![]() |
Da,ali mislio sam da su popravili to sa White serijom pošto je ona izašla zadnja.
|
Imam HTC Desire. Onaj stariji, ne HD. Zanima me koji ROM da stavim. Hvala.
|
Citiraj:
|
HO Google Play Editon review
http://www.gsmarena.com/htc_one_goog...review-958.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da im je to barem bio jedini problem :D |
Citiraj:
|
Jel ima tko iskustva da mu se uz rub HTC One X-a pojavi neka zuta fleka? Ja primjetio jučer prvi put uz zvučnik gore, i nakon što sam upalio i ugasio mobitel, to nestalo :S
|
Citiraj:
|
Ne znam gdje im je bila pamet kad su smišljali kakvu će bateriju i napajanje metnut u One. Nedostatak fastchargea je za poludit.
Vratio sam se na iPhone radi par stvari, al jedna od važnih je bila i punjenje i potrošnja baterije. Mislim da bi se brže napunila da su metnuli kurblu pa da vrtim u slobodno vrijeme. A ako slučajno nešto prčkaš po mobitelu onda se uopće ne puni, tj. puni se tako sporo da nikad ne bi bio pun. iPhone mi se sad napunio 50% u pola sata... Uz to na HTCu imam ravno duplo manje istog načina korištenja mobitela dok se baterija ne isprazni. http://www.pohrani.com/t/2V/dn/3eVxV...3-14-27-22.jpg HTC bi već bio prazan. |
Složio bi se sa tobom za fastcharge kada bi imao zamjenjivu bateriju. Fastcharge smanjuje rok trajanja baterije.
|
Citiraj:
Postoji fastcharge ali na custom kernelu/romu. |
Primjer lošeg dizajna uređaja. Mogli su ga složit da se može otvorit i zamijenit baterija (bilo koji iPhone od četvorke na dalje - zamijeniš mu bateriju u par minuta - čak ne mora ni iPhone bit primjer, uzmi bilo koji mob). I zbog toga su žrtvovali fastcharge, nešto što će bilo koji korisnik prije primjetit nego da je mikrometar deblji ili da ima dva šarafa. A tak i tak im ova "no gap" filozofija nema smisla kad su mi kroz ruke prošla četiri potpuno nova uređaja i niti jedan nije napravljen onako kako treba. Ili mu metalni poklopci zijevaju ili nisu poravnati sa ekranom i plastikom ili je oštećen iz tvornice.
Nedovoljno dobro za uređaj koji košta od 3500kn na dalje. Cijela autoindustrija se ne buni na fastcharge, a sad je HTC jedini odlučio sprčkat mobitel radi toga. Ili krivo tražim ili ne mogu pronaći konkretne brojeve koliko fastcharging utječe na veličinu i kapacitet baterijskih ćelija koje se koriste u mobilnim uređajima. I CyanogenMod i "stock" Google Play Edition ROM mi daje priblizno isto trošenje baterije. 3G ga ubije samo tako. Pogotovo kad se procesor zagrije, onda je gotovo. S tim da CM ima puno previše bugova, a sa GE ROMom mi WIFI krepne svako malo, tj. uspori na max 3mbit i kamera ne valja. Izgubio sam živce i prodao ga dalje. :D |
Šta ja znam. Meni je baterija vrhunska na oneu. Ok, UV do kraja skoro 250mv dole na 4x1.35ghz. Mob leti, nema lagova nigdje. Čak se ni ne grije, temp ne prelazi preko 42C kod ovih vrućina. Fastcharge sam kratko koristio pa ugasio da ne unistim bateriju.
Prezadovoljan sam, a ti si napravio najbolje što možeš.. Već kad ti ne valja prodao ga i dobro. :) |
icy, jesam ti rekao da ces se vratiti na iphone? :D
|
Citiraj:
|
Htc One Max. Phablet 5.9 fullhd, 2gb ram, microsd slot, 3300mAh.. Nisam ljubitelj ove veličine, ali čini se solidno.
http://www.androidnext.de/news/htc-o...androidnext%29 |
Jel' moguće da je HTC u uređaj stavio microsd slot? Valjda u HO i HOXu nije bilo mjesta za njega, a ovdje se ipak našlo :D
Evo na engleskom obzirom da nije svima njemački poznat. http://gsminsider.com/2013/08/htc-on...handset-leaks/ |
Pozdrav,
htio sam vas pitati postoji li ikakva šansa da se pronađe mobitel preko gps-a, htc phone findera, google računa ili nekako drugačije. Naime radi se o Desire S modelu, a pošto nisam imao u planu kupnju novog mobitela onda mi je ovaj prirastao srcu (a i sve moguće slike i kontakti su na njemu). Mobitel je "založen" negdje u Beču i cijeli je otključan (nema sim lock, screen lock ili išta takvog) tako da me nalaznik mogao već kontaktirati, ali kako to biva poziva nema na vidiku:D Unaprijed hvala na informacijama EDIT : Eh da, imam njegovu kutiju. Dakle IMEI broj mi je na raposlaganju :) |
HO Štrumf verzija :D
https://twitter.com/evleaks/status/364783460222652416 |
|
Ispricavam unaprijed na double postu ali posto nije nitko postao neko vrijeme u ovaj thread smatrao sam da je bolje da odvojim post radi ovog.
Naime danas mi je crknuo HTC One. Baterija mu se ispraznila i kad sam ga stavio puniti nije bilo znakova zivota (ne svijetli led indikator da se puni ni nis) tako da sam ga morao nositi u t-com na reklamaciju. Googlao sam malo cini se da ima jos par ljudi sa ovakvim problemom. Zbilja sramotno da ode nakon mjesec dana a tako skup mobitel. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U zadnje vrijeme mi je HTC One X počeo ne registrirati dirkanje po ekranu. :)
Počelo mi je prije skoro mjesec dana, otprilike jednom do dvaput tjedno. Ne izgleda mi kao da se smrzne, tj. siguran sam da se ne smrzne pošto ako je igrica ili video ili nešto slično u pozadini ono se nastavi odvijati, ali jednostavno ne registrira pritiske na ekran. Moje rješenje je držati tipku za gašenje, ugasiti mobitel i ponovno upaliti i onda radi ponovno 4-7 dana, pa ispočetka. U čemu je fora? Na stock sam romu, najnovijem, nije rootan niti ikada bio. Jel se malo pregrijao od ljetnih vrućina pa poludio? Mobitel je star skoro 1.5 godinu i nije mažen, pa mu možda itiče rok trajanja. :) |
Ako slučajno imaš drugi mobač, bilo bi dobro snimiti takvu situaciju jer ćeš inače teško išta pokazati kad ga odeš reklamirati.
|
Mikeyy
Nije ti ništa mobu ne brini.. S obzirom da se problem javlja svakih 3-4 dana radi se o pretrpanim ramima. Na tvom bi mjestu ispraznio mob, obrisao aplikacije i igrice koje ne koristis više. A možeš i ručno brisati aplikacije iz rama. U tvom slučaju je zauzeto svim 1 gb rama memorije i mob jednostavno stane. Ako se odlucis na custom rom nekada, nećeš imati nikakvih problema. Savjetujem ti da svaki dan pogledas zauzece rama i oslobodis malo mjesta. Mob to inače radi jako dobro, ali tvoj je sigurno jako zatrpan. :) |
Malo mi čudno da mi pojede ram. Imam iste aplikacije već duže vrijeme. Od tada sam možda instalirao nekoliko igrica dok sam bio na moru da imam kako ubiti vrijeme.
Probat ću obrisati igrice da vidim da li utječe šta. Inače sada mi je ram na 721MB / 0,95GB iskorišteno, ali koliko znam, uvijek je tako nekako, a android sam ubije aplikacije kada mu treba još rama. |
ako ti je svejedno za sense, moja preporuka ti je slim bean ;)
edit: 721/0.95 je normalno za sense uostalom, realno troši duplo manje, ali aplikacije ostaju keširane i izgleda ko da tolko pojede |
Ne bih rekao da je do nedostatka RAMa. Prije da je do digitizera i/ili pregrijavanja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pratit ću malo slijedećih dana kako se kreće potrošnja RAM-a pa ćemo vidjeti. |
Web browser ti puno koristi rame.. pogotovo stock browser. Zato ja koristim dolpfin i kada izlazim iz njega obrišem cache i oslobodim hrpu rama.. Vrlo korisno!!
|
Citiraj:
Sad čekam HTC one mini blue Možda dođe u hrv... |
Citiraj:
http://www.htc.com/www/accessories/htc-battery-bar/ :) |
A cijena?
|
Nisam našao nigdje cijenu osim na ebayu.. 85dolara sa shippingom. Što i nije puno. Ima i daleko jeftinijih sličnih riješenja, ali ovo je orginal.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |