![]() |
Kako kinezi stoje sa zamjenama mobitela ukoliko trenutni nije na raspolaganju? Recimo htio bi bijeli mobitel pa ako on nije na raspolaganju onda nebi htio crnu verziju nego jedan sličan model s malo manjom cijenom. Konkretno radi se o banggood-u :)
|
Rado će ti izaći u susret.
|
Citiraj:
|
Do sada sam mijenjao mobitel za drugi koji isto košta pa nije bilo problema. Nudili su i povrat love, ali sam radije uzeo drugi mob. Vjerojatno i za skuplji ne bi trebalo biti većih problema (nadoplata razlike). Sa vraćanjem love ne znam kako stoje. Pretpostavljam da će ti prvo ponuditi neku robu tipa usb stick i sl. điđe za razliku u cijeni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što još kaže Wency? Išta o haieru? Ja na ručio malatu s hotinbuya, a sutra idem po THL W100, ali bih i jenoga hajera. A, bumo videli što na kraju bude od svega. |
Evo da i ja napišem koju riječ. Naručio Cubot gt99 sa banggooda, došao iz kine za 10 dana i onda skoro 3 tjedna bio na carini jer se zagubio poziv koji su mi slali. Što se uređaja tiče moja se iskustva podudaraju s ostalima u temi. Vrlo responzivan i nakon što sam instalirao crapload aplikacija(pod tim doslovno mislim crapload ima ih već preko 100, od toga dosta radi nešto u pozadini, koristi internet itd). Battery life 1 dan uz vrlo intenzivno korištenje. Oni koji baš cijeli dan imaju mobitel u rukama neće dobiti cijeli dan korištenja. Za sve ostale baterija i više nego adekvatna. Ekran izgleda sjajno, nema govora o "budget" ekranu jer smo frend i ja usporedili s Nexusom 4 i razlika je minorna.
Što se problema tiče s obzirom da sam odmah pogasio nepotrebne frekvencije u engineer meniju, odradio GPS fix sve radi kako treba. Jedino što bi moglo iznenaditi ljude je ghost touch kad se puni svojim punjačem(dobivenim uz uređaj). Prilikom korištenja drugih punjača i u normalnom radu te pojave nema, ali dok se puni tim punjačem je praktički neupotrebljiv kao što je netko već naveo. Nije strašan problem, ali dobro je to ponoviti da se ljudi ne alarmiraju bezveze. Definitivno ne preporučam korištenje tog punjača jer se i abnormalno grije i imam osjećaj da bi se kroz noć mogao i otopiti. Učinite si uslugu i uzmite bilo koji drugi punjač. Mislim da bi bilo dobro dodati u početni post kako koristiti Xposed i GravityBox jer omogućuju svima da se ne zafrkavaju s custom romovima jer više manje sve tweakove mogu ostvariti uporabom GravityBoxa. Kratak guide: 1. na google playu nađete Xposed installer i instalirate ga, potom rebootate uređaj 2. Sljedeći korak je otvaranje Xposeda, ulazak u kategoriju "Download" i pronalaženje modula "GravityBox". U opisu stoji da mu je primarna namjena tweakanje MTK uređaja 3. Downloadate GravityBox i aktivirate ga klikanjem na kvačicu u kategoriji "Modules" 4. reboot uređaja Nakon ovog možete ući u gravitybox koji ima hrpu opcija, od kojih su mnoge vrlo korisne. Primjerice moguće je natjerati kapacitive tipke da se upale kad se upali i ekran, a gase se tek kad se ugasi i ekran. Na Cubotu je to dosta korisno jer su kapacitivne tipke relativno nisko i lako je promašiti ako je LED osvjetljenje ugašeno. Postoje i razni tweakovi za statusbar, performance, telefoniranje itd. Od korisnijih bi još izdvojio mogućnost promjene tileova u notification baru, omogućavanje Pie controla i omogućavanje navigation bara. Više manje je sve straightforward tako da ne bi trebalo biti problema. That's all folks uživajte u svojim kinezima :chears:. |
pozdrav , evo konačno stigao thl w100 , mob je neočekivano dobar i dosta brz (imao sam iphone 4s i samsung s2 ) tak da me brzina rada i surfanja očarala , ekran malo prevelik ali bum se naviknul ,plaćen 2.9.2013 stigao 2.10.2013 , carini je trebalo 5 dana da ga ocarine , kinez pošteno napisao na kutiji "gift" vrijednost 20 dolara ali mi naši poslali s carine papir da im pošaljem orginal stranice gdje je uredjaj kupljen i izvod plačanja s kartice , pa sam platio pdv bez carine , i dobio specifikaciju od njih kao čestitku
sve u svemu mob 899 kn + pdv s obradom pošiljke 252 kn , došlo na kučnu adresu lp |
|
nakon sec ili 2 kad ponovo kazem "molim" osoba me cuje.
Ja mozda sumnjam na call recorder app al ne mogu je nac da je disejblam? Mozda je sound recorder, budem probao.[/QUOTE] možebit, to traje 2 i tri sec ! |
Dobra vijest za fanove Haiera... Upravo vidio da je Haier W910 "IN STOCK" (makar tako piše) na geeku i te je na akciji povodom praznika za 133aud
|
Citiraj:
možebit, to traje 2 i tri sec ![/QUOTE] Meni se ovo s javljanjem pojavljuje isto i na samsungu s advance s 4.1.2 softverom. dignem slušalicu, kažem halo, kažem halo opet i tek onda ovi valjda prime zvuk...tako da može biti da je do OS-a :fiju: |
Citiraj:
|
Vidio sam ga na listi ovdje (koja je relativno nova) i mislio sam da ne bi reklamirali mobitel koji nemaju tjednima...
http://promotion.geekbuying.com/prom...ional_day_2013 |
Haier W910 IP45
Item code: 316309 Price: USDhttp://content1.geekbuying.com/media/img/s_arrow.png 134.99 GeekB In Stock 3 to 7 calendar days from ordering |
Meni je isto zgodna Wency s benga potvrdila, za 3-5 dana im stiže Haier natrag
http://prntscr.com/1v5rt1 |
Citiraj:
To use this module, the following conditions must be met - You have a device running Android 4.1/4.2/4.3 that's based on AOSP (vanilla or close-to-vanilla Android) - ROM must be rooted (XposedInstaller requires root to be able to install framework into system) - You have working custom recovery allowing you to make a backup before installing Xposed framework Backup your current ROM in custom recovery. I am serious. Don't skip this step. If device doesn't boot that means that the Xposed framework is not compatible with ROM you are currently running. You don't need to continue with the next steps. You will have to restore your ROM from backup. |
topselleru i/ili ioceanu iz italije dajem jos do sredine sljedeceg tjedna. Ukoliko mob do tad ne stigne na moju adresu, ili pak ne dobijem bilo kakav track id, otvaram dispute pa claimam lovu. Ovo nema smisla.
Mobitel uredno placen, ni rijeci od njih. Cak ni na mailove ne odgovaraju. A vidim da na ebayu imaju gotovo pa odlicnu ocjenu. Cudno. |
Citiraj:
Citiraj:
Nakon što je prošlo više od tjedan dana od uplate javili smo im se da vidimo gdje je zapelo (po njihovom ugovoru trebaju poslat 7 dana najkasnije nakon uplate) i rekli su da ga nemaju na lageru i da treba čekati restock (iako naravno još uvijek stoji In Stock) te da oni idu na godišnji jer su neki China National Days te da će ga najranje poslati tamo oko 16. 10. kada se vrate. :lol2: Odmah je uslijedio paypal dispute tako da smo danas dobili tracking number koji naravno ne radi. :D |
Citiraj:
Nisam želo od njih naručivati jer su bili prilično bahati u mailovima(pa sam se usrečio sa "HotinBay":D) |
jutros dobio mail da je poslan hajer (geekbuying) :)
|
Pozdrav ljudi. Dal zna netko dal ima neki jeftini preklopni android? (kineski naravno)..Hvala
|
Pozdrav
Pozdrav ekipi! Konacno mi stigao gt 99 nakon 6 tjedana peripetija:care:.Naravno da je najveću ulogu u svemu tome imala carina:care:04.09. je poslan papir sa carine,onda natezanje sa njima tipa da li su dobili mail sa podacima/prazan mail i tako to...mobitel mi stigao 02.10. na Brač. Zaboravih reći da je mob poslan 18.08. iz Hong Konga. Sada čekam haier w 910 pa da se odlučim,iako mislim da ću zadržati haier. Prvi dojmovi nisu loši iako sam imao borbu dok nisam skužio da mi je nekako pin sa kartice postavio još dodatno na pin ekrana:hitthewal:pa dok sam ja skužio...cijelo vrijeme mi pokazivalo da je kartica blokirana-samo "emergency call. Da ga rootam ili da se još malo upoznam sa mobijem?Još neki korisni savjet od zadovoljnih i nezadovoljnih vlasnika gt-a 99? Hvala unaprijed.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BITNO: Dodatak na moj raniji post o Xposed modulu, ukoliko ste flashali MIUI nikako nemojte instalirati Xposed jer mijenjaju iste dijelove roma i dobit ćete bootloop. |
ali expres u niskozemskoj ?pa pogledajmo ....
Welcome back! Now shipping to NETHERLANDS with Buyer Protection guarantees. |
Citiraj:
primaju samo master card ?! |
Piše TO, a nama treba FROM.
|
i tako moj iNew sa banga konačno od 28.9. došao u stadij processing. Sad još valjda tjedan dana da ga pošalju i par tjedana da dođe :D
|
green orange m3. Kakav je ovo procesor u njemu? Jel bolji taj ili mtk? I sto mislite o tom mobu ili ako imate neku drugu preporuku za tu cijenu a da je bijel (curi)
|
Ima dosta mobitela sa istim čipsetom i zaključili smo da je slabiji od MTK. Za tu lovu se može kupiti i bolji mobitel, npr. Cubot One (190$) - jači čipset, više memorije (ram 1Gb, interna 8Gb), veći ekran, HR jezik, jača baterija, 2 baterije se dobiju s njime, zaštitna folija već zaljepljena + jedna rezervna te back cover (barem je tako stigao moj sa Pande). Imaš crnog, bijelog i srebrnog.
|
Ovo došlo: Dear Sir/Madam,
Thanks for your order from minideal.net. I'm writing to tell you that parcel sent by EMS or SG Post or Sweden Post can't contain extra battery or a separate battery in the package now.And THL has two batteries.What about sending the phone with one battery to you first and send the another battery to you when the situation change? I'm waiting for your reply. Očito se zahuktava situacija s baterijama. Naručio W100 od njih... |
Cubot GT99 staklo
Kako ja i dalje nisam nasao servis sposoban da odlijepi ekran i staklo, te stavi novi ekran. Izgleda da cu morati naruciti i novo staklo.
Ja sam od njih dobio zamjenski ekran, sad mi jos treba staklo. Jel staklo ovo: http://www.banggood.com/Original-Cub...s-p-85107.html ili ovo: http://www.banggood.com/Original-Dis...9-p-85105.html |
Citiraj:
Meni je poslan THL W200 koji isto ima dvije baterije preko SG Posta 4.10. Još sam ja i pitao likove na hotinbuyu za to sranje sa baterijama i rekli su mi da jedino još SG Post nema to ograničenje sa baterijama. |
Morat će sniziti cijenu za vrijednost jedne baterije.
|
Što mislite o Deovo v5 Čini se kao fin mobitel.
Samo što ima 3g problem-- piše samo u kini |
Citiraj:
Ovo izgleda kao bolji izbor |
Jel tegra 3 bolja od mtk...
|
Citiraj:
Mislim da je u pitanju ASV-LCD, a ne kako se pise IPS. Ako tebi te stvari nisu od vaznosti, slobodno uzmi... Inace, tegra 3 cpu je nesto brzi od mtk6589, nekih 20% mi se cini, ali su mobovi ukupno u antutu podjednaki. gpu je podjednak. potrosnja baterije/zagrijavanje je uvelike manje kod mtk. |
Jes, bolja je iako su se neki žalili na veliku potrošnju baterije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |