![]() |
Citiraj:
opet naši |
Citiraj:
Ijaoooo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brko, potpisujem od rijeci do rijeci :) Nisam navijao za BiH, sudac ih je ostetio, ali i bez toga nisu zasluzili prolaz. |
Citiraj:
U biti, prvo se napij, pa svrati vamo :D |
Dakle znamo proceduru, u slučaju da izgubimo, napijem se i dobauljam na forum i pročitam taj post ponovo zna se kaj slijedi :D
A ako pobjedimo onda ću se napit jer je varan pogodio dvije tekme za redom :D |
U svakom slučaju ćeš se napit :D no, mogo bi se i ja napit pa ti bit bekap ako zakažeš :D
ali da, dobijamo Meksiko. Mislim, moramo ih dobit, nemamo mi šta tu više pametovat. |
Pazi ako doletiš ljutit da ti se ne omaši, ja sam ipak samo bija "mesenđer", a ne latentni i mućki provokator :D
S Brkom bi moglo bit zayebano, on je nepotkupljivi idealista :p |
Citiraj:
Zakaprio sam ga, treba plaću zaradit uskoro će i regres :D :p Citiraj:
Vratio je stari nick zbog pritiska javnosti pih :D |
Ljudi me više nisu prepoznavali, govorili da sam im okrenuo leđa i slično :D
Još danas da Portu-gel podamfa i mojoj sreći nema kraja :D BTW; misterij oko Nigerijskog faula u napadu riješen: LINK 36. minuta videa. Od faula ni F. Dakle, regularan gol. Amen. |
Čujem da su ga se skoro odrekli u Zoni :p
Također hoću "MADE IN USA" večeras :) |
Možda je s našim prognostičarom Ivanom fora da je ustvari djelomično vidovit i da gađa uvjek pobjedu na svoju repke, a sve ostalo fula... :fiju:
|
Uostalom, ako ćemo realno, neka mi netko u prvih 11 BiH nabroji barem jednog Hrvata ( ne Bošnjaka). Ako sam pogriješio, ispričavam se. Išao sam poimence s kolegom koji živi u Bosni i on mi je rekao da prema prezimenima nema niti jedan.
Prema tome, u Švici igra više hrvata pa tako i ne razumijem to navijanje i pretjerivanje po medijima. Susjedi smo i sa Srbijom i Italijom gdje žive hrvati pa što sad. |
Kakve to sad veze ima?
|
Citiraj:
|
Pa ima, kako ne. Komentatori, mediji, svi javno navijaju za Bosnu. Pitam se radi čega? Jer dijelimo sličan jezik ili što? Ajde da igraju hrvati pa ok onda.
Mislim ne smeta meni, svejedno mi je, ali sam znatiželjan. Prema kojim čimbenicima trebamo iste favorizirati skoro kao i našu repku? Čisto me zanima. Prema vjeri- nope. Prema jeziku-ajde ok, ali zašto onda ne favoriziramo crnogorce ili srbe, prema narodnosti-opet nope iz razloga kojeg sam naveo, jer smo susjedi, čitaj gore-nope; jer živi puno hrvata u BiH- živi i u Australiji pa ne navijamo za njih itd itd. Kažem, zanima me to pomodarstvo koje probija granice dobrog ukusa. |
Citiraj:
|
|
Često se događaju ovako rijetke situacije... :goood:
|
Citiraj:
Nije za zameriti, brijem da su problemi počeli otkad je poljubio travnjak u Deželi tamo davne 1993. Obratiti pozornost na 0:12 :D |
Izjavio je da se te utakmice ne sjeća nakon tog gola :D
Inače, baš ti hvala na tom linku... Zbog te utakmkce nisam jeo i spavao 3 dana :( |
Citiraj:
Mada su mi više krvi popili Jeličić i Cvitanović u prvoj tekmi, trebali su im u kombinaciji napuniti mrežu do vrha, jedno 5 zicera je otišlo u vjetar. |
To je bilo pred 21 godinu. Znam da je kod mene uzbuna bila i da smo to u podrumu gledali. I prvu i drugu utakmicu.
Nego, fakat Vlaović kenja previše. Stručni sukomentator, moš mislit. Frajer u 10 rrečenica objasni kako je 1+1=2... |
Citiraj:
znam da sam jedino tad volio hajduk dok je igrao gabrić,uvijek sam se pitao tko je taj dinamo,svi dinamo ovo ono a nigdje na tabli tog dinama:D već croatia primali su i tad retardirane golove |
Ima Vlaović potencijala biti izvrstan hrvatski političar.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vlaović je najdosadniji sukomentator na hrt-u. Svaka cast na karijeri ali brate mili probava mi proradi kad pocne.pricati
|
a u pm:no2drug:
Citiraj:
Citiraj:
|
neznam kome bi on mogao biti interesantan. Nije sad da su mu komentari potpuno krivi ili nešto slično, već mi se čini da govori samo ono što je očigledno svima i to sve u nekom njonjavom i teškom tonu za pratiti. Čudi me da to ne vidi ekipa sa hrt-a.
|
treba imat nekakvu karizmu za televizijski posao. u protivnom si ozmec i balog. Nego, steta za bih, ali nekako nisu bili spremnljeni za sp. ako nista, dobit ce jako potrebno iskustvo
|
Citiraj:
Nekad zna srat i valjat gluposti ali zna i nasmijat i podignut atmosferu. |
|
![]() :roller: |
Koja dosada od utakmice Belgija - Rusija. :)
|
Citiraj:
|
Belgija 1:0
Da im nema hazarda ne bi oni ništ napravili. :) |
I Belgiju sada gazimo kao plitak potok!!
|
ako netko sada prati tekmu... može primjetiti kak se crveni dresovi muljaju ili već nekakav efekt imaju na hrt2 hd, dok toga nema na slo2 hd...
|
Inače, samo jedna mala digresija. Vlaović priča dosta književno te pravilno, tako da, nije baš tako loš. Ima i gorih na TV-u :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |