![]() |
Meni su skombinirali par stvari ujedno sve doslo uredno i onda mi nastavili slati poruku za shipping 2 stvari da dolaze uskoro i stvarno doslo x2 a naruceno i naplaceno jedanput...svašta mada nije vrijedno obe stvari 10€ skupa pa sam posla da su se zafrkali niko nista ne odgovara ohh well
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
2 paketa rade ping pong izmedju Hrvatske-Madjarske ima 15 dana vec ...
Ovo je postalo katastrofa narucivat u Hr. |
Izgleda da paketi više ne idu preko Mađarske i HU tracking već preko pošte.
Naručio naočale za čitanje i privjesak. Aliexpress kreirao Combined paket i dodijelio mu LD***HR tracking (prvo je bio 2 dana ***YP) Za samo 6 dana od narudžbe s Alija dobivam sms Hrvatske pošte da su zaprimili taj HR paket i da će dostava biti u paketomat. Nadam se da će me doćekati u paketomatu pošte ovih dana. Ovo ispada brže od Overseasa |
Jel moguće da si naočale sa dioptrijom uzeja u kineza?
Ako ih prodaju u centrima, što ih ne bi naručio s Alije? Vjerojatno im je poslao nalaz okuliste i na osnovu njega su mu napravili stakla.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hahah daj nemoj me zezat :D mozes mislit kako je to slao |
Ako je plus dioptrija onda je mogao uzeti lagano. Sve one jeftine naočale za čitanje u ljekarnoj su isto kineske
|
više puta kupovao preko aliexpressa dioptrijske naočale, pa i sunčane dioptrijske isto. Svaki put se upišu točno svi oni podatci sa nalaza i točno takve naočale tj. dioptrija dođe, provjereno nekoliko puta kod naših okulista. nikada me nisu došle više od nekih 50€-60€ sa okvirima, tak da ne kužim ova čuđenja i ismijavanja ?
|
Citiraj:
Jer ako nije nesto brendirano, onda ne valja. |
Pa nije do brenda/marke, nego o tome da se radi o očima. Oke ako se upisuju baš sve one stavke s nalaza od okuliste, no opet ne znam baš da bih na oči stavljao nešto što mi je netko s Aliexpress-a sklepao.
|
Naočale nisu za mene, a to su one obične za čitanje od +2.0 za starije koje ima za kupiti u Kauflandu i drugim lancima za 2€
Uglavnom dobio paket, 10 dana od narudžbe, danas se pojavio na HP paketomatu. |
Citiraj:
Citiraj:
Strahota. Baš je bilo na telki, nekakav simpozij diječjih psihologa, kažu da je broj dijece koja traže pomoć porastao 40% u zadnjih par godina. Sodoma i Gomora |
Citiraj:
Inače imam iskustvo doktora, koji je svojoj kćerki kupio Carl Zeiss stakla i naocale, platio ih je cca 500 eura, i napravili su ih krivo. Da nije doktor i nema kolege da provjere dijetetu bi samo dodatno unistavao vid. Onda je isao u ghetaldusa da mu naprave nova za 100 eura koje su bile opticki ispravne... Tako da je sve to macak u vreći bez obzira na cijenu. Može bit nešto od 2e odlicno može nešto od 1000 bit smeće. |
Citiraj:
Čim odeš, pošalje narudžbu svom kineskom partneru, on ih napravi u Kini i pošalje brzom dostavom. Tvog okulistu koštaju 100 € 😂😂😂 |
Alibaba, AliExpress iskustva?
Citiraj:
Bad parenting se to zove. Djeca ne znaju brendove osim tenisica jer im neki brendovi pašu vise na nogama od ostalih. Pun svijet je roditelja sa iq 0, a često je i problem razvod i odrastanje bez oba roditelja. Što se cvika tiče, Anda mi je super. Odem, sjednem, ona teta sa strpljenjem isprobava sve leće i ja sa sa skoro finalnim proizvodom malo šećem po trgovini i oko nje, vratim se i napravim još sitne izmjene koje smetaju ako smetaju, i nakon izrade naočala stavim ih na oči i prilagodba traje 10 minuta. Bmk koju maržu imaju, usluga i odnos prema kupcu su ,bar meni, na normalnoj razini. Ako više ne bude takvih usluga kod nas, tek onda bih razmišljao o Aliju i sl. |
Citiraj:
JBT jos se natezem za chargeback baterije za mob od 15eur koju sam narucio pocetkom Augusta.
Em te baterije su 30% sanse da ces dobit neki srot koji je odlezao godina i godina na stalazi skroz ispraznjen, em evo sad se moras natezat s njima za chargeback. Vise se ne isplati nista narucivat od njih. Bolje mi je platit Amazon malo vise ali nema natezanja i dodje kad kazu da ce doc otprilike. Kinezi su poceli mutit zestoko, ima bit da im ekonomija dobrano usporava.... |
Zastoj paketa
https://tinyurl.com/2thbmdkk |
Na prajzlendu vrtio slot mašinu i jednom mi se zaustavi na sva tri 43 zelena eura kupona (ne vjerujem šta vidim), aplikacija štucne i izbaci da ništa od đekpota (kao kad promaši tri iste sličice u vrtnji).
|
1 privitaka
Evo mi naplatilo VAT iako sam ga već platio. Jel se tko žalio pošti na to? Hoću svoja 2.69 eura nazad, kme kme.
|
aliexu se pozali prvo i posalji sliku racuna,
|
Neću se žaliti ni jednoj strani, jer sam pročitao po forumima da ništa od toga.
Samo bih dodao, kako je bilo napisano i tu i na drugim forumima, da pošiljke Cainiao...for special goods idu preko hrvatske pošte, dugo putuju i pošta naplati pregled pošiljke bez obzira bio VAT plaćen ili ne pri kupnji. |
Od neki dan prilikom svake kupnje traži broj kartice, bilo to za par eura ili par stotina. Je li i kod vas tako?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |