![]() |
Pusti ga tamo di imaš najbolji omjer signala/download-a.
Od tamo onda lijepo kupi koliko god ti ethernet kabla treba i vuci :) |
Citiraj:
Zidovi od šuplje cigle mogu gušiti i preko -20dB (100 puta slabiji signal). |
Citiraj:
Meni u Đubi je oko 4-8 mbps dl i toliko up, no kad sam ugovarao prije 2.5 god je brzina bila preko 40mbps dl i puno više za up. ne vjerujem da je neka gužva uzrok nego su ili okrenuli antene ili ih poštimali drugačije ili im je QoS u bananku. |
bok,
na kojoj stranici mogu vidjeti popis baznih stanica ? jer u jednom dijelu zaprešića je dosutpan 4G+, pa da vidim dal mogu uhvatiti. hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odabereš područje i onda imaš show elements. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali velim zakaj piše Tele2 pod mreža, a ako sam spojen na HT ? |
.
Ako piše tele2 onda si spojen na tele2 a ne na ht. Kada se spojiš karticom od tele2 na ht pisati će ht kao ssid. Nego ako već to rade mene zanima dali je roming iz tele2 na ht jer meni fali signala od ht a signal tele2 je full. . |
Citiraj:
ali sam siguran da kada je pisalo 4G+, da je pisalo Tele2. što znači da sam bio spojen na Tele2, a ne na HT. |
Jel se na ht mrezu samo rucno moze spojiti ili se spaja i na automatskom biranju mreze? Probao sam se rucno spojiti na ht 4g i ht 3g i uvijek mi pise tele2, jel se u nekoj aplikaciji mozda moze vidjeti na cijem signalu je?
|
Citiraj:
|
evo screenshot od 4G+ na Tele2.
https://i.ibb.co/wQrBkK3/thumbnail-S...-Info-Lite.jpg to je samo dostupno na jednom dijelu grada: Podsused - Zaprešić. vozio sam se vlakom danas na posao, pa sam napravio screenshot. iz ovoga je vidljivo da nisam spojen na drugu mrežu, nego na Tele2. |
Mislim da kod nacionalnog roaminga piše i dalje Tele2, a ne HT. Jer vi i dalje koristite Tele2 mrežu, ali preko HT infrastrukture.
|
Najbolje je provjeriti sa *107#, onda možete biti 100% sigurni na kojoj ste mreži.
|
Mene pri pokusaju toga prebaci na 3g.. Probao sam rucno odabrati tcom 4g pa to ne mogu provjeriti, probam tcom 3g i to mi prebaci i pri provjeri izbaci da je tcom signal, ali me stalno prebacuje na 4g (iako je rucno odabran tcom 3g) za koji mislim da je tele2.
|
Ajmo ponovo Tele2 nema 4G+!!!!! U nacionalnom roamingu uvijek piše operater čija je sim kartica, a spojeni ste na drugog operatera. U normalnom roamingu se mijenja naziv čim se spojite na drugog operatera van HR.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel je ogranicena brzina na tcom 4g?
|
meni se cini da nije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel kasne jos nekome računi? Nije da živim na selu iza 4 brda, ali ne kužim ko im dila te račune da ih još nema (danas je 18ti, valuta je 15ti lol). Otišao u tele2 centar da mi cura sprinta račun. Nemam e-račun jer dok raskinem (sezonski korisnik) opet NE mogu do zadnjeg računa budući se isti generira nakon raskida a broj "nestaje" iz sustava samim izvršenjem raskida :D
|
niti meni nije stigao. tko ih šljivi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam ja to, zbog toga ne mozes vidjeti jel 4g signal od tele2 ili od tcoma... Ali zasto me prebacuje na 4g ako sam rucno odabrao tele2 3g?
|
Zvali me jučer u vezi produljenja ugovora.
Vele, ističe vam uskoro, a ukoliko sada produljite, dajemo vam cijenu od 159kn. Velim hvala ali ne, nije baš uskoro. Pred prodajom su, i čini mi se da bi pokušavaju dobiti potpise prije 1.8., od kad su potrošači bolje zaštićeni(?). No ak budu brzine ok kad mi istekne, zakaj ne, ak ponude nekaj bolje od cijene. |
159kn s ugovornom obvezom? Meni je ta cijena bez ugovorne obveze, samo uz e-račun.
|
koliko se čeka na aktivaciju pokučnog,kad stigne oprema?
|
do 24h
|
Je li moguće koristiti A1 4G u nacionalnom roamingu?
Tmobile signal mi je kriminalan |
Citiraj:
|
Ostaje mi samo čekati A1 4g flat bez ugovorne obveze ispod 200kn facepalm
|
Citiraj:
|
Da, od 00:00 - 10:00h - preko dana je limit 100gb
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |