![]() |
Evo žderonje nas sad trenutačno vode za 9 postova ,ajmo ljudi još "samo" 9 posotva
|
Citiraj:
|
Žderonje se koriste prljavim trikovima, čak regrutiraju žene u svoje proždrljive redove (zato su kod nas žene dobrodošle :) ), a uskoro spremaju i meeting.
|
Meni je najžešće kad onak pogleda ispod obrva onak kak u sigu gleda
|
Nakaradno trošenje 5.25 utora:
http://www.thinkgeek.com/images/prod...pc-ez-bake.jpg |
Trebali bi mi organizirat nešto, nešto kao holonovel.
Još 6 posotva do žderonja |
Kaj još nebuju zmislili.
Ko da mi treba još jedan izvor topline u kompu |
Jo našo ko kaj na netu vezano uz povijest borga. Baš me zanimalo kak su postali to kaj jesu. :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja imam 15 televizija u kući, a rijetko kad mogu u miru pogledat nešto.:beer:
|
Dragi moji trekkeri i trekkiji, opet smo u vodstvu:clap: :clap: :beer: :beer: :beer: :frutek: :frutek: :frutek:
|
Citiraj:
Nadam se da je pomoglo barem donekle:beer: |
decki mislim da nije u redu da se ovdje spama jel rasprava se razvodni i ispadne glupa. opet mi je i glupo se natjecat sa zderonjama tj nema smisla,. dakle radje vodite produktivne rasprave neg bezveze spamat jel bu to sve onda otislo kvragu.
ontopic. da doktor je najbolji lik u ST-u a njegov sarkazam je definitivno nesto najbolje. stvarno je najzesce kad pocne spustat ekipu:D :D , da se potrgas od smjeha.:D :D |
Koji ste vi mulci, ja nemrem vjerovati...umjesto da pričate o omiljenoj seriji-vas brine koliko imate postova više od Žderonja???
Jedno lijepo nedeljno jutro, kad moderator (čitaj ja) ne bude imao pametnijeg posla-možda otvori vašu temu i obriše SVE postove u kojima se spominju Žderonje:D :D :D Onda će biti-upsss...pa imamo par stotina postova manje od Žderonja, ajmo opet spamat... |
Spameri buju poslje ribali četkicom za zube celi Voyager izvana i iz nutra :D
A ja skupa s njima :p , naravno ja si bum zel najmanji dio :beer: |
A ja ću ribat seven of nine:D
|
Citiraj:
:D |
Ti si još bio u pelenama kad sam ja "gazio" sedmu:D
|
@emisary, ice: POTRGO Sam se dok sam čito vaše prepucavanje : lol2 : : lol2 : : lol2 :
On topic: Sve pročito i pogledo davno. Ništa konkretno. Oni su mi definitivno najzanimljiviji dio ST svemira. BTW: super stranica: http://www.startrekaustralia.com/sta...nterprisenx01/ |
Borg je počeo kao skupina ljudi koji su se htijeli umrežiti i u tome su uspjeli i kasnije su počeli tražiti savršenstvo i želju za znanjem i počeli su asimilirati drude i to ti je to!
|
Citiraj:
to mi zvuci kao poceci lanpartya u mom zivotu. nakon sto godina nabavil mreznu i kabel i cijelo ljeto peri deri sa frendom. sva sreca da nismo zavrsili ko oni, jer ne bi mi se dalo nonstop ponavljat istu recenicu.:D :D |
Na pocetku moje ulice se otvorio BORG :D
Computer shop neki kao... treba se obuc u starfleet uniforme i porazbijat sve, bas me zanima reakcija u novinama sljedeceg dana :)) A sad sport i zajebancija: http://www.rudyrudy.com/hp/shareware/starwars.wmv 17 mega, Triumph the Insult Comic Dog :clap: :gringo: |
Danas je ST bio komedija.
Potrgo sam se, ono Seven i onj lik plešu, i ova ga ide okrenut ko da je treba, i onda čuješ; Seven of Nine: "You are damaged.", ja sam se pooooolomio od smijeha. |
daaaa.....: roller : : roller : : roller :
..ona je meni tako smijesna.... ..onda kad je paris na holodeku bio onaj kapetan proton..ili kako vec:confused: i kad je rekao sedmoj da mora onesposobiti onog robota...a ona je samo dosla i rekla " i am borg, you will be asimilated" looool.... |
Daj zabrij, onak, Holodek i Borg in love...:D
LOL Shell we dance? No, that is lesson 35, i'm at 15... Ma strašno... : roller : |
!!!Nema predaje!!!
http://trekweb.com/articles/2005/03/...7670001c.shtml !!!Nema predaje!!!: Drone : : Drone : |
Ja sam se trgao kada Janewayica hoće ostati u tamnom svemiru da bi Voyager imao veće šanse se izvući, a Sedma izvali "Chances are irrelevant, we will suceed"...na što doktor reagira neš u stilu "Well, who can argue Borg self confidence"...LOOOL : roller :
|
Citiraj:
We will not perish without a fight We will live on, we will survive Today we celebrate STAR TREK DAY The day when we fight back.: boxers : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |