![]() |
Citiraj:
RecoveryClockmodByZaDkYn.rar, možeš to koristit, imaš i novije verzije na prvoj straici, da bi stavio taj zip s kojim češ rootat moraš instalirat clockwork recovery, sve ti piše na prvoj stranici samo polako čitaj i prati korake |
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5021 Dolje u attachmentima je ovaj naziv: V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC8.2.sh.pdf Točno taj sam ja pokrenuo sa script manager. Moraš samo kad se upali script mangager staviti "browse as root" i kad pokrećeš skriptu staviti zeleno na SU komadu. Vjerojatno to znaš, ali tko zna možda i netko drugi želi probati. Pita te par stvari - brzinu scrollanja, želiš li build.prop ili local.prop koristiti, želiš li maknuti onu njegovu V6 animaciju :D i zadnje želiš li integrirati u init.rc. Ja sam odabrao najveću brzinu scrolla jer već napamet znam kaj trebam, local.prop, integraciju u init.rc i maknuo sam animaciju. A opciju od postavki memorije sam odabrao 3. |
Citiraj:
ok, zahvaljujem puno. no premisljam se uopste da li da radim to posto mi se opet desilo da mi je spao sa mreze.. Your SIM card does not allow a connection to this network.. odem na search, nadjem mreze, probam da se konektujem i dobijem tu poruku. da li je ikad iko od vas imao slican problem? |
Citiraj:
|
sad sam googlao, koliko vidim, to je jako rasiren problem kod android telefona.
kod mene ne pomaze nista osim gasenja, upalim opet i sve bude ok.. stavio sam da im koristi samo 2g i rucno sam odabrao mrezu. negdje sam procitao da je ljudima pomagalo ako stave automatski, pa sam sad stavio automatic i vidjecu kako ce se ponasati. @goranszd da li bi mogao tacno da mi kazes koju metodu sa prve strane da koristim, posto je codiac opisao postupak fleshovanja sa ovim RecoveryClockmodByZaDkYn a ne samo rootovanje.. ako sam razumio islo bi ovako: Citiraj:
i je l` ima neka opcija da uradim backup ovog roma koji sad imam za ne daj Boze? zahvaljujem i izvinjavam se na smaranju |
Citiraj:
Edit: aha, napravio je init.d skriptu... I zaj* za onu animaciju, press any key nije "no". Makar nisam siguran gdje mogu očekivati tu animaciju (vjerojatno je to ona V6 animacija kod prvog loadiranja skripte). Mater! :D |
Imaš opciju pod mislim brojem 26 ili 27 (Driver options piše ako se ne varam) da ponovno podesiš to sve :). Kod animacije trebaš stisnuti Y za Yes jer te pita želiš li maknuti animaciju :D
|
Užasan setup proces, uz toliko nepotrebnih informacija postaje zamoran, i ona tema na xda je kao da ju je pisao 13-togodišnjak... Ali dobro, što je tu je :D
Imao sam onih nekih problema na Fundowskom koji su nestali na a.warovom 1112 romu (valjda je problem bio vezan i za sam rom, dunno, developer se nije oglasio). Taj 1112 mi je bio prespor na kraju... 7.2 KANG, supercharger skripta, promjenjen partition layout i link2SD su jednostavno preporodili ovaj mob. Obavezno staviti drugi launcher (npr launcher pro). Lajkam rom na prvu ruku, samo da se dokaže i na duže staze. Selidba s Desirea na Sonica :) |
Citiraj:
|
Mislio sam da pratiš temu jer uredno odgovaraš na pitanja. Ne znam kakvu praksu imaš pošto ne vidim bugtracker na blogu, sorry, a Zaprešić mi je daleko. Ako te zanima moj post možeš ga naći par stranica unazad.
|
link2sd,kakva mu je funkcija,kakose podešava....?
|
Citiraj:
|
novi rom http://translate.google.com/translat...%3D476&act=url
Android-Version: 2.3.7 (4.0.4 prewritten). IU-Kernel Benru Bitals v3. -CyanogenMod 7.2. Adrenno 200-date. Beat-Monster. -A2sd GUI. -Very smooth. Baca na ICS |
Citiraj:
Kao recimo stavljanje scripte za swap na cm,to je ništ koristi gore,pa na kangu neće u izvanmrežno,pa se neće spojiti na wifi,neće pozeleniti uopće,a spojen je i tako da ne nabrajam,a kad to friško metneš na mob. sve radi. pa beat box za sony-koji bi trebao raditi na svim 2.3.3 romovima,pa ne radi dsp menager,ne treba metati baš sve gore,bar je tako meni svaki puta. |
Citiraj:
ps: utopija je razmišljati kako je neki ROM bug-free. Takav ne postoji, pa ni onaj izdan od strane Googlea. Kao što već rekoh, meni se problem javljao samo na v3 i v4 (clean verzije) nakon čistog fleša i podešavanja google računa. |
Citiraj:
jesi ga probao? |
drugari ako moze mala pomoc..
instalirao sam clockwork recovery, ubacio root.zip u sd, instalirao i njega, pise kao da je sve ok ali u telefonu nigdje nema super root aplikacije?! edit: instalirao aplikaciju manuelno i sljaka. probao neke aplikacije koje zahtjevaju root privilegije i za divno cudo radi |
molim vas pomoć,nikako da instaliram drivere na komp....
ne znam šta više napraviti |
Citiraj:
|
Citiraj:
obavezno ali obavezno probati:goood::goood: |
jel mi moze neko pomoci oko ovoga,
znaci kad ugasim mobitel i izvadim bateriju na 10 sekundi, i sad pokusavam uci u cwm drzeci istovremeno tipke za glasnocu i power, uvijek mi izbaci firmware update Step 1/2 unpacking update failed tako da ja ulazim u cwm tako da ga ugasim i spojim na usb, i onda se on pokrene u cwm-u, ili kad ga gasim na cyanu stavim da mi ga upali u recovery-u. zasto mi pokusava taj update, jel imam nesto na sd kartici sto mi je ostalo od tvornickog roma ili sto je tocno u pitanju? bio bih zahvalan kad bi mi netko mogao nesto vise reci o tome. |
Citiraj:
|
Uzemljivač, u recovery ne ulaziš sa obje vol tipke nego samo sa vol up i power na 10 sekundi. Ova kombinacija sa vol up, vol down i power pali update proceduru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
pa ja stvarno ne znam sta da napisem posto ja ne koristim te skripte i sve ostalo o cemu 80% raspravljate . nisam se nikad ni potrudio ni da dizem proc ni da ubacujem razne zakrpe i ostalo. meni je samo najbitnije da telefon brzo radi i otvara i da ne steka . odlican je ovaj rom totalno baca na ics kako i pise . ubacio sam fix za zvuk posto mi je slusalica opet bila tiha i sad sam podesio sve aplikacije koje inace koristim i mogu reci da stvarno fino radi , zasad . ubacen je launcher pro i mobitel stvarno leti . interface je skroz (makar meni ) drugaciji i efekti su stvarno odlicni sto se drndanja po telefonu . radi mi jednako kao od kanga koji sam dosad koristio tako da cu se vjerovatno zadrzati malo na njemu jer kanga sam imao 15-tak dana na telefonu evo dok sad ovo nije izaslo. meni nije jasno zasto sad ne napravite fino image od roma koji ste instalirali na telefon i isprobate ovo i ako ne valja napravite restore . tako bar ja napravim svaki put preko clockworka ako mi se neki rom ne svidja . evo upravo sam mu otkrio jednu manu . ne radi mu AUTOMATIC BRIGHTNESS .tj ne postoji . ima samo skala za podesit ali automatic nema . |
Kupio sam kljuc za otkljucavanje preko IMEIa gdje to unesem? Tutnom sam drugu karticu unutra, no ne pita kljuc, nego samo nema signala i to je to?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pitanje sad kad sam stavio ovaj od benrua cyanogen nervira me onaj pingvin kad se pali mobitel . kako da ga obrisem tj di se taj file nalazi ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da cim stavis stock brise ti se CWM
|
Citiraj:
|
izgleda da ga promjena velicine particije muci u ovom procesu... Smisljam workaround :D
|
narode da li postoji neka aplikacija ili patch koji bi pokazivao ime mreze gore kod signala ?
|
Citiraj:
Probaj flešati custom partition, s njim ćeš dobiti isti boot i recovery s kojima si napravio backup, rebootaj recovery (ne bootaj mob) pa restoraj. |
Citiraj:
|
maxtormaster čovječe pa daj napiši link direktni za download
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |