![]() |
Citiraj:
Ovo za govnjiv komp ne kuzim...ali ok :) A vjeruje mi da ne pamtim svaku osobu koju ubijem/koja mene ubije :D Ali drago mi je da ti mene pamtis..to ipak nesto znaci :goood: |
Zbog starudije od kompa mi paljba kasni 0,5 s od trenutka kad stisnem miša. Zbog toga DE nije opcija za blisku borbu
|
Kako god..imas bolji komp od mene :)
|
Moguće, samo ja nabijam prevelike detalje, kako bih sam sebi opravdao kupovinu grafe.
|
Ajde ekipa ako nije teško ip od nekog dobrog hr servera(izvinjavam se ako je bilo al ko bi sad to tražija u ovoj masi postova).
THX Pozdrav iz Kaštela. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iebe mi se za cb, ionako su usrali igru sa svim tim zabranama, igra je napravljena sa perkovima i takva bi se trebala igrat a ne da igram cod2.5. :hitthewal: :nono: I rabbitsi nisu na pamu već pola godine :D Malo kasniš. :) |
A sto ces Buljo...nedojebani balavci se nadju komentirati na publicu kako nebi trebalo koristiti GL, P90, Airstrike itd... Public je public, ima svoj nacin igre, svoj mod, svoje principe i svoje poklonike. Prije se zapitas sto taj koji prigovara protiv GLova i perkova radi na publicu, nego sto ga mozes ozbiljno shvatiti kada ti kaze "GL NOOB" ili "nemojte koristiti "airstrike". :wtf2:
Ono, odi na klanski server onda bajo pa igraj bez perkova i mami si doma komentiraj zasto te nije naucila nekakvim manirama, osnovnoj kulturi i prije svega - zasto ti nije podarila ono sa cime se razmislja. Nejasna ekipa... U zadnje vrijeme gasim public chat tako da ih uopce ne dozviljavam. Vjerojatno ih to i jos vise napali. :kafa: |
Potpuno se slažem da je na publicu dozvoljeno sve - ja osobno upozoravam ljude kad počnu kakat noob ovo noob ono.... Doduše takve izjave opče ne doživljavam.
A može se i sve dogovorit - neki dan smo tako ljepo opalili samo sa sačmaricama i nije bilo problema a public je. Sad da još škvadru nagovorim na partiju bash i bombe only čisto iz zeke..... Uglavnom "wannabe PG-jevi" are not wlecome ako se spoje da bacaju glupe komentare. Postoji masa klanova i klanskih servera gdje se mogu dokazivat ako misle da na trenutak mogu smirit hormone:kafa: |
igrali mi jednom bash i bombe only na rabbitsima :) i onda jos ljudi ne bi ni bombe :P
a igrali na onoj mini mapi :D e gušta :) |
@ MisterM - dobro je bilo ovo sa sačmaricama. Sve se može dogovorit ako je ekipa OK.
|
Rabitsi su jucer bili na pam-u...mislim da su josh uvijek...tak da ti malo kasnis...;)
|
Kaj moram SS stavit? :/
|
85.114.38.26:28961
kaj nisu to rabbitsi? |
85.114.38.26:28960
Ovaj koji ti imaš je war server.. Sad sam prčao po nekom novom rcon toolu i uspio sam nekak sam tebe temp banat :D:D:D I sad nemrem na server, rofl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Joj ja ne mogu vjerovati...Otkad sam kupio novu grafu,instalirao taj CoD(jer neam grafe od 11. mj :D) i sad se taman ja ufurao kroz 2-3 dana u Single player..Taman ono sve super,kad,kraj :(...Mah kvragu...SP se moze prijec u 6,7 h :S
A za MP...Uvijek me banna,sa svakog servera..wtf?:S |
Ako je guid ban..kupi cd key :)
|
Citiraj:
|
Rabbitsi imaju 2 pub servera, jedan je običan dok drugi ima PAM.
Slobodno navratite navečer: 85.114.38.26:28960 :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Probao sam malo jače se potrudit s R700.Dobar je do jaja otkad sam smazo 3 lika jednim hicem:D
I P90 uz to,jutros smo igrali petorica na serveru,popizdili su... |
Citiraj:
ZA 16 SLOTSKI CLAN SERVER i likovi su prestali odgovarat na emailove, naravno kad smo dogovarali i kad su mi objasnjavali odgovori su isli u roku od 1h, a sad vec 5 dana ni zuc, otkako sam im poslo potvrdu da sam platio. ktome, zamolio sam memebera klana da im posalje mail sa svoje adrese da vidimo hece li odgovoriti, napisao je kao ima neko pitanje oko servera, i naravno odgovorili su dok si reko keks. pa sta se oni tako odnose prema musterijama? ili su prevaranti? neznam sta bi mislio.... i ljut sam ko ris, razmisljam o terorizmu :) a vidi se da su amerikanci šugavi do bola i čude se sta ih nevole over seas ja se ispricavam al eto ... ZNAĆI RADI SE O WWW.LOWPINGS.COM |
Citiraj:
€0.65 / Slot = €10,40 Ja sam čekao dva dana ali nije bilo problema - pokreni ticket o tome u control panelu i pitaj ih gdje je zapelo - stavi priority high! Preko čega si plačao - paypala? Znam da to nekad šteka.... |
Citiraj:
preko banke. da se regam na forum to oces rec? njihov |
Citiraj:
A preko banke ti malo duže traje dok provedu uplatu. Najbrže ide preko kreditnih kartica. Mislim da ne bi trebao brinuti i da bu sve u redu. |
gdje se moze kupit cd key ili igra? hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |