![]() |
jokic flopper
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
lol ja u srijedu slobodan dan uzeo :D
|
uf hayward :( gadno
nakon ovoga tesko je odgledat ostatak tekme i ne cringeat kad netko skoci toliko o istoku ove sezone, cavsi bez ozbiljnog protivnika |
Zao mi je Haywarda, gadno je izgledalo.
Mirotic out, navodno ga je podlo udario Portis na treningu. |
Citiraj:
prvi kos Stocktona - kontra nakon ukradene lopte.
prvi kos Malonea - na asistenciju Stocktona. poštar Karl usješno dostavio prvo pismo malog Johna :D |
Lonzo konzumiran za ponoćnu mezu od Beverlya....
|
|
Ovo je nešto preodobro. hahaa
|
Really? :D
|
gledam snimku orl-cle, jebote di je isiah...lebron 6/8 sut, ostatak tima 2/18 prva cetvrtina...
Hezonja je bio dobar I u obrani I u napadu
|
Gdje skinut tekme da je dobra kvaliteta? Obično playoffs gledam s torrenta, al sad nema..
|
Vodimo istok,danas po 5-1 :kafa:
|
|
Bože košarke :D
Deset trenutnih top scorera ima zajedno FG% debelo preko 50%. Obrane ne da se ne igraju nego ne postoje :D Porzi i Ante rasturaju napadački. Past će im brojke, ali igraju sjajno. |
Citiraj:
Ide prema tome da ćemo do play offa gledati praktički all star tekme. Samo show
|
Po meni, prvo treba smanjit broj utakmica jer ih ima u regularnoj sezoni definitivno previše. Ne triba čudit da igraju preko neke stvari, pogotovo dio od Božića do playoffa.
Drugo, mislim da nije loša ideja da u playoff ide najboljih 16 iz lige, a ne ka sad po konferencijama. |
Citiraj:
A na zapadu će bit klaonica od prvog kruga PO. Nek iduće sezone James ode u LA kako se šuška i istok je mrtav. |
SAmo će se uvest jedna liga(ukinut konference) i problem se riješi.
|
Citiraj:
|
Ukinut Istok/Zapad, sve staviti u jednu tabelu.
Dodati 2 NBA teama, (npr Kansas City i Seattle) da ukupan broj teamova bude 32 Smanjiti broj utakmica na Home/Away. |
Boston je cudo, valjda ih je onaj lom noge dignuo iz mrtvih.
|
Znači Lonzo predvodi rookije u postotku šuta. Odostraga :D
i ukupni FG i 3P FG a bome i bacanja :D Uspije li to dovest na neku pristojnu razinu moglo bi bit nešto od njega. Boston... bude li se Hayward uspio vratiti spreman za play off... gerijatrija iz Clevelanda možda ne bu vidla finala. EDIT: sad vidim da niš od nejga ove sezone. Meh.. |
Pa bilo je jasno nakon loma da je sezona gotova
|
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |
Pratim malo Sunse.. Bender se fantastično razvija, velik napredak u odnosu na prošlu sezonu. ne vidi se možda tolko kroz statse, ali u odnosu na ono što sam prošle sezone gledao... I ne msilim samo na jučerašnju career high utakmicu. Mogao bi postati jako dobar
S druge strane, free summer ekipa... Hezonja.. već je na izlaznim vratima. Njega mi čak bude žao, dosta su ga u klubu sjebali. Žižić... Zubac... nisu skupili zajedno minuta ove sezone koliko Bender igrao jučer :D :D |
izgleda da je Kajri dobro odabrao :D
https://scontent.fzag3-1.fna.fbcdn.n...96&oe=5A8E496C ovim putem pozdravljam Lonza Ciglu :D https://scontent.fzag3-1.fna.fbcdn.n...56&oe=5A8E7419 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |