzas meni barem... |
Ima tih pavijana kolko te volja i da su takve stvari na meni, ja bi sankcioniral pun qrac kretena koji izigravaju Engleze. Još se k tome svaki dan registrira dodatna količina bisera, koje pravila ne diraju ni najmanje i forum lagano postaje leglo kretenizma, nepismenosti, bahatosti i igralište za maloljetne nadobudne kompjuteraše koji su popili svu pamet svijeta. Kak sam rekel, ako se da nek se vrijeme potrebno za editiranje poveća na vrijednost (30min, 60min, kolko god) koja svima odgovara. U slučaju da se ukine (jer ljudima to nikak ne odgovara) i ako gospoda opet nastave s naknadnim editiranjima, brisanje postova bude im najmanji problem.
|
Citiraj:
Ajde za brisanje komentara, ali ovo je nezgodno. Nakon nekoliko mjeseci hocu dodati par stvari u trampa oglas i vidim da to vise nije moguce. Nezahvalno jako Tore. Ako ne mozes u oglas koji dugo traje dodati stvari i nove detalje, onda ni od bumpa nemas neke velike koristi. Steta da su svi forumasi zakinuti zbog nekolicine lopuža. Valjda se moze nesto selektivnije sloziti kao opcija? Jer ovo sa 15 minuta je grozno, i bas u ovakva teska vremena? Pretplatu mi znaju, sad ce i prepaid za spas od dosadnjakovica i jos mi Tor oduze pravicu na 15 minuta edita? Pa imajte srca ljudi :) |
Citiraj:
Ni meni se ovo ne dopada... Imam jedan oglas aktivan, onaj sa monitorom i još par stvari, i sad imam par prodanih, više ne mogu editirat post da bude pregledniji... |
:baad:
Dajte vratite edit opciju, to stvarno ne bi trebalo biti ograničeno vremenski, ako se netko pravi pametan naknadno kad već dobije par odgovora na svoj post ionako to ostaje zabilježeno i vidljivo (izmijenjeno od, razlog) A pojedincima koji zloupotrebljavaju edit za poklon jedan:banned:(pogotovo ako ispravljaju moda ili admina koji ih upozorava na nešto suprotno pravilima) pa neka ponove to opet slobodno ako im se isplati. |
Citiraj:
Pa sad ne mogu editirati postojeći thread na tržnici nego ću radije otvoriti novi. Pa kad se u obzir uzme broj korisnika... Ovako samo obrišete bumpove, ostavite prvi post da si user editira i šibaj dalje. Zbog nekolicine ispaštaju svi...:nono: |
greska na forumu
poz, u zadnja dva dana na trznici sam stavio oglas, naime pocele su se pojavljivati greske tipa Stisnem EDIT! a on pocne QUOTAT! , tako ako se to ikako moze rijesiti i molio bih Moda da mi otkljuca moju temu za prodaju zbog ove greske.
znaci svaki put kad stisnem edit on quota i radi novu poruku. hvala, pozdrav. |
pošto opcija EDIT traje samo 15min, mislim da više nećeš imati taj problem...
A možda si TI razlog zašto su to ukinuli :D EDIT: prebačeno ovdje, nice. Malo se guštam dok još mogu... |
sto to znaci, da necu moci pisati sto je prodano a sto ne -.- ?
|
Moći ćeš, ali samo 15min nakon postanja. Nema više editiranja za 3,5 ili 15 dana unutar samog posta:baad:
Vratite EDIT:banana: |
ocemo EDIT! :banana::banana::banana:
|
AKo već mora bit limitiran, dajte bar više od 15 minuta:(
Sumnjam da netko može zlorabit 300 minuta recimo, a bar koristi nećem, 15 je bezveze, ne stignem ni tipfelere popravit:D |
Citiraj:
To se najviše koristi na tržnici (tako i ja) kod editiranja prodaje i kupovine. Sad će biti vrlo nepregledno razbacano u nekoliko postova... |
Citiraj:
15 min je bezveze, mogu ga onda skroz ukinut i to je to:D A 300 je već ok, ako je već administracija odlučila da više neće bit trajan. Meni isto paše trajno, ali ako ne može trajno, onda radije 300 min, nego 15. Jer 15 ne služi nikome, a 300 služi i ne može se baš zloupotrebljivat kao šta se ovih beskonačno zloupotrebljivalo... |
Citiraj:
|
15min, eventualno 30min je dovoljno da si ispraviš pogreške jer, bar mislim, da si pročitaš post nakon postanja istoga (?). Ok je za veći dio foruma no za tržnicu je zaista gadno...
Moderi će zbog ove opcije dobivat više PMova zasigurno, naravno, istog sadržaja "zaštonemogueditiratipost? napisosamsvezajednojerneznampisati" Eventualno da se poveća na 30min a ukoliko se tržnica može izolirati od ovoga, onda je opcija i više nego dobra. A sad jedno pitanje, kako onda updateat liste? Ili će moderi bit toliko radišni da će updateat i preostale heh :D |
Nek se čim prije vradi Edit, pa Vi fino editirajte i moderirajte ova sranja. Ja idem prodavati maglu. Ima više smisla.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I ja budem sve fino poslal u krasan qrac, usput se ušlagiram meni dragim "stvarima" i doviđenja. Ovo više nema nikakvog smisla.
|
Ja bi se slozio sa McG-om i ostavio na 15 minuta, i to je to. :)
|
Obavezno edit natrag, na 30min do 1h. :)
|
EDIT natrag,
i to bez vremenskog limita. Ima bar "100" razloga zakaj treba EDIT ostati i vi ga zbog "par" osoba mičete :(. Jedan i najvažniji primjer je pisanje nekih tutoriala te naknadnog dodavanja, uređivanja... Stavljanjem limita sve to pada u vodu. Meni je to najveći FAIL koji ste mogli napraviti!!! EDIT natrag. @ McG Shvaćam tvoju borbu sa vjetrenjačama. Od mojih 500 postova 400 ih je bar napisano na način protiv kojeg se boriš. Teško je pisati pravilno... Neke rečenice vrtim u glavi tri puta i opet loše ispadnu. EDIT natrag! EDIT: Pisajući ovaj post, tri put sam koristil EDIT ako ne i više :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |