![]() |
Citiraj:
http://www.aten.com/global/en/produc.../#.WICbxvkrJjE Danasnje azuriranje cjenika je doneslo neka zanimljiva snizenja, pa da podijelimo :) http://i.imgur.com/2LNqNuV.jpg |
Pozdrav,
možemo li ponovno očekivati matičnu Gigabyte GA-Z170-HD3 i za koju cijenu, ako da? Thx unaprijed :) |
Trebale bi uskoro stici. Cijena se nebi trebala mijenjati drasticno, ovisi o tecaju, par kn gore/dole.
|
Odlično, nastavljam vas pratiti pa se vjerojatno i vidimo kroz 15-20 dana kad legne plaća :D
|
Citiraj:
Za forumase = 873,97 kn s PDV-om :beer: |
@nino
Đe su ti nestali oni Kaby Pentiumi po 500kn ? :D Pa ne mozemo se mi u 2-3 dana brzo odluciti bi uzeli ili nebi, pojacaj kolicine :) |
Ama pojavili se kod dobavljaca i bili jednu noc u cjeniku, ja ujutro nafitiljio misa da ih uzmem i dok sam kliknuo, izleti papap "NO STOCK".
Po ure sam psovao. :D |
Citiraj:
U Trst ! Snadji se, nabavljaj :D |
Citiraj:
|
Jel mozete nabaviti ovo kuciste ? / kolko keša :D
http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00002999 |
Jos jedna pohvala za UZIShop. Opet sam bio u shoppingu za "egzotiku" ali Uzi je uspio i to rjesiti/nabaviti HGST Ultrastar He 10TB HDD.
Hvala jos jedhom na mukama i trudu da se to dobavi :). |
Citiraj:
EVGA SuperNova G3 uspjesno instaliran. Radi a ne cuje se :D :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako to da nema zamjeskih tinti za epsone?
|
Još jedna kupnja u Uziju prošla bez problema. Grafa stigla lijepo upakirana i u kratkom roku! 10/10
|
Evo i od mene pohvala, novi SSD i Grafa :)
|
Kupio novu konfiguraciju, sve osim kućišta, naručeno 14.01. sve stiglo unutar 5-6 radnih dana, uredno zapakirano sa oznakon da je lomljivo, čisto da dostavljač ne bi imao neki "Ace Ventura" moment :)
Inače, mijenjam matičnu uz nadoplatu, stiže idući tjedan, sve bez komplikacija, susretljivo i u dobroj komunikaciji. Svaka čast, moja preporuka! :fala: :respekt: |
Uzijevci da li mozda imate laptop sa slijedecim specifikacijama:
Ekran 17.3" fhd, min i5 proc, 8gb ram, ssd disk, win 10 i pozeljno crna boja (punica kupuje, ne pitajte nis! :D). Budzet cca 7k kn |
Uspješno dostavljen i7.
Naručen jučer poslije ručka, stigao jutros prije doručka(10.30). Nino hvala. |
Uskoro nabavljam novi komp pa će to sigurno biti kod Nine. Čovjek nije veliki igrač ali je pošten i korektan. I zato mu se ljudi vraćaju. Velikim igračima se živo jebe za reputaciju jel ako zajebu 3 čovjeka s pceksperta doći će mu 3 obitelji sa zubatim sinovima kupiti njihovu robu. Jel su svi čuli za taj dućkas.
BTW, jel neko zna jel čovjek daje savjete kod kupnje? Nisam nov u HW, daleko od toga, ali on valjda ipak bolje prati kaj se događa na sceni hardveraja.?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A drugo, javi se Uzi-u, ili će te Hrvoje riješiti ( :D ) ili Nino, u svakom slučaju, nećeš fulat. |
Citiraj:
gg poz |
Obavljen prvi shopping u uzi-ja. Nino jos dodatno izasao u susret oko nekih stvari, sad nestrpljivo cekam da stigne. Zasad sve 5 i jedna sugestija: Amex inace daje shopping na 24 rate, a u uziju je max dozvoljeno 12. Bio bih potrosio vise i uzeo jos i grafu i kontaktirao vas za hellfire da sam mogao uzet na 24...Ako to apgrejdate, kupit cu i to...
|
Igneos, postoji mogućnos, ali osobno u poslovnici.
Citiraj:
|
Inace, da i ovdje napisemo, pojavila se potreba za jednim djelatnikom u poslovnici Zagreb.
Uvjeti: - Poznavanje hardware/software okruženja - Trgovačko iskustvo (nije obavezno ali daje prednost) - Osobni automobil, "B" kategorija Napominjemo da bi se nakon probnog roka, potpisao ugovor na neodredjeno! Upite i eventualne molbe, poslati na info(at)uzishop.hr i molim0o ostaviti kontakt broj za eventualnu komunikaciju. Hvala. :) |
Nda, samo ja zivim u zadru, nije mi bas usput ici do zg ili istre radi kupovine...u banci su mi rekli da te rate ovise od ducana do ducana, dakle ako vi to sredite, moze se i na 24 online...sto bi meni osobno bilo jako drago, ovako moram cekati godinu dana da kompletiram stroj, jer mi je budzet vec preopterecen...
|
Što drugo nego pridužiti se pohvalama.
Komunikacija, brzina,na visokoj razini, prema očekivanjima. Hvala Hrvoje ;) |
U banci sigurno nisu rekli koliku proviziju uzimaju trgovcima?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Pa ako je cijena veca 8-10% u svim trgovinama, probaj pogodit ,😂
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |