![]() |
Nakon skoro 600h igre napokon stigao do 70 levela zadnjeg prestige-a. Sad u miru mogu "bojat" puške i skupljat titlove/embleme. Ovak nisam ni imao neku želju za FAL kamuflažom jer sam odmah nakon 70-og levela išao na slijedeći prestige.
|
A meni baš žao ići na sljedeči prestige zbog prelijepe Fall kamuflaže :)
Nju imam na SCAR, M4, ACR i kalašu A još malo do Fall-a mi fali na UMP, P90, Interventionu i TAR-21. |
Ljudi dal se isplati uzimat ova 2 DLC-a? Kupio sam igru čim je izašla i nisam je igrao zbog nedostatka dedicated servera... ali sada sam počeo halat u nedostatku bolje igre :D
|
Ako dosad nisi kupio onda ne posto za mjesec dana izlazi cod black ops, a mozes ga preorderat za 20€ vise neg sto bi dao za DLCove.
|
Citiraj:
|
Zoki pričekaj Black Ops.
DLCovi jesu dobri i mape su manje više super ali za mjesec dana izlazi noci pa ono... od volje ti :) Što se tiće Treyarchovog CODa, mislim da neće biti razlike, isti je to živahni engine i fluidni gameplay, Black Ops će biti vrhunska igra bez sumnje. |
Pa, sada kad vidim da se key može preorderat za kakvih 270 kn... mislim da ću čekat :)
|
ekipica, ako bi netko bio dobar pa uploadao, ili me uputio na neki link, za skinuti
patch code pre fx bla bla neki file koji mi baca error kad se treba spojiti na mapu u igri, nanovo sam reinstalirao win, i steam, i igru, imam original key, ali baca taj error... oa eto, fala :thumbsup: |
koja je shema s ovim prestige modom? sto docno dobivam kad krenem s njim?
mislim, nisam jos niti blizu, tek sam 32 lvl obicnog moda, ali me zanima. |
Za svaki drugi prestige dobiješ jedan custom class slot. Nakon svakog ti se otključa po jedan title i emblem za pripadajući level prestige-a. Za svako oružje dobiješ po dva nova challenge-a.
Btw. prelaskom na svaki novi prestige gubiš sve challenge. Jedino ti se ne brišu ova nova dva koja se otvore. Title-ovi i emblemi ostaju. Ak sam nešto zaboravio, nek me ekipa nadopuni. |
"Za svaki drugi prestige" mislis za svaki drugi lvl dok igram prestige mode ili kako?
dakle, dodem do lvla 70, onda otkljucam prestige mode i igram njega od 0 opet do 70 i onda sam gotov ili ima onda jos nesto? |
SrKi- da, i tako onda još 6 puta :D (ozbiljno)
|
Citiraj:
0-70 obicno, pa jos tako 10x Za 1. dobivas novi slot, pa kad dodjes na 3. prestige (dakle, pocinjes 4. put od levela 0) pa na 5. itd... |
a u kurac :D
jel dosao itko do zadnjeg od vas? |
ja sam... odavno vec... znam da sam vec bio u 5 mjesecu zadnji prestige.. zadnji lvl..
|
Ja sam isto došao, ali nedavno.
|
koliko played dana vam je trebalo? iskreno, cini mi se to jako tesko. pogotovo kad odigram 2-3 gamea se psihicki iznerviram pa ne mogu par sati igrati :)
|
ne sjecam se, mislim da am imao oko 800 h sati odigrano.
moram nadodat da sam uvik igra sa barem 4-5 prijatelja, i svi na TSu, a izgubili bi, ono, jednom u 30 ak partija... |
Nekih 600-650 sati je meni trebalo. Na XF-u imam 533 sata, ali nisam stalno igrao sa upaljenim XF-om.
EDIT: Ako nekog zanima, DLC je u pola cijene. Naravno taman dva tjedna nakon što sam ih ja kupio po punoj cijeni. Izvor: http://www.shacknews.com/onearticle.x/65878 Citiraj:
|
PA to je bilo za ocekivat :) Ja nisam ni uzeo DLC, ne uz takav "support" i puste hackere.. Hvala, ali 30 € NE DAM :P
|
Ne zavrijeđuje ni lipe, tako da nema hebene šanse da kupujem DLC za MW2
|
a sta taj DLC donosi osim novih mapa?
nemojte se ljutiti sto ispitujem, znam da mogu pronaci odgovore na netu, ali eto, da se malo druzimo :) |
Osim novih mapa ništa, svima se igra update-a, bez obzira imali DLC ili nemali.
|
da nekaj pitam da tema ne umre di morem skinuti najnoviji onaj patch mp.ff vracam se igranju MW2 a neznam di da najdem to a bez toga nemrem igrati .Hvala...:)
|
http://www.teknogods.com/phpbb/viewt...hp?f=14&t=2737
Pročitaj možda ti pomogne. |
Citiraj:
Jer on to i ima xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
ti si mu dao link, a znam da je Teknogods za neorigigi verziju igre, a on ima origigi pa te pitam dal ce mu to funkcionirat :) |
Citiraj:
|
hehe original je ali ruska verzija sad sam vidio da sam dobio odg i probat cu hvala na pomoci...:)
|
http://www.pohrani.com/t/25/12T/4TwKSNGY/heds.jpg
Konačno! :D Slučajno na Bailoutu ubio lika sa Crate-om na glavu :D Bacim Emergency Airdrop pred kraj runde, lik protrči i bum :D Prvi put da sam ovo uspio. |
Najs, inače ja sam uspio dva puta, ali pošto sam išao dalje sa prestigeom, resetirao mi se challenge. Sva sreća da titleovi i emblemi ostaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bacio sam ga na Estateu i jedan crate je kasnio i neki lik došao uzet Chopper Gunnera i dobio po glavi xD |
Citiraj:
al zato neke nemogu nikako ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu te negdje spominjali :D Tak ja na Wastelandu, lik baci CP, ja ga ubijem i čekam da ga pokupim, lagana udaljenost od markera di će pasti, kad se to čudo zarotiralo od neravninu i pokosilo mene, taj lik je umro od smijeha :D |
Citiraj:
Ja sam fakat svašta doživio sam tim paketima. Npr. jedan mi je zapeo na uličnoj lampi. http://screenshot.xfire.com/s/87259127-4.jpg Isto tak jednom cijelu rundu dobivao sam samo municiju i neke beskorisne gluposti. I onda fino mi dopizdi i bacim ga van mape. Pogodi što sam dobio. http://screenshot.xfire.com/s/104755918-4.jpg |
Citiraj:
Meni je jednom nekih 1min do kraj mape bacio chopper gunner a prije toga stalno neka glupost :| |
Pozdrav ljudi!
Zanima me,a možda je spomenuto negdje u temi,ali prevelika je za pretragu,a guglanjem i nisam bas dosao do nekih vrijednih informacija,ima li tj odrzavaju li se negdje i nekad turniri u ovoj igri. Brat i ja igramo na jednom accountu i mislim da smo vrlo dobri,dosta mojih frendova je vrlo dobro i volio bih se okusati na nekakvom turniru da vidim kak cu proci u takvoj konkurenciji. Nedavno sam vidio reklamu za otvaranje naseg gaming portala i tamo najavu za turnir ali nisam odmah pogledao a poslije zaboravio i ime tog portala i sve i ne mogu sad naci.Znate vi mozda sto o ovome? Unaprijed hvala na odgovorima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |