PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Alucard 04.03.2006. 15:31

ja sam sad bio pa i nema bas ljudi za igrat ......

Sam Fischer 04.03.2006. 15:34

Imam problemčić, kad pozovem vote pod gametype imam samo DM...Zna možde netko di je problem?: sweating

Cijenjeni Rak?:beer:

CatKiller 04.03.2006. 15:47

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Imam problemčić, kad pozovem vote pod gametype imam samo DM...Zna možde netko di je problem?: sweating

Cijenjeni Rak?:beer:

To zato jer ovo ostalo ne znate :P

Newbie Pro 04.03.2006. 15:51

Meni je neki dan roknuo osigurač, sad nestalo struje na 2 sekunde kad smo igrali..odustajem. :( Prelazim na minesweeper.

mITZEK jr 04.03.2006. 16:52

ajde dodite neko svi su mi otisli!!!!!!sam bili ko ???????:beer: :beer:

MisterM 04.03.2006. 17:13

Citiraj:

Autor RAK
Kada smo kod cheatova, koristim ih za hvatanje "pametnih". Jedino što sam lijen. Od danas ću se popraviti. Jedan od prvih na popisu je Zlikovac Rak kojeg je iznervirani M77 optužio za varanje. Tog ću morati pozorno pratiti. Sigurno neki vrag koristi. I ti bi trebao malo pratiti.

I ja sam primjetio da taj Rak vara: lol2 : : suicide : lol2 : : suicide : lol2 : : suicide : lol2 : : suicide : lol2 : : suicide

terminator 04.03.2006. 19:54

evo,izgleda da ima i malo problemčića sa novim mapama : Machineg
http://img311.imageshack.us/img311/8...board015tr.jpg

Renesis 04.03.2006. 19:55

I ja sam bio zaglavio na zidu... Malo je problematična mapa...

RAK 04.03.2006. 21:32

Poradi učestalih zahtjeva da se igra rifle only moram reagirati.

Spomene li još netko nekakav rifle only na serveru leti sa servera brzinom munje. Ne pitam više da li je pročitao post i tko mu je mama ili tata već jednostavno leti.

Objašnjenje je jednostavno. Ako netko po defaultu uzima rifle kao oružje, neka ga i uzima. Moje oružje je MP44 i uvijek igram s njime. Kada uzmem rifle onda je onaj drugi u velikoj prednosti i nema nikakve svrhe igrati. Zatim postoji čitava lepeza rifle only servera i pozivam ih da se tamo napucavaju do mile volje. Mene tamo sigurno nećete pronaći.

Posebna glupost je igrati CTF Rifle Only. Naravno to nekima nije jasno jer ne razumiju što treba raditi u toj igri. Pa neka pročitaju pravila koja su napisana vrijednom rukom MisterM-a i postana na forumu.

Još će se netko napraviti pametan i zatražiti da ukinem sve oružje osim pištolja (a možda niti to) pa ćemo se šamarati po Brecourtu.

Jednostavno to neće ići. Moramo podvući crtu pod glupe i nepotrebne modifikacije. Nešto neću napraviti. Pa se vi slikavajte.

EDIT: Zapravo sam imao dobru volju da napravim Rifle Only ali su me pojedinci svojim ponašanjem odrvatili od toga i potpuno sam odustao. Sasvim je dovoljno što smo ukinuli fog/dust/smoke/noob stick.

panoramix 04.03.2006. 21:36

Predlažem igru KUNDAK ONLY : hello2 :

MisterM 04.03.2006. 21:42

Citiraj:

Autor panorama
Predlažem igru KUNDAK ONLY : hello2 :

Bomba/nož only:D

CatKiller 04.03.2006. 22:44

Citiraj:

Autor RAK
Poradi učestalih zahtjeva da se igra rifle only moram reagirati.

http://img420.imageshack.us/img420/2347/rak4wg.jpg;)

domy_os 04.03.2006. 23:01

AHAHAHAAH, OVO JE DOBRO!!!! :D :D

MisterM 04.03.2006. 23:30

Dobar - pet plus za trud - samo ne jedam hamburgere - trebao si nači neki sendvić - "Subway rules": lol2 :
M

MisterM 05.03.2006. 00:55

Kvragu:fuming: - rekli smo u pravilima da nema vrijeđanja. Nemojte vrijeđati - simple as that.
ZED, FLEKS: nono :

RAK 05.03.2006. 03:43

Server radi sa novim passom.

atha 05.03.2006. 03:52

gut. :)

i nadam se da bi uskoro mogli pocheti sa novim mapama,
ako se ostali udostoje downloadati ili proshetati do obliznjeg dilera cod2 mapama... :rolleyes: ;)

Alucard 05.03.2006. 04:43

kako to da u ovo vrijeme nema nikog za igrat na serveru ?
pa nije tako kasno....
rano je :)

LorD ClockaN 05.03.2006. 09:13

Znači Rifle Only samo kad nema RAKa LOL

NHF

Renesis 05.03.2006. 10:33

Što se mene tiče, ok... ja si uzimam oružje ovisno kako mislim igrat... defenziva ili mp44 ili thompson, ofenziva obično gevintača....

LorD ClockaN 05.03.2006. 10:36

Malo sam probao onu veliku mapu... koma za par igrača. Tamo treba barem 10:10 igrača da bi se uopče našlo, a kamoli napucavalo konstantno

ZED 05.03.2006. 11:20

Citiraj:

Autor MisterM
Kvragu:fuming: - rekli smo u pravilima da nema vrijeđanja. Nemojte vrijeđati - simple as that.
ZED, FLEKS: nono :

A znaci ti si Faktor koji kicka: nono ::rambo:
I daj se prije raspitaj, to nije bilo vrijeđanje nego zajebancija mene i zulea, a za fleksa neznam:smoke:

atha 05.03.2006. 12:41

mister m te sigurno nije kickao.

CatKiller 05.03.2006. 12:52

Ma fish je najveci kocijas medju igracima :P

Svako malo jbm ti ikru, jbm ti jajasca, dabg da ti som pojeo leglo i tako 8)

atha 05.03.2006. 13:00

da, primijetio sam.

inache, shto se psovanja tiche, i vrijedjanja drugih igracha - toga biti neche.
ovo je igra. i zabava. stoga se vrijedjanje/psovanje i slichno, rjeshva po kratkom postpupku. shale su uvijek dobrodoshle, ali neke stvari koliko sam vidio, nisu u redu.

zippo 05.03.2006. 13:08

Ja cu vjerojatno vrijedjati T-Com, DSL, conection interrupted, plavi ekran, svoje mjenjanje oruzja u trenutku dok me neko napucava ali drugo ili drugog necu. Dobar neprijatelj bolji je od loseg prijatelja pa vas sve postujem dok igramo ali preko nisana :rolleyes: :D

ZED 05.03.2006. 14:27

Citiraj:

Autor atha
mister m te sigurno nije kickao.

Pa onda neznam ko je, a mislim ono ja i zule se zajebavamo i neko me kickne:rambo:

RAK 05.03.2006. 14:57

Citiraj:

Autor ZED
Pa onda neznam ko je, a mislim ono ja i zule se zajebavamo i neko me kickne:rambo:

Možda si kiknut zbog kempanja?

Dobro. Je li tako teško ispustiti iz poruka spolne odnose sa članovima familije i sl. Nisam primijetio da se to koristi niti na PCE. Ne vidim zašto bi i u igri. Nađite se nasamo, pa se ispičkarajte do mile volje. I onda se ti nađeš da ih bindaš. Tako da bi uvijek bio spreman nekome spomenuti mater. To je već pravo pretjerivanje.

A i da baš toliko morate pisati... Igrajte malo.

ZED 05.03.2006. 15:03

Citiraj:

Autor RAK
Možda si kiknut zbog kempanja?

Je bas ja dok igram ne kempam, jedino ak odem u win nekaj vidit a to nije bio slucaj, ja sam napiso zuleu die bitch kad sam ga s bombom skeljio i to je to

Fleks 05.03.2006. 15:13

A joj pa to je samo zejebancija.

Osim onog da je rak chiter i kemper i smrdi. To je istina :D:D:D

MisterM 05.03.2006. 15:18

Citiraj:

Autor ZED
A znaci ti si Faktor koji kicka: nono ::rambo:
I daj se prije raspitaj, to nije bilo vrijeđanje nego zajebancija mene i zulea, a za fleksa neznam:smoke:

Kad bindaš tipku DIE BITCH meni je to isto kao DIE FAGGET i sl. - znači psovanje i vrijeđanje. Kad se svi budemo JAKO dobro poznavali možda to i prođe - sada ne.

Jednom mi je neko napisao pederu - ne sječam se ko - reagirao sam i OK čovjek se ispričao. Ima miljarda načina da se izrazi trenutna ljutnja u igri bez vrijeđanja nikoga. Nismo manijaci pa da pisemo da ne smije biti na rasnoj, religijskoj ili nešto slično osnovi.
Poanta je u tome da ima više igrača ( recimo baš u respawnu ) i ti lupis DIE BITCH - možda ste ti i Zule najbolji kompiči na svijetu ali ne poznaju te svi tako dobro pa nije u redu - kužiš.

Nenamjeravam se dopisivati sa tobom u igri ili kak si rekao "da se raspitam" -
NEMA PSOVANJA - THE END

MisterM 05.03.2006. 15:22

Citiraj:

Autor Fleks
A joj pa to je samo zejebancija.

Osim onog da je rak chiter i kemper i smrdi. To je istina :D:D:D

Sinoč smo stavili novi anti-cheat program - ko cheata - njemu HT, ISKON ili bilo koji drugi provajder skida promet peterostruko: lol2 : : evil : E da zaboravio sam ovi sa flatom - nijma se zamjeni trenutno flat i preusmjeri na konekcija preko sex-phonea u Brazilu.: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :

ZED 05.03.2006. 15:33

Citiraj:

Autor MisterM
Kad bindaš tipku DIE BITCH meni je to isto kao DIE FAGGET i sl. - znači psovanje i vrijeđanje. Kad se svi budemo JAKO dobro poznavali možda to i prođe - sada ne.

Malo ga serete, ne:rolleyes:
Vi "Povlasteni" smijete a mi ostali idioti koji placamo server nesmijemo:rolleyes:
Al pri tome nemislim na rijeci tipa Je... ti mam.... nego na ovakve stvari
I da Fish psuje ko kocijas pa nisam vidio da je njega neko kicknuo

mitzek 05.03.2006. 15:40

cuj Zed a kolko si to puuuno platio da ga toooliko možeš srat,ja ti drage volje platim duplo i vritanjak pride sam da prestanes kakit.. jebote,kaj nemres bez ekscesa nigdje??? fuj,fuj Zed...dobaar..

ZED 05.03.2006. 15:51

Citiraj:

Autor mitzek
cuj Zed a kolko si to puuuno platio da ga toooliko možeš srat,ja ti drage volje platim duplo i vritanjak pride sam da prestanes kakit.. jebote,kaj nemres bez ekscesa nigdje??? fuj,fuj Zed...dobaar..

Pa nemoras mi tu platio ovo platio ono, nego ak si faca reci nesto na moje primjedbe tipa fish i jedan od ovoh povlastenih sta kakaju
A kolko se sjecam i ti znas pokoju kocijasku nabacit

mitzek 05.03.2006. 15:58

znam samo da imas kronični proljev čim dohvatiš tipkovnicu il miša,to je sve kaj mislim o tebi,a Ti me razuvjeri , neshvaćeni dječaće....uostalom nebum se ja s tobom baktal, imam i svojeg 17 godišnjaka doma i znam da bum mu prije 18 stal na vrat i stisnul kolko morem ,ak bu iole sličan Tvom liku i djelu..EOD...

MisterM 05.03.2006. 16:05

Citiraj:

Autor ZED
Vi Povlasteni smijete a mi ostali idioti koji placamo server nesmijemo:rolleyes:

Znaš kaj - ne bi se trebao spuštat na tvoj nivo ali budem jer si me sad stvarno ispizdio - koji mi povlašteni - jel oni bez kojih servera nebi bilo? Ili koji su to idioti koji plačaju a mi "povlašteni" ne plačamo.
Sad ću ti reči jednu stvar koja se ne tiče ni tebe ni koga drugog ali da ti konačno uđe u tu tvoju bahatu neodgojenu ludaru - ja mali moj imam sranja sa ženom radi ovog kaj radim oko servera svaki dan - pa jel ja kukam ko obična p... svaki dan?!!!!!!!! Prestani srat. Tu i na forumu i na COD serveru nisu svi klinci kojima je fora štoviše poželjno pokazati do kuda ide dno neodgojenosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prestani me navlačit. Ja tebi nemam kaj pretit! Ako poludim - pojest ću sam svoje gubitke - povuči karticu i pa-pa server.
Znaš nije sve u lovi ali da te pitam nešto - da li bi ti platio nešto prema dogovoru sa bilo kime a onda danima molio da ti se jave jednostavim mailom, PM-om, poštom, golubom.... sa osnovnim podacima jer ti je neki điđo ostavio za kniđu kod binđe pa buš dobil ili ne znam kaj - jel bi se i dalje trudio oko toga posla??????????????? I da sad ne nabrajam.
Jednostavno nisi u pravu i bok. I nemoj me prozivat povlaštenim jer sam uzeo 100 $ iz usta svojih klinaca i na povjerenje krenuo u ovo. Ak misliš da je to siča za mene e pa nije. A sada basta.:fuming:

Newbie Pro 05.03.2006. 16:08

Auuu, u što se ovo pretvorilo. Možda stavit na server filter da određene psovke odmah konvertira u "jesem ti gajde" ili "jadna li ti baba"? Ili to riješit gevintačom u bubreg? No definitivno, previše se piše tokom igre. Osobno ne uzimam za zlo kad mi netko kaze da umrem kao kuja :) Meni je to je sve zajebancija u žaru borbe i djeluje čak pozitivno, no treba smanjit komunikaciju u tom smjeru da nam ne crkne server nenajavljeno: stoopid

EDIT: apelirao bih na jednu stvar: nemojte ubijat ljude dok pišu, to je stvarno bezveze. Druga je stavka ako netko piše konstantno, onda ga treba s guštom skefat kundakom

RAK 05.03.2006. 16:20

Citiraj:

Autor ZED
Vi "Povlasteni" smijete a mi ostali idioti koji placamo server nesmijemo:rolleyes:

Imam za tebe prijedlog. Obzirom da nisi povlašten i ne možeš se suzdržati od ispada, bolje je da niti ne igraš na serveru. javi se meni da ti dostavim tvojih 10 kn i ne želim čuti od tebe niti riječi. To ti je dobra ponuda obzirom da si neko vrijeme mogao biti na serveru, a uplačeni iznos ti se vrača u cijelosti. Toga nema niti kod McDonaldsa.

Pozdrav

ZED 05.03.2006. 16:29

Zadrzi si iznos i popij pivce da ti smiri zivce,:beer:
Neda mi se objasnjavat sad da svatite neke osnovne stvari
Trazio sam ravnopravnos među korisnicima servera ali toga kod nas ocito nemoze biti jer ce uvjek netko povlasten bit
Sto se mene tice EOD, I do mozda nekog drugog pisanja

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38.