PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Fleks 07.05.2009. 01:21

Citiraj:

Autor Vuco (Post 1337910)

Dečko dođe u novu školu. Dečko se zaljubi u negativčevu ženku. Dečko dobije po fruli od negativca. Dečko krene trenirati martial arts (jer negativac trenira martial arts). Dečko ima probleme sa trenerom. Dečko riješi probleme sa trenerom. Dečko prebije negativca. Dečko osvoji curu.

American teen filmić. Ono, za ubit večer, meni bilo čist ok. Ko Rambo, znaš da će pobijedit na kraju :D

Meni je film bio do jaja, pogotovo soundtrack.

Delta S4 07.05.2009. 10:49

Citiraj:

Dečko dođe u novu školu. Dečko se zaljubi u negativčevu ženku. Dečko dobije po fruli od negativca. Dečko krene trenirati martial arts (jer negativac trenira martial arts). Dečko ima probleme sa trenerom. Dečko riješi probleme sa trenerom. Dečko prebije negativca. Dečko osvoji curu.

American teen filmić. Ono, za ubit večer, meni bilo čist ok. Ko Rambo, znaš da će pobijedit na kraju :D

OMG! Samo čitanje ovoga... Mislim da ovo neću gledati. Vizualni laksativi mi ne trebaju, stolica mi je sasvim u redu :D Thanks for the heads up! :chears:

Problem 07.05.2009. 10:56

Citiraj:

pa čovjek pita za filmove aka never back down, a ne za radnju :D

Ubleha 07.05.2009. 11:33

Neku vecer sam pogledao ovaj novi X-men i onako nisam bas odusevljen, zanima me kakva su vasa misljenja o filmu, ali zato me je Australija odusevila.

9800pro 07.05.2009. 12:38

I meni je taj Xmen bezveze, preveć novih likova i prekratko traje film...

Al jedva čekam danas 21:50, premijera novog Star Treka

-POP- 07.05.2009. 21:39

Amores perros
Duže vrijeme nisam stavljao komentare ma filmove koje sam gledao. No nakon ovog moram napisati REMEK DJELO. Film o kojem nije potrebno pričati, jednostavno uzmite i pogledajte. Ja sam oduševljen, definitivno jedan od 10 najboljih filmova koje sam ikad gledao i još jedan dokaz kako su ne-SAD filmovi prava poslastica.
Ocjena 8.5/10

fanATIk 08.05.2009. 00:33

Evo baš došo sa projekcije novog star treka. U globalu (nakon što ste prisiljeni prihvatit nove likove i poneki geg) sam zadovoljan. Radnja je nategnuta i nekako mi nije dobro sređeno to putovanje kroz vrijeme kao u first contactu. Film pršti specijalnim efektima a bome ni fajta ne nedostaje. I konačno fajt izgleda kak spada, kad se roka onda se roka, laseri i slične điđe po cijelom ekranu. A ne ko dosad, jedan foton torpedo, dva fazerska zraka i to je to. Da se ponovim, ja zadovoljan, al moguće je da sam pristran, ipak je to star trek. Ono, mora valjat kakav god da je....

Mr.Ex.President 08.05.2009. 00:48

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1334900)
Čudi me kako stvari od Eastwooda nisi pogledao odmah kada su izišle, ja sam gledao i predobra su oba filma.

Pa recimo da san ima jednu curicu s kojon san provodiaj svaku večer pa nisan stiza gledat filmove u hodu:D Sad neman curicu pa iman vremena napretek, pa san počeo doslovno gutat filmove... Malo novih, malo nadoknađivanja gradiva, u tu kategoriju spada i:
A History of Violence (2005)

Strašan film:care:

McG 08.05.2009. 03:06

....

hammer_of_thor 08.05.2009. 05:03

Citiraj:

Autor McG (Post 1338633)
Terminator Salvation 4min Clip - T-800, T-600 i sva sila popratnog veselja stiže krajem ovog mjeseca:)

Ideš, močno :)

Samo... Bale... :nono:
Nije dorastao ulozi O'Connora

9800pro 08.05.2009. 09:02

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1338610)
Evo baš došo sa projekcije novog star treka. U globalu (nakon što ste prisiljeni prihvatit nove likove i poneki geg) sam zadovoljan. Radnja je nategnuta i nekako mi nije dobro sređeno to putovanje kroz vrijeme kao u first contactu. Film pršti specijalnim efektima a bome ni fajta ne nedostaje. I konačno fajt izgleda kak spada, kad se roka onda se roka, laseri i slične điđe po cijelom ekranu. A ne ko dosad, jedan foton torpedo, dva fazerska zraka i to je to. Da se ponovim, ja zadovoljan, al moguće je da sam pristran, ipak je to star trek. Ono, mora valjat kakav god da je....

Bio i ja sinoć, još ni film nije počeo a ja potrgao zub na kokice:D

Kak veli fanATIk, radnja je malo nategnuta al ajde, da se progutat zbog samih likova i akcije koje ima podosta i dobro je napravljena. Posebno mi je drago da ima dosta humora i vrlo je dobro integriran u sam film i izveden od glumaca. Jedino što me stvarno razočaralo je soundtrack koji po meni nije dostojan takvog filma, svi koji su gledali zadnji foršpan i čuli muziku u njemu znat će o čemu pričam.
Rezime, vrlo dobar film, obavezno pogledati.

Bilo bi vrlo dobro da sad s istom ekipom snime novi film a ne da ostane na samo na ovome.

De5tr0yer 08.05.2009. 10:56

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1337900)
Za obicne smrtnike. Ja nisam obican smrtnik. Ja sam Fleks.

Baš tako. Ti si fleks.

Citiraj:

Autor Ubleha (Post 1338110)
Neku vecer sam pogledao ovaj novi X-men i onako nisam bas odusevljen, zanima me kakva su vasa misljenja o filmu, ali zato me je Australija odusevila.

X-men, meni odličan. Malo premalo onog životinjskog ubijanja fali, ali to onda nadoknađuje igra :D Treba pogledati da bi se moglo reći.

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 1338173)
I meni je taj Xmen bezveze, preveć novih likova i prekratko traje film...

Novih likova? U kojem smislu? Svi likovi su "autentični"...

Lihto 08.05.2009. 12:19

Jučer bio u kinu,naravno gledao se Star trek,a šta reći,odličan je bio,cura je baš fanatik za ST :D pa je bila sva u filmu... :D fora je što su ubacili neke komične scene čega prije nije bilo,obićno je sve full ozbiljno :D Sylar je odlično odglumio Spocka,sam sam čekao kad će nekom uzet power :D

McG 08.05.2009. 15:33

....

Keyser Söze 08.05.2009. 15:39

pucam se star trek filmovima 10 komada u 2 dana :D ...cekam 11cu al kad sam sve procitao nedosljednosti i fuckups-e hm ... ne znam, ne znam....

BladeRunner 08.05.2009. 16:04

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1338636)

Ako on nije, tko je?

fanATIk 08.05.2009. 17:44

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1338636)

Dobro ti blade veli, ak nije on pa ko je dorastao toj ulozi? Adam Sandler možda?:D

hammer_of_thor 08.05.2009. 18:11

Citiraj:

Autor McG (Post 1338910)
Ne znam, meni se čini itekak vredu glumac za razne uloge, tak da mu i ova nije promašaj.:)

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1338932)
Ako on nije, tko je?

Daleko od toga da on nije dobar glumac, ali IMHO debelo ga se previše uzdiže, imao par dobrih uloga i već je Al Pacino :kafa:

Nekak mi ne izgleda za tu ulogu, ima prebahatu i hladnu facu...

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1338988)
Dobro ti blade veli, ak nije on pa ko je dorastao toj ulozi? Adam Sandler možda?:D

:roller: :care: :D

McG 08.05.2009. 18:43

....

DraŽ 08.05.2009. 21:26

Kak me ovaj star trek nabrijao, sada ga još samo trebam pogledat nemogu dočekat.

-POP- 08.05.2009. 21:39

JCVD
Čitajući recenzije i komentare na netu očekivao sam puno, a na kraju dobio dosadan i totalno glup film. Jean je napokon skužio da snima šrot filmove (u filmu naravno spominje i Seagala kao glavnog suparnika u neumijeću glume jel), pa je napravio parodiju od sebe iako je htio da to totalno drugačije izgleda. Izbjegavati naveliko!
Ocjena 3/10

thedream 08.05.2009. 21:42

Jel gledao netko ovo čudo sa tom hanksom,anđeli demoni,tako nešto..da ne bacim baš 70kn opet,na 2 karte..:D

fratartucko 08.05.2009. 22:30

Citiraj:

Autor thedream (Post 1339136)
Jel gledao netko ovo čudo sa tom hanksom,anđeli demoni,tako nešto..da ne bacim baš 70kn opet,na 2 karte..:D

Knjiga je izvrsna kao i njen nastavak Da vinci code, vjerujem da će i film biti na razini Da vinčijevog koda, prosječni blockbuster
A gle ak bu ispalo sr...e od filma, zato i vodiš malu da ti ne bu dosadno:D

tutix 09.05.2009. 01:52

Citiraj:

Autor thedream (Post 1339136)

Imaš onu Super Srijedu il' nešt tak se zove u Cinestaru. Dobiš dve karte za cijenu jedne. Samo pošalješ prazni SMS na tam neki broj (ne znam točno koji) i kad dođeš na red daš broj svog moba djevojci na šalteru. Long story short, idi srijedom u kino gledat možebitne shrot filmove s curom :D.

bozzomfeeder 09.05.2009. 01:59

Star Trek- Zabavan, nabrijan, brz, odlična gluma i likovi,dijalozi,fabula prava star trekovska,dakle loša :D... bit će i nastavak :goood:

Preporuka

rams 09.05.2009. 04:40

Eagle Eye - IMDB Link

Meni se film svidio, od maltene samog pocetka pa do kraja je pun akcije. I jos jednom pokazuje da tehnologija nije savrsena.

greenfly 09.05.2009. 10:02

The Strangers - dobra Liv Tyler, poseban hororčić..

zwer 09.05.2009. 11:36

Gledo Star Trek jucer. Koja filmcina. :amen:

Jedina zamjerka na Cinestar u Avenue Mallu - jel do mene ili je slika tamo JE*ENO mutna? Ne sjecam se da me u branimir centru to smetalo. Inace imam 20-20 vid, tj. dioptrija je 0. Pricekat cu da dodje neki blueray rip pa to doma na slusalicama gledat...

Omiljeni film uz Dark Knight-a i Farscape: PKW. :beer:

BladeRunner 09.05.2009. 13:00

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1339004)
Daleko od toga da on nije dobar glumac, ali IMHO debelo ga se previše uzdiže, imao par dobrih uloga i već je Al Pacino :kafa:

Nekak mi ne izgleda za tu ulogu, ima prebahatu i hladnu facu...

:roller: :care: :D

On je jedan od najboljih mlađih glumaca danas, odma uz Nortona i Pitta.

Ako nisi pogledaj:
American Psycho - ma nešto luđački dobro, naravno zbog njegove izvedbe.
The Machinist - lik je s 100kg mišića došao na kostur od 55kg. I onda maestralno odglumio.
Nolanovi Batmani - Također odlično mada je u Begins dosta bolji nego u Dark Knightu.
Čak je i u Shaftu pokazao koji je talenat.
A ima još dosta njegovih filmova koje nisam gledao.
Uglavnom, ne postoji bolji glumac trenutno za ulogu Johna Connora

lolek 09.05.2009. 14:31

Ekipo di da nađem prijevod za Terry Jones crusades? To je dokumantarac od BBC-a, na podnapisi.net nama a nema ni na divx-titlovi.com, pa ako je netko tražio i našao molio bih da mi kaže!

I da li je neko gledao WATCHMEN , izgleda opako na traileru!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01.