![]() |
Citiraj:
i doživljaj bi bio potpun :D |
Dobio sam jučer volju za Ratchet. Jel se to isplati odigrati na PS4? 70kn je sad na PS Store-u, ali ako ću uzeti TLOU2 za 450kn, ovo mi je neisplativo trenutno. :D
|
Uzmi bolje ps now trial account na ebayu za 1$ i odigraj Ratcheta ako ga nisu maknuli ili posudi od nekog..ovak ne znam jel ti se isplati davat 70 kn.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Zasto ne? Pa Ratchet je super igra.
|
Pa je, ali koliko kužim mommi ima običaj kupit igru, odigrat pa prodat. Ratcheta će teško prodat, kao i Unchartede, Last of Us i sl. igre koje su svi odigrali
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Baš me čudi da to već nije bilo na PS+.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da li će se moći igrati ps5 igre na ps4 pro? Pretpostavljam da to neće biti moguće zbog "restrikcija" hardwarea? :D
|
PS4/PS5 cross buy za indie PSN naslove će vjerojatno postojati, kao što i sada postoji za PS3/PS4.
|
Citiraj:
Daj se saberi :roller: |
|
Citiraj:
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk |
Gle stvarno, totalno sam to zaboravio. I meni se nekako sinoć nakon prikaza na eventu zaželio Ratchet pa sam stavio sad da se skida. Nisam ga igrao još od PS2 kad sam klinjo bio.
|
Da, i meni se činilo da je Rachet bio, dok sam još imao Plus ..
to bi objasnilo kako sam ga igrao, tj. probao igrati, jer mi se nije nimalo svidio i brzo sam ugasio. |
Danas išao u grad u nabavku i stanem u zalagaonici za par min.
Horizon Complete edition i GOW, zapakirano 80kn (zajedno). Taman za proći na PS5 još jednom. :D |
Ako bude išlo na PS5.
|
Citiraj:
Od svega sto je najavljeno mene zanima samo Demon Souls i novi Horizon. Sve ostalo mi je meh. |
TLoU 2 preload je dostupan za digitalce. Kod mene već skinuto i čeka se otključavanje :D
|
Citiraj:
Pa moci ce se igrati igre za PS4 na PS5. |
Najavili su min 100 PS4 HIT naslova da će raditi odmah po izlasku PS5.
|
Nikad nisu rekli da će sve radit niti su ijednu potvrdili da će sigurno radit.
|
Citiraj:
|
Ako GoW i HZD nece raditi onda ne znam što hoće. Pa to su im jedne od najjačih eskluziva.
|
Baš to!
Pa to su im 2 od 5 najboljih igara koje su ikada izašle za PS4. |
Di je najjeftiniji Tlou 2 u digitalnom izdanju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne znam puno o tome. Vjerojatno da, ali nemoj me držati za riječ. Ja isto gledam da uzmem pa istražujem.
|
I ustjedet ces 3-4€? Jok.
Ako ti se ne daje 60€, kreiraj account iz zemlje gdje je jeftino i kupi preko tog shopa, a igru igraj preko svog primarnog kojeg ces postaviti kao sekundarni account na pleyci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |