![]() |
Elephone G7 izgleda vrlo dobro za samo 150$. Jedino što je škrt sa internom memorijom.
|
Jedino što je odron, s velikim O. I s ovakvom baterijom na 5.5 incha nisu bas uvjerljivi, a obzirom da vjerojatno lažu i da je stvarni kapacitet bar za 200, 250 mAh manji onda su uvjerljivi još manje. No, ko zna, prije nego netko sve ovo potvrdi/opovrgne, možemo samo nagađati.
|
Citiraj:
|
Jeli dobi ko onog THL T6s pro . vidim imaju ga na njemačkom efox skladištu - 106 Eur je cijena.
|
Plus poštarina za hrvatsku
|
Stigao danas DHL-om THL T6s sa eFoxa, na prvi pogled mobitel izgleda kvalitetno sklempan, ali kada ga upalio bas se vide pixeli na ekranu, mozda sam ja za nesto kriv, em koriste neki rom sa rezolucijom nekom divljom, sve ikone ogromne itd.
Moze savjet za neku web stranicu sa romovima za T6S? Ja sam proucio sve newman n2 stvari sada je vrijeme za THL |
Poslije dugo premišljanja i mijenjanja odluka naručen IUNI U2 3/32.
Kad stigne prijavim. |
Svaka čast, mislim da nisi pogriješio za IUNI :)
|
Citiraj:
|
IUNI U2 , (3 GB RAM + 32 GB ROM)
http://www.pohrani.com/f/43/N3/jL4P9Ni/iuniu2.jpg Efox, 183€ - 8€ (samo danas, code: CM08) + 8% osiguranje od carine na adresu u Njemačkoj= 189€ cca 1450kn. U cijeni DHL Express dostava. Mislim da i za HR nude free DHL i osiguranje od carine. |
a oces li morat placat ista dodatno dhl-u ili to oni kompenziraju u sklopu tog osiguranja? ja sam opasno zagrijan, doduse za verziju s 2 gige rama, al me smeta (pre)mala baterija.
|
Citiraj:
|
Daj ti nekaj predlozi.. Vidim da ti nikaj nepase:)
|
Citiraj:
Što se tiče baterije računam u usporedbi s Coolpadom F1. Iuni je malo manji 4,7 vs. 5,0, ali je veća rezolucija - pa se to kompenzira. A snapdragon bi trebao biti nešto manji potrošač nego MTK procesor. Tako da Coolpad s 2350 mAh bi trebao biti kao i Iuni s 2200 mAh. Sve to pod uvjetom da Iuni ne laže za kapacitet baterije :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali je malo drugacija lova u pitanju...
|
Ljudi kad god nešto pokušavam skinit pokazuje mi na uređaju nema dovoljno prostora. Iako ima. jel ima tko taj problem i kako riješit?
|
Postavke,pohranjivanje,podaci iz predmemorije.Klikni na njih i izbrisi.
|
Citiraj:
|
na jednom mjestu piše 1.15mb a na drugom 646KB :D
|
Ocisti oba pa probaj onda istalirati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za IUNI U2 SAR 0.5 W/Kg Ako znaš za neke druge vrijednosti podijeli samnom da napravim otkaz narudžbe dok još mogu. |
Kakva radijacija ljudi dragi nije to ionizirajuce zracenje tj.mobiteli nemaju dovoljnu energiju da izazovu ionizaciju i samim time utjecaj na dnk o kakvim radijacima vi pricate ??
|
A Motorole redovito preko 1W :)
|
Citiraj:
|
Ako se dobro sjecam i Mi3 ima poprilicni SAR...
|
Citiraj:
Onaj od 280$ je sold out, sto ce reci da nikad nije ni postojao. Pored njega stoji pravi, od 700$. :) |
Citiraj:
Provjereno :D |
Zna neko ima li gdje kupiti ovaj mobitel? Ne mogu da nadjem....
https://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=10554 I kakvi su ti HDC inace? Sto mi je cudno nema ga ni na listi na http://www.hdc-mobile.com |
HDC radi kopije brand name mobitela. Generalan savjet za takve je - bježati od njih glavom bez obzira.
|
Kad bi Meizu k52 bio 4.6 incha bilo bi super, i neka osrednja kamerica za 100-150 eura.
|
Kamerica sigurno neće biti osrednja (u klasi mobilnih kamera :))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da ce dobro proci,da ce biti ono kaj je i mislio da bude. I da ce nas cekati review. |
Evo ovdje necenzurirani dojmovi 150-tak kineza. Uglavnom žugaju na bateriju...
(netko možda ne može shvatiti ni zeru prijevoda ali mislim da se može steći prilično pouzdan dojam o mobitelu) E sad, tu je malo veći problem što kinezi ne govore hrvatski ili neki sličan jezik pa ne znam koliko im možemo vjerovati? Snimka zaslona prikazuje dvadesetak najpopularnijih uređaja s jednog od najjačih kineskih mobilnih foruma - YDSS Poznat je i kao Mobile Uncle forum (ako vam je ovo poznato, u pravu ste - oni su tvorci alata za MTK mobitele) Crvene brojke predstavljaju broj poruka na današnji dan: http://i.imgur.com/W4ebSys.png |
Citiraj:
Pitas na temelju cega? Pa mislim da je dovoljno u google pretrazivanje upisati "iuni u2", pa da bar na trenutak pomislis "pa stani jebote, ovo i nije lose za 1200kn" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |