PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

MAGARAC 26.06.2012. 08:53

Citiraj:

Autor Brlja (Post 2190171)
U co-opu mobovi imaju samo više hp-a. Da rade veći damage su maknuli prije par tjedana.

Elita odnosno njihovi dodaci, laseri, vatra i sl. rade veci dmg. nego u solo igranju i to nisu maknuli. O tome i pise u postu.

potemkin.hr 26.06.2012. 09:14

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2190198)
Elita odnosno njihovi dodaci, laseri, vatra i sl. rade veci dmg. nego u solo igranju i to nisu maknuli. O tome i pise u postu.

Meni niti to ne smeta, ube me svake prijestupne time.
Ono zbog čega ne mogu progressati ako nemamo bijesnog DPSa su prokleti enrage timeri na bossevima i elitima.
Nema ništa gore od elita koji je shielding / extra health / illusionist / vampiric za tenk tim.
Dok ti spiči DoT možeš se slikati i quittati session, jeftinije ti ispadne nego konstantno krepavati zbog DoT-a.

Umjesto da nagrađuju duže fajtove (15+ min) sa dobrim dropovima, oni forsiraju brzo ubijanje act bosseva, koji ti baš namjerno droppaju smeće sa punih 5 stackova valora.

dean225 26.06.2012. 11:22

Barb od magarca je dosta defanzivan.. što je i logično ako igra samo coop.. ovaj barb od ehohr je jak, imaš strašan damage ali šanse nemas u 3actu pa i u drugom imaš problema.. :) ja sam odustao od barba koji bez problema farma act1 pa i 2 i uzeo WDa koji je puno jeftiniji za opremit i igram act 2 bez problema... Act3 bi mogao solo igrati, ali coop nikako.. nisam sreo još nekoga u coopu koji ima lika da može kvalitetno igrati treći Act..

potemkin.hr 26.06.2012. 13:00

Jep.
Imam tanking monka, i nema šanse da još nekvi tank/polutenk igra sa mnom coop, jednostavno presporo radimo damage zbog enragea bosova/elita. Mogu dobro tenkati monkom i act2, ali nije rijetkost da krepam od zeznute kombinacije eliti, tako da zasad coop igram na actu 1, zbog drugih :D
WD mi radi masni damage (za moje pojmove, 30k+, 20%+ crit chance, 200%+ crit damage), ali trebam dobroga tenka koji može držati monstere na okupu da ih mlatim iz daljine.

Garro 26.06.2012. 13:26

Ma ja sam već lud napola...imam DH level 56, gledam okolo ekipu koja ima statse da me glava boli...imam 5k DPS, armora 1,5k i healtha 20k... resistance mi je bezveze, magic find isto, a kolju me svakih par minuta na Hell Act2.

Svojeg lika opremam s onim što dropa, a AH koristim za prodaju gluposti za par tisuća golda. Jedino sam uzeo jedan lijepi crossbow od 400 DPSa za neku siću...

Ima li netko neki savjet kako igrati DH jer ja očito nešto krivo radim?

imik 26.06.2012. 13:41

Nažalost jedina opcija ti je AH. Od dropova nema koristi.

JozicA 26.06.2012. 13:52

Citiraj:

Autor Garro (Post 2190341)
Ma ja sam već lud napola...imam DH level 56,
Ima li netko neki savjet kako igrati DH jer ja očito nešto krivo radim?

Moj savjet ti je da ne trosis (jako) golde dok nedodjes na level 60, a kako brzo tamo doci, ako nemas jaku opremu, ponavljaj ACTove, meni je to pomoglo, ACT IV na Hellu sam 4puta presao, od A do Z, i jako fine opreme se naslo, Ako ti je ACT IV pretezak ponavljaj nize ACTove, a da se nemoze igrati s opremom koju dobijes u igri nije istina, jer netko je morao prvi da predje i ubije Diabla na Normal, Nightmare, Hell i Inferno, nije mogao da se oslanja na AH ili RMAH. A i ponavljanje je majka znanja, jer ces nesto novo nauciti svaki put kad budes ponavljao, a i probaj s skilovima, puno igraca voza jedne te iste, samo jedna promjena skila moze znaciti dosta veliku razliku u igri. Naucio na vlastitom primjeru. Trenutno sam na Nightmare Hardcore, napeto je, ali ide lagano, AH nijednom koristena do sada.

antrax 26.06.2012. 13:52

ako ces koristit ah na tom levelu, trazi iteme lvl 60 sa filterom na reduced level requirement 4 + sta jos trebas, za par golda se opremis od glave do pete!

A onda na infernu sretno.

Garro 26.06.2012. 13:53

Ma mene zanima odakle ti itemi na AH... mislim, WTF, zašto ja nisam dobio nijedan set ili legendary item, a završio sam norma sa barbom i na pola puta sam sa DH u Hellu?

Ma hebem ti takvu igru, imam osjećaj kao da igram slot machine, a ne koljem živinu...da mi već na accountu nisu Strcraft 1 i 2, prodao bi ovo smeće od igre...

antrax 26.06.2012. 13:57

pa cim nizi level, manja sansa za dobar item. Prvi solidni itemi pocnu padat na hell, a sve posteno sto nades na AH je sa inferna. Po 1 nekakvom runu od ~pol sata dobijes ako 1 dobar item, a u danu ako 1 za stvarno ostavit si. Nije strasno, ako nista drugo nije dosadno kao farmanje mephista na d2.

Nick7 26.06.2012. 14:47

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2190198)

Moze link?
Jer nisam bas primjetio da je veci dmg u multiplayer-u.

JozicA 26.06.2012. 15:13

Citiraj:

Autor Garro (Post 2190355)
Ma mene zanima odakle ti itemi na AH... mislim, WTF, zašto ja nisam dobio nijedan set ili legendary item, a završio sam norma sa barbom i na pola puta sam sa DH u Hellu?

Sreca, ili nesreca, zavisi kako gledas, evo primjer: igram Normal Nightmare neki dan, dva legendary itema lvl 9 u roku 10minuta mi pala, oprema nikakva kod mene, pola bijela pola plava, sto reci, od MF nula, nema pravila, drop je nasumican, treba igrati i farmati pa ce onda mozda nesto i doci, al racunaj ovako, prodano je cirka 1-2 miliona D3 u EU,minimalno, plus jedno 10-20k kineskih farmera koji su se specijalizirali za EU podrucje, ljudi farmaju po cijele dane, od 15.05., zato u igri ima dobrih itema a i sto vise vremena prolazi sve vise i vise ce dobrih itema biti, danas je Hell proci cist normalno da ne pogines 1-2 uvrh glave ako nepazis. Za par mjeseci ce Inferno isto biti takav. I to govorim za Softcore, na Hardcore sam primjetio da su cijene nize ??? ili se varam.

ehohr 26.06.2012. 16:24

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2190273)
Barb od magarca je dosta defanzivan.. što je i logično ako igra samo coop.. ovaj barb od ehohr je jak, imaš strašan damage ali šanse nemas u 3actu pa i u drugom imaš problema.. :) ja sam odustao od barba koji bez problema farma act1 pa i 2 i uzeo WDa koji je puno jeftiniji za opremit i igram act 2 bez problema... Act3 bi mogao solo igrati, ali coop nikako.. nisam sreo još nekoga u coopu koji ima lika da može kvalitetno igrati treći Act..

Act 2 nemam apsolutno nikakvih problema, wrath of zerker koristim samo ako je pack fire chains, molten, arcane i slicno. Ja sam s tim barbom pocistio cijeli inferno, od oppressor champion i slicno, poanta solo barba je u tome da kad ukljucis zerker ubijes barem 2 championa od 3, ja jos nemam dmg za to ali ubijem 1 sigurno uvijek, drugog skinem ispod 50% a onda to vise nije problem :)

Ne znam zasto mislim da nemogu cistit normalno, jer razlika izmedu 700 i 900 resista je tako mala da je bolje imat 30k i vise dmga i pocistit grupu iz 2 revenga.

@magarac
Bas zato ja ne igram co op, jer mobovi imaju puno vise hpa pa ih nemogu ubit za par sekundi, onda pocinju trcat za dpsom pa uopce nema revenga i slicno.

Ja sam poceo sa 65k hp-a, 10k armora, 1700 life on hit, 1k resistovi, ali jednostavno cim ti dode malo tezi champ pack, cim prode wrath kao da ne gube hp :) Ali razumijem ti igras sa glass cannonima pa je razumljivo.

dean225 26.06.2012. 16:53

Svaka čast onda.. krivo sam te procijenio.. nisam uopće igrao barba sa ovim novim patchem.. prije je bilo puno teže..

Brlja 26.06.2012. 16:58

Magarac, na krivo ti misliš. Ovaj nerf prije par dana odnosio se samo na onaj njihov base damage koji su navodno smanjili 44%. A ovaj co-op nerf seže do prije par tjedana.

Znam, mene laser i vatre i pm svi skidaju isto bio sam ili s nekim. Jedino što gamad ima hpa više koliko nas ima tamo. Također mi se čini da se u co-opu brže hilaju nego u single modu.

Ne bi to tvrdio ali kad imam kolegu DH-a kojeg ne one shotaju kad nas troje igra...

lateralus_eye 26.06.2012. 19:50

Citiraj:

Autor Necto (Post 2189953)
Slušaj ovako, ovi gore preporučeni buildovi su za ništa, totalno neusklađeni.
Ja trenutno derem Act1 s 20k HPa, 420 resa i 5k armora, 16k dps,
Tako da nema potrebe za tih 40+k HPa, ideš do max nekih 25-27k.

Znači s ovim buildom, http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#biXgTh!ZXU!ZZZaYa
Osim što ja umisto sieze the initiative koristim beacon of ytar
, FoT/thunderclap umisto Deadly reach i Exploding palm umjesto 7sidedstrike.

A ti korisit ova dva jer pretpostavljam da ti je armor nikakav, a on je veoma bitan kod "topljenja" HP-a.
Ovaj linkani build ti je "full" defenzivan i s njim bi trebao imat najveci survivability,
pa ti po potrebi vidi sto mozes izbacit ako skuzis da bi mogao primiti vise batina =)

Uskladi resiste, jer One with Everything nema smisla ako ti je svaki item različit res.
Nabavi oruzje/a s socketom i stavi Star koji daje 300 LoH, i pronjuskaj po AH za neki amulet s LoH.
S ovim buildom su ti bitni LoH, crit chance/dmg, i attack speed, naravno i overall dps.

uspio sam dignuti resist na 804. malo sam izgubio na HP-u i damage-u ali jebiga ne mogu i ovce i novce. sad ćemo probat pa vidjeti šta kažu :D

gaggo 26.06.2012. 20:06

Pitanje jedno, jel postoji mogucnost nadogradnje Diabla 3 russian na diablo 3 eng, kupnjom mozda?
I imam taj ru key i pokusavao sam se prebacit na eng sa onim pa tutoriala al nejde, al mi nest cudno upalo u oko, sto bi volio da mi netko pojasni...
Product Level Diablo® III Standard Edition
Account StatusActive
RegionGlobal
To znaci da mogu igrat na globalnim serverima? al samo na jeziku mog acc-a ili?

potemkin.hr 26.06.2012. 20:22

Citiraj:

Autor gaggo (Post 2190669)
Pitanje jedno, jel postoji mogucnost nadogradnje Diabla 3 russian na diablo 3 eng, kupnjom mozda?
I imam taj ru key i pokusavao sam se prebacit na eng sa onim pa tutoriala al nejde, al mi nest cudno upalo u oko, sto bi volio da mi netko pojasni...
Product Level Diablo® III Standard Edition
Account StatusActive
RegionGlobal
To znaci da mogu igrat na globalnim serverima? al samo na jeziku mog acc-a ili?

Koliko ja znam možeš se slikati, jer ti je po battle.net accountu dozvoljena samo jedna kopija svake igre, ako nemaš ništa drugo na njemu najbolje ti kupiti eng. verziju i bindati na novi account, a stari prodati...

gaggo 26.06.2012. 20:27

Ili nauciti ruski i cirilicu u par dana:D

Hvala na infu

PS. Ako tko u međuvremenu naiđe na neki tutorial za promjenu jezika, bio bih jako zahvalan da mi posalje u inbox link

lateralus_eye 26.06.2012. 20:58

mislim da moj monk ide u mirovinu. žali bože golda šta sam potrošio na njega... :hitthewal:

Necto 26.06.2012. 21:35

ma daj nemoguce da s 800 resa nemozes act1, opali screenshot svih statsa pa okaci tu

klem 26.06.2012. 21:54

Citiraj:

Autor gaggo (Post 2190687)
Ili nauciti ruski i cirilicu u par dana:D

Hvala na infu

PS. Ako tko u međuvremenu naiđe na neki tutorial za promjenu jezika, bio bih jako zahvalan da mi posalje u inbox link

Hm pa blizzard je to drugi dan maknuo da se moze stavit na engleski jezik. Rekli su da je jeftinija zbog toga sto je samo za jednu regiju i nece se moc prebacivat. Nek izdaju i rvacki diablo za 50 kn :)))

lateralus_eye 26.06.2012. 21:57

Citiraj:

Autor Necto (Post 2190758)
ma daj nemoguce da s 800 resa nemozes act1, opali screenshot svih statsa pa okaci tu

ma hebeš act 1. to prolazim. već na act 2 me samelju. i to na početku. i sad mi se HP spustio podosta zbog dizanja resista -.-'

http://www.pohrani.com/t/13/qI/1KhRX...eenshot028.jpg

dean225 26.06.2012. 22:02

ok lik.. nisam igrao s Monkom ali cini mi se da imas malo armora, malo lifea i malo damagea.. :) life per kill je dobro, ali bolje da imas life per hit, jer ako udaras elitu 20min, nema lifea za tebe :)

Dizi polako bilo sta od ovog troje, ja bi za pocetak dizao life i krenuo na life per hit.. Za act 2 i ne treba toliko rezista.. Ok, ima teskih kombinacija elite, ali ipak.. Probaj igrati sa resistom oko 550 a digni damage koliko mozes i MORAS pocet koristiti life per hit.. Ili life steal, sto je i bolje cak.. Ja imam sa WDom life steal 3%, sto znaci zvakim udarcem punim life sa 3% svog damagea koji je sa medvjedima oko 100k :).. dakle puno lifea dobivam i uopce ne koristim bocice lifea..

EDIT: definitivno probaj life per hit, jer lik ti je dosta dobar i morao bi igrati act2 bez problema.. Nadji neku ravnotezu damagea i lifea i to je to..

lateralus_eye 26.06.2012. 22:06

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2190776)
ok lik.. nisam igrao s Monkom ali cini mi se da imas malo armora, malo lifea i malo damagea.. :) life per kill je dobro, ali bolje da imas life per hit, jer ako udaras elitu 20min, nema lifea za tebe :)

Dizi polako bilo sta od ovog troje, ja bi za pocetak dizao life i krenuo na life per hit.. Za act 2 i ne treba toliko rezista.. Ok, ima teskih kombinacija elite, ali ipak.. Probaj igrati sa resistom oko 550 a digni damage koliko mozes i MORAS pocet koristiti life per hit..

svjestan sam toga ali dok sam imao 400 resist, hp je bio 40k, a dps je bio oko 22k a sad kako sam ganjao res da bude što viši izgubio sam hp i dmg.

buljo 26.06.2012. 22:08

Citiraj:

Autor lateralus_eye (Post 2190771)
ma hebeš act 1. to prolazim. već na act 2 me samelju. i to na početku. i sad mi se HP spustio podosta zbog dizanja resista -.-'

http://www.pohrani.com/t/13/qI/1KhRX...eenshot028.jpg

LPH ti fali, di je shield?
Koje skillove koristiš?

I ja sam sa svojim u banani na actu 2, probao igrat i sa svakim elitom se mučim da je to strašno, odustajem od Acta 2 do daljnjeg, s tim da sam ja malo ispod 500 resista...

lateralus_eye 26.06.2012. 22:14

Citiraj:

Autor buljo (Post 2190783)
LPH ti fali, di je shield?
Koje skillove koristiš?

I ja sam sa svojim u banani na actu 2, probao igrat i sa svakim elitom se mučim da je to strašno, odustajem od Acta 2 do daljnjeg, s tim da sam ja malo ispod 500 resista...

http://us.battle.net/d3/en/calculato...iXh!dZU!cbabbc

nema shield jer imam sranje od weapon-a i onda mi je damage nikakav...

buljo 26.06.2012. 22:19

Promjeni 1 weapon sa nekim koji ima LOH i kupi 1 shield, DMG će bit manji ali ćeš bit tenk :)

lateralus_eye 26.06.2012. 22:25

Citiraj:

Autor buljo (Post 2190791)
Promjeni 1 weapon sa nekim koji ima LOH i kupi 1 shield, DMG će bit manji ali ćeš bit tenk :)

evo sad mi je life steal 5.40% i life hit mi je 500. a to je sa 2 weapon-a.

MAGARAC 26.06.2012. 23:55

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 2190393)
Moze link?
Jer nisam bas primjetio da je veci dmg u multiplayer-u.

Da uocpe to mozes osjetit trebas imat defanzivnog tanka koji non stop brije po tome jer mu je to posao. Ak nemas nemamo o cemu pricat jer ces riknut brzinom munje i u solo i u mpu. U prvom actu je se to ne kuzi jer mi je lik to preraso, u drugom samo ponekad a treci je nocna mora bas zbog toga. Pokazi build pa onda mozemo pricat ili googlaj pa si trazi linkove sam.

btw ja isto 90% vremena igram bez stita sa 12-14 dps i 14% brzine. Reisti 600-800. Dovoljno za vecinu drugog acta. Jedino mi je nepoimljivo igrat sa samo 18k heltha. Ispod 40k nema uopce smisla, 50+ preporucljivo a za 3. i 60k. Ja imam 900-1000 sa 43k i samelju mi helth samo tako. 808 res. isto na svim stavkama??? Kaj nema ni jedan komad sa jos malo dodatnog res. za neki element. Moji svi imaju osim all jos i jedan extra.

potemkin.hr 27.06.2012. 08:19

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2190776)
...MORAS pocet koristiti life per hit.. Ili life steal, sto je i bolje cak.. Ja imam sa WDom life steal 3%, sto znaci zvakim udarcem punim life sa 3% svog damagea koji je sa medvjedima oko 100k :).. dakle puno lifea dobivam i uopce ne koristim bocice lifea..

EDIT: definitivno probaj life per hit, jer lik ti je dosta dobar i morao bi igrati act2 bez problema.. Nadji neku ravnotezu damagea i lifea i to je to..

Citiraj:

Autor lateralus_eye (Post 2190796)
evo sad mi je life steal 5.40% i life hit mi je 500. a to je sa 2 weapon-a.

Znate da lifesteal ima 80% smanjeni effectiveness na Infernu?
Znači ako netko ima 3% ukupni lifesteal će ustvari imati 0,6% lifesteala per hit. :fiju:

Deathclaw13 27.06.2012. 08:37

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2191032)
Znate da lifesteal ima 80% smanjeni effectiveness na Infernu?
Znači ako netko ima 3% ukupni lifesteal će ustvari imati 0,6% lifesteala per hit. :fiju:

^^ ovo
lifesteal nema smisla, life per hit doduse da

CatKiller 27.06.2012. 08:56

Omjer armora i resista neka ti bude otprilike 10:1. Da imas 6000 armora i 600 resista, primio bi manje štete nego sad s 3000 armora i 800 resista.

Meni je 622 res dovoljno za act3. Pod dovoljno mislim to da mogu farmati elite i biti u plusu nakon popravaka.

Nick7 27.06.2012. 09:04

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2190911)
Da uocpe to mozes osjetit trebas imat defanzivnog tanka koji non stop brije po tome jer mu je to posao. Ak nemas nemamo o cemu pricat jer ces riknut brzinom munje i u solo i u mpu. U prvom actu je se to ne kuzi jer mi je lik to preraso, u drugom samo ponekad a treci je nocna mora bas zbog toga. Pokazi build pa onda mozemo pricat ili googlaj pa si trazi linkove sam.

Pa bas zato te i pitao...
Imam monka na 60-om. Cca 800 resist, 54kHP, 12kDPS, i oko 5k armour-a.
Defensive build.
I u multiju stvarno ne primjetim da pobirem vise dmg-a od single playera.
A ovo sto kazes o googlu - bas zato i pitam, jer je blizz rekao da su prije par tjedana izjednacili dmg koji mobovi rade u multi/single playeru. Tako da je jedina razlika kolicina HP-a koji imaju ovisno o broju playera. I to ne samo zato sto blizz tako kaze, nego to je i moj dojam kod igranja.

a1 je piss easy, a2 je isto lagan. a3 pak... tu me samelju k'o beba zvecku. I to jos sa barbarianovim buffom.

Deathclaw13 27.06.2012. 09:04

Citiraj:

Autor CatKiller (Post 2191046)
Omjer armora i resista neka ti bude otprilike 10:1. Da imas 6000 armora i 600 resista, primio bi manje štete nego sad s 3000 armora i 800 resista.

Meni je 622 res dovoljno za act3. Pod dovoljno mislim to da mogu farmati elite i biti u plusu nakon popravaka.

622 res dovoljno za act3?
s kojom to klasom i na kojem patchu i na kojoj tezini?:)

a sto se tice odnosa armora i resista
https://docs.google.com/spreadsheet/...EE&output=html
u tablici se vidi koliko je 1 bod resist all ekvivalentan armor-u
npr uz 1000 armor i 20 resist all
1 bod resist all vrijedi kao 13 armora
ostatak tablice vam moze biti jasan nadalje...

CatKiller 27.06.2012. 10:11

Citiraj:

Autor Deathclaw13 (Post 2191053)
622 res dovoljno za act3?
s kojom to klasom i na kojem patchu i na kojoj tezini?:)

a sto se tice odnosa armora i resista
https://docs.google.com/spreadsheet/...EE&output=html
u tablici se vidi koliko je 1 bod resist all ekvivalentan armor-u
npr uz 1000 armor i 20 resist all
1 bod resist all vrijedi kao 13 armora
ostatak tablice vam moze biti jasan nadalje...

Monk, Act3 inferno ko kroz putar.

6500 armora, 622 resist all, 44k life, 2000 LoH, 17k DPS, 2.1 aps, 50% dodge. Sve unbuffed.

S 200 resista vise bi dobio 5% vise %resista i to ne bi ni osjetio, tj. bolje bi prosao da ulazem u dps.

Brlja 27.06.2012. 17:03

To je to. Life on hit i attack speed. Catkiller ima 4200 hps-a dok udara. U tome je kvaka.
Ja s monkom, kad imam barbara u partyu mogu navuć 1300 ressistanca ali džaba kad za svaki sljedeći point u ressistancu stalno dobivamo manje damage reductiona.

Dodatno, neko je napomenuo "% damage gained as life". To nije bolje od life per hit jer je podložno diminishing returnsima.

potemkin.hr 27.06.2012. 18:19

Dosta zanimljivo čitanje o stanju RMAH-a i kako (nažalost) isti direktno utječe na dizajn igre...
http://www.extremetech.com/gaming/13...zard-sweatshop

Deathclaw13 27.06.2012. 18:21

Citiraj:

Autor CatKiller (Post 2191094)
Monk, Act3 inferno ko kroz putar.

6500 armora, 622 resist all, 44k life, 2000 LoH, 17k DPS, 2.1 aps, 50% dodge. Sve unbuffed.

S 200 resista vise bi dobio 5% vise %resista i to ne bi ni osjetio, tj. bolje bi prosao da ulazem u dps.

pa tako vec da, ali kad napises samo 622 resist all to ne znaci nista bez ostatka ove kombinacije tocno takve kakva je
nemoj sirit dezinformacije da je 622 dovoljno
dovoljno je u tocno tvom buildu s tolikim loh-om, ali bez toga prica pada u vodu...
nekome je jeftinije (ako) i lakse (ako ne koristi ah) naci iteme koji ce povecati resist i armor i ostalo, prije nego nabiti 2000 loh-a
a ti da stavis ovdje slike itema koje imas, pola ljudi bi se cudilo da uopce postoji takav prsten ili nesto drugo sto imas

treba prihvatiti da je vecina ljudi casual gamer koji igraju iz zabave i ne udube se previse u proucavanje igre i sta tocno sta radi u njoj, onda druga klasa su ljudi koji vise po forumima citaju sta je tocno armor, sta je tocno resist, kako radi sta, a onda imas ljude koji to sami ispitaju i koji jednostavno zele biti jako dobri u necemu, a onda iznad toga imas pro igrace,e a onda imas one koji su najbolji igraci u ovoj igrici - botovi.
aimboteri su uvijek bili najbolji igraci koliko se sjecam, ne znam zasto doduse

gaggo 27.06.2012. 19:25

Moguce je prebacit sa ruskog na eng i radi, uspio sam nac..(iako postoji mogucnost bananja, iako dosad ljudi koji koriste patch nisu banani) Danas sam igrao 5 sati i presao prvi akt i uzivancija od igre, WD lvl 16 sa vec 4 rare itema, sam da mi dodje jos koji legendary :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31.