![]() |
SMS backup and restore uz titanium. Potonji koristiti za takve stvari (ako se ne radi o appovima) samo u slučaju da prvi ne radi.
|
|
Uvijek samo igre na popustima, kad će neke kvalitetne aplikacije.
|
Sta imate u porukama da ih je potrebno backupirat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi se desilo još da bi mi bila potrebna poruka poslana prije godine dana. |
Joj nekad sam i ja cuvao poruke, imao ih bubam preko 200 ili 300, recimo od cure.. Ali sada uredno brisem nakon cirka 30.
Nema mi smisla, cemu to.. Pored toga lakse mi je i cesce zovem.. |
Ili se oženiš i zaboraviš kaj su sms poruke :D
|
Tad MMS uđe u funkciju pa ti šalje kaj je skuhala :D
|
Kad se ozenis tek tada treba MMS iskoristiti :D ;)
|
Citiraj:
Lol, kakve vazne konverzacije se odvijaju preko smsa... Ne brisem poruke ali kad minjam mob nemam potrebu prebacivat poruke, opcenito cuvat ih negdi. |
Citiraj:
Poanta je da nikad neznas kad ce ti nesto zatrebat. Zauzece prostora koje te SMS poruke zauzimaju je zanemarujuce tako da neka stoje, ne pitaju me jesti. :D :D :chears: |
Takve stvari samo spremim u imenik. Ovaj slucaj bi mi bio u imeniku "ime osobe - kupio psa" :D
Cesto se zamislim koju seksundu nad kontaktom dok se sjetim ko je i sto je |
Citiraj:
|
Ima li koja novija igra, da je dobra? Znate kako je, kiša, južina....
|
Flappy Bird :D
|
ja samo ne kuzim da oni ne mogu portati one klasicne run and jump arkade sa kompova od prije 15ak godina, nego nam nude takve proljeve od debilnih igrica kao sto su flappy birds.
fali mi ono prelazenje levela, gdje je svaki level bio posebno dizajniran i drukciji, a ovdje mi se samo skrola non stop ista pozadina i nakon 5 levela vise nemas volje za nista. vremena kad si se morao muciti da negdje doskocis jer nisi uspio dok ne pogodis tocno jedno mjesto i savrseno pogodis tajming... a istovremeno imamo pucacine koje su opet preteske i katastrofa za kontrolirati. |
Meni fali ono kad dođeš negdje pa ne bulje svi u svoje ekrane od mobitela ko zombiji...
|
Citiraj:
(sorry mod, morao sam:D). OnT - brisani - ja otkako sam prije cca pola godine instalirao RR3 na mob, i komp sam zapostavio:roller: |
Gabre bi igrao Jet Set Willyja i Manic Minera na mobu. Ideja nije loša. Još uvijek u opticaju ima dosta Metuzalema koji su dotične igrali na raznim Spectrumima i C64 (uključivo niže potpisanog).
EDIT: Snapdragon lansira Glance - inteligentni lock screen http://www.fonearena.com/blog/95501/...r-android.html |
Uzeo bi neki remote univerzal app za sve, pa i klimu (ako ima nešto tako), imam šaroliko, od Panasonica, NAD-a, LG-a, Samsunga, Harman Kardona pa ako netko ima iskustva, može preporuka. :)
|
Dobar je ovaj My Backup, brzo i jednostavno vratil sve SMS i MMS (koji su mi ujedno bitniji :D).
Nego koristi ko Aptiode? Zadnjih nekoliko dana mi nece ništ skinuti, stalo izjavi error kod downloada, kao da nema više suport EDIT: ipak radi, ocitno neki problemi sa starijom verzijom i updateom Aptioda. |
Svakako preporučam Sleep as android, calls blocker i mpd droid.
|
Citiraj:
Ne kužim te fore kao "pametan san" ili kak već. Nemre mi niš pomoć da se lakše dignem |
Nop. Platil tih 2$ pa koristim i opciju "snimanja spavanja" i "zaštite" od hrkanja i neke druge manje bitne dodatke.
|
Citiraj:
Ne znam, smiješne su mi te aplikacije za spavanje |
A gle kak kome. Meni su smješne aplikacije na kojima upravljaš sa izmišljenom nogometnom momčadi. Evo review http://www.droid-life.com/2011/02/14...es-your-sleep/
|
Jel moguce na Whatsappu backupirati svako malo poruke? Mozda neki automatski backup da mi radi mob sa whatsappa na karticu tipa jednom tjedno.
|
A sta se ne spremaju jednom dnevno po defaultu u Whatsapp folder na SD-u?
|
Koliko vidim na ovoj SD kartici sad zadnji backup mi je prije dosta vremena, tj pola razgovora mi nema kad sam ubacio u drugi android.
Na proslom mobu sam imao preko 50ak razgovora, a sad kad me pita dali hocu arhivu, dobijem mozda 20ak razgovora + nove poruke koje nisam primio. |
Citiraj:
|
Whatsapp inače ak se dnevno koristi onda sprema poruke svakih 24 sata, a di spremi to je misterij. Meni na jednom telefonu na SD, na drugom na telefon, u biti kak mu dođe.
|
Sprema u Whatsapp folder. Sad ovisi gdje je smješten taj folder.
Isto tako, unazad par verzija kako su maknuli da se poslane slike ne prikazuju u galeriji(iako se prikažu neke) sprema i sve poslane slike u poseban folder i tu se zna nakupit poveća količina. |
Mene backup SMS-a iznenano izvukao par puta kada nisam mogao dobiti osobu jer mu neš sa mobom bilo otišlo, a nema fiksni. A i uzeo si statistički uzorak da vidim koliko sam puta zvao taksi u godinu dana :D
Citiraj:
|
Koristi li tko aplikaciju CamScanner? Ne znam kako kopirati text koji sam skenirao.
|
Ako mislis kopirati tekst kao tekst u word recimo, to nece ici, Cam Scanner ne radi OCR koliko ja znam...
|
Ja koristim. Kako mislis kopirati text sa slike ?
Za to ti treba neki OCR program. EDIT: prestigao me ti.le |
Ima neki OCR integriran u njega https://www.dropbox.com/s/6v1o9jiwm2...0-18-17-06.png
|
Ooooo shit, nije mi jasno kako si ti to napravio.
Instalirao sam na tablet "CamScanner" i "OCR plugin" međutim evo več pola sata pokušavam sve i nigdje ne vidim tu mogućnost da mi izvuče tekst iz slike |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |