![]() |
Ali konkretno me zanima baš Steam?
|
hebemu origins..pokušavam uzet Crysis 3 za 5€..i nemam na paypal €,
pa uzeo amex od drage..upisao podatke, i kaže ne može greška 10048.. Pričam sa likom iz customer service, kaže da je sve u redu da bi trebalo proći.. No nema veze,,,nego nije mi jasno, za svaku neuspjelu transkaciju uzeo je 1€ sa kartice... to je navodno nekakvo osiguranje koje se vraća. Ima netko iskustva koliko treba da se ti novci vrate natrag na amex? Jer, sad ti objasni ženi, da is uezo njezin amex za samo 5€ a zaračunato je 7 X 1€. i nije niš kupljeno.ma...kužite |
Meni je isto jednom skinulo nekih 2 €. Mislim da su bile 3 neuspjele transakcije u pitanju. Na kraju sam zaboravio na to. Tako da ne znam 100% jel su vratili to ili ne. Ali mislim da sam ostao bez toga.
|
Velika rasprodaja na originu isplati se pogledati, ja sam si recimo uzeo premium dlc za bf3 s 20€ na 10€, bf3 je bio free prije koji tjedan. Recimo dead space3 ili mass effect 3 su po 3€ i tako svašta nešta.
|
Ukoliko ne znate, GMG je već započeo ljetnu rasprodaju. Danas na saleu Rockstarovi naslovi.
|
Citiraj:
ja uzeo ASScreed 3 deluxe frendu za rodendan a nije za steam ili uplay vec njihov neki capsule servis :hitthewal: |
Da, na to treba obratit pozornost. Igre koje nužno ne zahtijevaju Steam, Uplay i Origin (ako oni uopće imaju u storeu nešto od njih) se uvijek aktiviraju u toj njihovoj kapsuli.
|
Navodno od sutra kreće Steam Summer Sale.
Moram izbrisati Steam do tad, novčanik već sad zjapi prazan :D |
Hahaha. ma opusteno. :).
|
I gdje su ti popusti? :D Očito je netko napravio previd.. Jer danas još ništa nema..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima 75% na Alien: Colonial Marines :D
|
Ajde super ;) Strpljen spašen uvijek prolazi :D Još cirka 6h znači..
|
nadam se da će state of decay lifline biti na malom popustu taman imam na računu 4 ojra :)
|
To i ja očekujem ali također i Watch Dogs na BAREM 50% :D
|
CS:GO će biti na saleu od 14-17. kolovoza tijekom turnira u Kolnu, očekivana cijena je 1.75 ojra :)
|
Kako funkcionira ovo na bundlestars? Kupim tamo i onda mi ide u steam library ili?
|
Citiraj:
|
sale je poćeo. life line je na 20% off opet nemam dovoljno :(
jel ima šanse da mi netko na steam walet pokloni 1.30eura :D platim pivu kad se vidimo |
Nije neki početak ekstra, bude bolje iduće dane, možda uleti i koji dobar flash sale.
Evo nadograđeni store :D |
Upeco sebi trine nisam odigrao keca za 1.5e haman cu bankrotirat xD.
|
:D
|
da uzmem far cry 3 ili witcher 2? ne bi oboje..nit ću imat vremena oboje odigrat, nit mi se troši i to malo novaca :D
|
Nisam igrao niti jedan Witcher, ali zato FC3 jesam.. I zbog toga ti preporučam da kupiš Witcher 2 ;)
|
hahaha koji lik ovo treba napravit!
|
Citiraj:
Prva runda sales, jedino mi se XCom svidja, i to cu ja mislim rjesit sebi sam da maknem prasinu iz novcanika |
@hedgehog
definitivno FC3, to je igra za svakoga, a witcher kako vidiš nije baš |
Zadnjih 5 godina sam rjetko koju igru prešao do kraja, FC3 je bila igra koju sam do zadnjeg detalja istražio i prešao. Fantastična je igra ;) :goood:
To bi bio grijeh da ne odigraš ;) |
Grijeh je ne odigrati FF3/7 i 10 :P ostalo je talasika.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |