![]() |
|
Citiraj:
19 September, 2010 Manchester United 3–2 Liverpool, Premier League 9 January, 2011 Manchester United 1–0 Liverpool, FA Cup 6 March 2011, Liverpool 3–1 Manchester United, Premier League 15 October 2011, Liverpool 1–1 Manchester United, Premier League 28 January 2012, Liverpool 2–1 Manchester United, FA Cup Zadnjih 5 tekmi 2:2 u pobjedama. Kako god okreneš trenutno je United bolji klub, 60 naspram 58 Liverpoolovih trofeja (ono najvažnije 19 naprema 18 osvojenih liga) te međusobno bolji omjer (71 MU wins, 51 draws, 62 LP wins). EOD :chears: |
Prije godinu dana dakle :D
Nije ni čudo što se ne sječam :) Kako god okreneš jedno ime će se izgovoriti pri upitu "najveći Engleski klub?" - Liverpool. Ipak mislim da je Liga Prvaka veće natjecanje od Premiershipa, ali dobro ;) |
flyer1, zahvaljujem na informaciji.
Bila je dobra utakmica, Juve i dalje ostaje nepobjediv u Italiji. Dva pogotka zabio urugvajski branič Martin Caceres. :) A danas ludnica u futsalu, žao mi jedino što nismo dobili Srbe. |
Citiraj:
|
Liverpool će zabiti prvi gol, nakon toga Suarez dobiva crveni jer lomi kičmu Runiju/veli mu da mu je tata crnac, nakon toga priča se zna... :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
razmišljam si , dal da unatoč snijegu odem stavit par sto kuna na united. Sigurnije od appleove dionice. Al neću igram samo loto.
|
Citiraj:
|
ma neću , neda mi se vuć po snijegu. Kladionica je tek na jarunskom placu a ja na drugom kraju..
|
Čovjek beton otporan na metke maršira po ono što mu pripada :care::goood:
Romane potrudi se da ostane :care::care: |
Lepi:D
|
Vejn za 1:0 :)
|
Lepi:D
|
Dva za redom
|
O da,2:0 Vejn,samo mu tepaj,bude i 3. zatrpo :)
Lepi i Stiva salje po čevape :D |
mislim da je ova priča završena , 85 minuta al može počet slavlje:goood:
KRALJ!!!!!!!! |
Citiraj:
To je gotovo, ajmo Everton:D |
|
Citiraj:
Nažalost Liverpool nema suca da nam da 2 penala :) |
koju si ti tekmu gledal?
|
Evertron - Chelsea = 1:1
|
Citiraj:
Evra car .. na kraju :D |
Citiraj:
LOša utakmica sa obje strane, zadnjih 20 minuta dosta dobro |
Tekma ko tekma je bila niškoristi...
Kaj Jelavić ne igra?:stoopid: Evo ga:D 1:0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :respekt: YNWA! |
Smiješno. Prošli put Liverpool nas razbio a sada smo i vratili :D
Fanboy Liverpoola često koristi fraze "Suci pomogli MU" i može se sakriti u mišju rupu. |
Ima vremena i sustići će Tity ;)
|
Citiraj:
"If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands" - Roy Keane |
Citiraj:
|
I Štef je danas iso po cevape :D i to traje vec godinama,od Velikog Francuza do Velikog Vejna...frustracija je ogromna,biti ce bolje...au revoir :D
|
Citiraj:
2 puta mu lopta pala pred noge i 2 puta ju ugurao. Osim toga napravio je jedno veliko ništa. Citiraj:
Baš mi je drago što se sad raskokodakolo o ne pružanju ruke. Skandal u Manchesteru - priceless. Biti će preslatko kad ih SUarez na idučem susretu potopi Take a bow son! Citiraj:
|
Suarez:care:
I nek nije pružio ruku |
Citiraj:
Da se vratimo na nogomet:kralj ostaje kralj Roy Keane: If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands |
Citiraj:
Pepe je za njega Majka Terezija. Crko dabogda. |
Srecom pa danas nije bio na terenu...al Mrgud i Fukara su odrzali lekciju ko i cijelu karijeru sta je dijele :D
|
i drugog je popio čelzi :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |