![]() |
To izlazi za mjesec-dva isto :)
|
|
bio bi baja na prosvjedima :)
|
Citiraj:
|
Ja sutra dobivam na cuvanje Subaru Outback 3.6, 2011 koji kosta skoro pol milje kn. Bit ce kod mene cijeli mjesec. Auto je odvratan, jedan od najruznijih ikad ali je mocan i nema kaj nema. Ispod 15l se moze sam sanjat. Stavim slike kasnije.
|
Citiraj:
![]() Treba samo uzeti jelenju kožu, pobrisati i vozi Miškooo... Ovo bi se i samo osušilo od topline iznutra : ![]() |
Citiraj:
http://www.motortrend.com/roadtests/..._01.html#photo Zadnji kraj 4/5, bočno 3/5. |
|
Stigao Subaru. Pola rezervoara za 90km voznje, malo zeszce.
Auto izgleda bezveze i upce ne djeluje da ide kako ide. 3.6 boxer sa skoro 260ks se igra sa autom i do 200 ga dopelja sam tak. Ubraznje od nule je malo brze od Golfa V GTI, sogi ga trentno vozi pa smo ih malo odmjeravali. Potrosnju necu ni komentirat. Ak se budem puno vozio popit ce mi i Keplera i Ivy Bridge... Ugl volim tak neugledne aute koji se po nicemu ne isticu ali pod hubom imaju strojcinu. Nitko ga ni ne primjeti dok ga se ne stisne jer ima malo zesci zvuk. http://www.pohrani.com/f/1m/Ae/2hzlV4Y1/p1010693.jpg http://www.pohrani.com/f/S/wI/gIwnsz8/p1010696.jpg http://www.pohrani.com/f/A/WY/2lHidhez/p1010697.jpg |
Loše izgleda i izvana i iznutra.
Dobro pa fino ide, ali pola rezervara za ni 100 km? Pa di si vozio? 15 krugova na 'Ringu? :) |
Nije bas Mercedes iznutra ali nije uopce lose. Tipican Japanac kaj se izgleda tice. Inace je jako udoban, vrhunski sicevi, lagani servo itd. Matik sa 5 brzina i moze i rucno iza volana. Nije brz ko DSG ali nije ni spor. Gust ga je ganjat sa rucnim saltungom i ne treba puno stiskat da se potrosi cisterna goriva. Malo smo se sogi i ja naganjali oko nasipa, otiso na zaobilaznicu stisnuo ga koliko ide. Onda na benzinsku koja je imala obrucun pa sam odusto od tankanja i voznje i otiso sa sogijem na veceru. Ubili ramstek i to je to. Sutra cu ga spremit kod bake u garazu i zaboravit na njega. Nije bas toliko zabavan auto da se isplati tanakat. Ima super zvuk, osjecaj brzine je slab pa zato ni nije da ostavlja neki dojam iako je brz (stisnuo sam ga koliko mu pise na cuki)..
Sutra mi dolazi frendica sa novim A1 sa 170ks ili tu negdje. Inace vozi Imprezu WRX, koja se sad prodaje. Jedva cekam probat taj A1 jer sam cuo da je autic prva liga za gustanje. . |
Ha, ovaj Outback izgleda kao nešto što bi prošlo na američkom tržištu. Ružan i previše troši :D.
|
ni meni se nesviđa al to je vec opaka konjica + AT mjenjač i vjerujem da isto tako i ide.to je i meni fora, nakaradni(nekažem da je ovaj nakaradan već općenito) auto a snage da se čudiš samo.kako i ti, tako i ovi sto ih redom skidaš :D
šta će bakici ta zvijer daj ga meni imam praznih garaža i rado ću ga udomit,barem da se netko izgušta sa 260ks :D |
Citiraj:
Potrosnja je 15 litara na vise, normalna voznja a kad se stisne brojke idu prema 30 sto nije nista cudno za tak tezak auto sa 4x4 i 3600kubika, jos i bokser. Svaki benzinac slicnih proporcija trosi toliko kad se vozi sa gasom do poda. Fora je kad sa takvom grdobinom ubijes neki GTI na semaforu ali dosadi to brzo. Nije vrijedan auto tolikog tocenja a nije ni moj da se mogu bezbrizno vozit kak god hocu. Meni ti novi auti nisu zabavni, koliko god imali snage i bili brzi. Ne znam za m5 i slicne jurilice ali ovakvi i slicni su ne. 7 sekudni do 100 je brzo, u nekom starom Golfu III je hebeno u R5 je za ludnicu a u ovom mozes pijackat kavu i pricat sa suvozacima ko da se nista ne desava. Jedino veliki boxer brunda vrhunski i vice da auto ide brzo. U nekima nema ni zvuka. Sutra dolazi autic za gustanje, mini klasa, 180ks, ispod 7s do 100 i karting upravljanje i lezenje. Nema boljeg od toga za grad. |
mcintosh zvučni sistem :D
mark levinson lg micro linija :D :D |
|
Audi 200, C3 serija
|
prodavao se nedavno na njuškalu taj audi, mislim da sam ga vidio u KC, ide fino.. inače, to mi je najbolji petak koji je ikad napravljen.. 2.2 je unutra, sa kompjuterom od S3, navodno ima preko 300ks..
a naturpijani 2.1 ima najbolji zvuk... http://www.youtube.com/watch?v=0V2K1X97cCI tssssss.... ježim se... moram gaće ić promijenit.. :D |
da li smeta gumama/felgama promjena svake sezone,znači kad imate samo 4 čelične felge i 2 seta guma,pa mjenjate svake sezone..
razmišljam da uzmem neke obične 4 alu felge za ljetne gume..pa da nemam tih ceremonija.. |
Frendu je vuklanizer rekao da nije preporučljivo a sad...
|
pa ako pod smeta smatraš uštedu na balansiranju i vremenu za zamjenu... :D
|
Citiraj:
Kak će štedt na balansiranju kad mora svaki puta skinut zimulju i na tu felgu stavit ljetnu te na zimu obratno? |
ivy bridge ti udario u glavu :D
/sarkazam :D |
:D jasna mi je financijska strana, mislio sam na štetnost za felge ili gume..
|
pa veća je šteta da ti priučnik scvika gumu kod zamjene nego da dođeš sa gotovim setom i uvaljaš mu 50kn za skidanje šarafa i stavljanja novog seta.
ako balansiraš redovno, a trebao bi, znaš da to nije jeftino... ja svoje duple setove nisam balansirao nekih 3-4 godine i prekjučer sam vozio na zimskom/čeličnom setu ~180kmh na autoputu bez trešnje na volanu, pa ti vidi ;) |
kužim..
a niš, morat cu kupit neke felgice.. |
ma isplati se svakako... nemoj zaboraviti uložiti još jedno 100-200kn u stalak ;)
|
lako to,pitanje gdje naci lovu za felge kad se kupi 8 novih ljetnih guma.. :D
|
u banci :D
|
Citiraj:
divno nesto :D btw prosle g u osijeku : Mustang Shelby GT 500 Mustang Shelby Gt 500 side |
Meni ni 40 GTRova ne mogu zvucat tak dobro ko jedan mali 1.4..
Ovo se zove covijek i autu kao jedan. 1:50, neprocjenjivo.. |
Citiraj:
|
nije preporučljivo mijenjati stalno gume na jedne felge.. em je financijski neisplativo, em se gume rastežu svaki put dok ih montiraš.. ja imam alu felge sa ljetnim gumama, i čelične sa zimskim.. samo prešarafim.. u početku je skuplja investicija, ali evo, ljetne gume mi sad budu treću godinu, dok sam zimske uzeo za ovu zimu.. i ako ne prodam auto ili te felge s gumama, zimske će mi biti za 3-4 zime jer ne radim veliku kilometražu..
|
Upravo po njuškalu gledam turbine i naiđem na ovo, must have:roller:
Pogledajte i ostale oglase od lika, ima jako korisnih, povoljnih stvari. |
Citiraj:
Ma i nije to toliko preskupo, mi smo kupili 4 čelične felge za kikiriki. Da se naći povoljno, pogotovo kad nije hića. Kad uzmeš u obzir da moraš mijenjati 2 puta godišnje gume i da za to uzme 100kn, isplati se kupovina u roku par godina, al doslovno par. |
Kewl
|
Citiraj:
|
Ma i ja sam ih se nagledao kasnije oko O2 arene i kasnije po centru. Bilo je elfera ko dreka, i par tih Maseratia. Samo kaj je već pao mrak pa niš od slikanja, to bi bila samo mrlja :D
Al ga zato čuješ blok ranije :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |