![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neku vecer sam pogledao ovaj novi X-men i onako nisam bas odusevljen, zanima me kakva su vasa misljenja o filmu, ali zato me je Australija odusevila.
|
I meni je taj Xmen bezveze, preveć novih likova i prekratko traje film...
Al jedva čekam danas 21:50, premijera novog Star Treka |
Amores perros
Duže vrijeme nisam stavljao komentare ma filmove koje sam gledao. No nakon ovog moram napisati REMEK DJELO. Film o kojem nije potrebno pričati, jednostavno uzmite i pogledajte. Ja sam oduševljen, definitivno jedan od 10 najboljih filmova koje sam ikad gledao i još jedan dokaz kako su ne-SAD filmovi prava poslastica. Ocjena 8.5/10 |
Evo baš došo sa projekcije novog star treka. U globalu (nakon što ste prisiljeni prihvatit nove likove i poneki geg) sam zadovoljan. Radnja je nategnuta i nekako mi nije dobro sređeno to putovanje kroz vrijeme kao u first contactu. Film pršti specijalnim efektima a bome ni fajta ne nedostaje. I konačno fajt izgleda kak spada, kad se roka onda se roka, laseri i slične điđe po cijelom ekranu. A ne ko dosad, jedan foton torpedo, dva fazerska zraka i to je to. Da se ponovim, ja zadovoljan, al moguće je da sam pristran, ipak je to star trek. Ono, mora valjat kakav god da je....
|
Citiraj:
A History of Violence (2005) Strašan film:care: |
....
|
Citiraj:
Ideš, močno :) Samo... Bale... :nono: Nije dorastao ulozi O'Connora |
Citiraj:
Kak veli fanATIk, radnja je malo nategnuta al ajde, da se progutat zbog samih likova i akcije koje ima podosta i dobro je napravljena. Posebno mi je drago da ima dosta humora i vrlo je dobro integriran u sam film i izveden od glumaca. Jedino što me stvarno razočaralo je soundtrack koji po meni nije dostojan takvog filma, svi koji su gledali zadnji foršpan i čuli muziku u njemu znat će o čemu pričam. Rezime, vrlo dobar film, obavezno pogledati. Bilo bi vrlo dobro da sad s istom ekipom snime novi film a ne da ostane na samo na ovome. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jučer bio u kinu,naravno gledao se Star trek,a šta reći,odličan je bio,cura je baš fanatik za ST :D pa je bila sva u filmu... :D fora je što su ubacili neke komične scene čega prije nije bilo,obićno je sve full ozbiljno :D Sylar je odlično odglumio Spocka,sam sam čekao kad će nekom uzet power :D
|
....
|
pucam se star trek filmovima 10 komada u 2 dana :D ...cekam 11cu al kad sam sve procitao nedosljednosti i fuckups-e hm ... ne znam, ne znam....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Daleko od toga da on nije dobar glumac, ali IMHO debelo ga se previše uzdiže, imao par dobrih uloga i već je Al Pacino :kafa: Nekak mi ne izgleda za tu ulogu, ima prebahatu i hladnu facu... Citiraj:
|
....
|
Kak me ovaj star trek nabrijao, sada ga još samo trebam pogledat nemogu dočekat.
|
JCVD
Čitajući recenzije i komentare na netu očekivao sam puno, a na kraju dobio dosadan i totalno glup film. Jean je napokon skužio da snima šrot filmove (u filmu naravno spominje i Seagala kao glavnog suparnika u neumijeću glume jel), pa je napravio parodiju od sebe iako je htio da to totalno drugačije izgleda. Izbjegavati naveliko! Ocjena 3/10 |
Jel gledao netko ovo čudo sa tom hanksom,anđeli demoni,tako nešto..da ne bacim baš 70kn opet,na 2 karte..:D
|
Citiraj:
A gle ak bu ispalo sr...e od filma, zato i vodiš malu da ti ne bu dosadno:D |
Citiraj:
|
Star Trek- Zabavan, nabrijan, brz, odlična gluma i likovi,dijalozi,fabula prava star trekovska,dakle loša :D... bit će i nastavak :goood:
Preporuka |
Eagle Eye - IMDB Link
Meni se film svidio, od maltene samog pocetka pa do kraja je pun akcije. I jos jednom pokazuje da tehnologija nije savrsena. |
The Strangers - dobra Liv Tyler, poseban hororčić..
|
Gledo Star Trek jucer. Koja filmcina. :amen:
Jedina zamjerka na Cinestar u Avenue Mallu - jel do mene ili je slika tamo JE*ENO mutna? Ne sjecam se da me u branimir centru to smetalo. Inace imam 20-20 vid, tj. dioptrija je 0. Pricekat cu da dodje neki blueray rip pa to doma na slusalicama gledat... Omiljeni film uz Dark Knight-a i Farscape: PKW. :beer: |
Citiraj:
Ako nisi pogledaj: American Psycho - ma nešto luđački dobro, naravno zbog njegove izvedbe. The Machinist - lik je s 100kg mišića došao na kostur od 55kg. I onda maestralno odglumio. Nolanovi Batmani - Također odlično mada je u Begins dosta bolji nego u Dark Knightu. Čak je i u Shaftu pokazao koji je talenat. A ima još dosta njegovih filmova koje nisam gledao. Uglavnom, ne postoji bolji glumac trenutno za ulogu Johna Connora |
Ekipo di da nađem prijevod za Terry Jones crusades? To je dokumantarac od BBC-a, na podnapisi.net nama a nema ni na divx-titlovi.com, pa ako je netko tražio i našao molio bih da mi kaže!
I da li je neko gledao WATCHMEN , izgleda opako na traileru! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01. |