![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Momci, ak je vama(nekima) zabava abjuzati ocite previde, nelogicnosti i/ili bugove u igri, vasa stvar, sve 5.
Al nemojte onda graktat i palit lomacu cim to netko spomene. Jer to je, je li, sve samo zabava :beer: |
19 dana*
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tech za preCjednika :D Makar nisam ni ja neki fan akimbo oružja (volim ciljati) nemam apsolutno ništa protiv toga Citiraj:
Citiraj:
Misliš, baš kao što whineri rade svako malo dolaze bitch-ati kako ih je neko nakantao sa svojim stilom igre govoreči kako igra sucka ess, a još ju igraju piratsku :no2drug: , mladež i droga part3... Citiraj:
Osim kad sam na Wastelandu onda sam lame snipzor stalno mjenja pozicije na strani mape di su redovi uništenih tenkova. Ili na Derailu kada sam u onoj zgradi i skidam sa M16-ciom sa prozora :) Naravno, tu su Scavenger i Claymorice must have :p Svaka ostala mapa je konstantni rush BTW, 6 dana i 22 sata; 16756 killova, 15798 deathova, HC all the way :) |
Novi update:
Citiraj:
NOT xD |
Citiraj:
|
bas sam si mislio da palis :)
|
dobra :roller:
to ce biti isti patch kojim ce napraviti da Barrett M82 ubija jednim metkom? :fuming: jer se za sada cini da kalibar 12.7x99mm koji putuje brzinom 853 m/s nije dovoljno jak da usmrti protivnika :hitthewal: o.t. dodatak s wiki o eksperimentalnom modelu: This weapon was fitted with a shorter barrel of 25 mm caliber, and fired high explosive shells developed for the 25 x 59 mm OCSW automatic grenade launcher. The experimental OSW showed an increased effectiveness against various targets, but the recoil was beyond human limitations. :D |
Nedavno mi se dogodilo da na HC-u nisam uspio jednim metkom ubit protivnika. K tome je još bio FMJ od atachmenta. Govorim o barretu.
|
Citiraj:
pogodim tipa, naravno otkrijem mu svoju poziciju, i naravno on (koji je pogodjen Barrettom :nono:) uspije ispaliti precizan rafal prema meni prije nego ja uspijem ponovo pucati... :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam postavio sentry gun i tip stoji ispred njega i zaspreja me ... kako je spawn point bio iza sentry guna .. tri puta me tip uspije ubit a cijelo vrijeme ga gadja sentry gun :fuming: ....... jos ga gledam kroz kill cam i ne vjerujem ..... K/D - 38/2 |
Ja neznam, ako vam smetaju njubare s akimbo, budite vi L33t skilled il šta već pa ih ubijte dok sprejaju po vama. Rusher sam od cod1, marathon perk je ko da mi ga je majka dala :D kempam samo kad dođe na red. A za perkove neznam di je problem, za svakog ponešto ako vam se igra ne sviđa ne igrajte. Ako vam njubovi smetaju i rusheri, lijepo imate perkove i za to, pa ih vi sredite pokažite skill koji ste naučili cod4 na
http://www.newtale.com/pp/IMG/jpg/F30_Promod.jpg Igra mi je super, k/d ratio mi je uvijek 1, ćak i manji, al sam u top 3 8/10 partija. Svaku partiju dobijem 2 3 predatora i meni dosta, da se naučim kempat mogu nuke bez problema. Killstreak mi je 16 meni preko glave. Uživajte u igrici, a ne neki skill trenirat pa se živcirat jer me neko pokosio s akimbo, ti njega s AC130 (ko je ovo stavio dobiva moje prvo dijete) :D |
zero gear verzija vise ne podrzava friends party...barem meni ne sljaka...
:( |
Šta je to uopče Zero Gear, koji je to q?
|
Citiraj:
U RL, da imaš neznam kakvu pancirku i da te pogodi netko s dotičnom puškicom, gotov si jer i da pancirka uspije zaustavit metak da ju neprobije, shebat će te kinetička energija metka. IMHO metci od jačih pištolja lome rebra, a metak od barreta je bar 10 puta jači. +postoje i pancirni metci :D |
Citiraj:
dok je energija 7.62x39mm malo vise od 2 kJ |
Tako se čudite kao da nikad niste gledali film od Stevena Seagala: Otporan na metke... :roller: :D
|
zero gear je igra, koja je ustwari "mw2" igra ona druga...
|
Citiraj:
Al nije ni ZeroGear loš kad smo već kod toga:lol2: |
Citiraj:
|
mene živciraju runeri, ono ni blizu RL, trče ko u warpu, i još bez šuma i nafilaš ga sa pol kile olova iz sačme da bi odletio 2 metra nazad, ali te svejedno zareže točno po vratu bez obzira u kojem si položaju ti padaš a on pobjedonosno ode dalje :fuming:
od noža se umre odmah a headshot sa prigušivačem nema takav učinak :lol2: |
Citiraj:
Bas fora igra :D |
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!!
|
Dobar score danas, opet totalni rush sa M4 :)
http://www.pohrani.com/t/2Q/ut/pm67daK/1.jpg http://www.pohrani.com/t/V/8P/2yILSVBi/2.jpg Dobio emergency airdrop, pričekao da vidim hoće li ići još 3 killa do Chopper Gunnera - uspjelo, sakrio se sa Chopper Gunnerom skinuo njih 6-7, pozvao Airdrop, dobio Ammo, Predator Missle, Pave Low & običan Chopper, na kraju nije bilo više ni vremena za Pave LOw, on je došao tek kad je helić otišao, a već se bližio kraj partije. Imao sam streak 18:0, to mi je sad i novi rekord. |
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1a9b1a8f.jpg |
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!!
|
Svaka strana topica post s tim pitanjem. Vrati malo par strana pa vidi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56. |