![]() |
Citiraj:
|
Ja valjda ispunjavam uvjete :D,al nemogu naći playliste :fala:
|
Ako nemaš pristup tržnici, pošalji PM nekom od nadležnih. :)
|
Imam pristup,ali neznam gdje ste smjestili playliste,može link na pm.
|
Otvoriš Tržnica i imaš ispod u Threadovi u Forumu : Tržnica. Odmah ispod vodiča za slanje pošiljaka. :)
|
Hvala ti,ovo je zbilja u mom slučaju da čovjek od šume ne vidi stablo :D
|
Np :)
Nisi jedini. :D |
A ja bi pristup trznici... imam vise od 50 postova ali nemam staza... :D
|
Trebao bi pitati moderatora da ti dopusti,zasluzio si svojim recenzijama :)
Btw kad ce za mk809 plus,nestrpljivo cekam :D |
Jos malo sa mk809... pri kraju sam. U biti, nema neke razlike izmedju mk808 i mk809.
Ono najvaznije, wifi povezivost, to te, vjerujem, zanima. E pa imas ekskluzivu. Danas sam testirao situaciju sa ruterom u drugoj sobi iza debelog zida. Dakle, koristio sam wifi analyzer sa playstorea za analizu signala. MK808B Plus je imao signal na -64 dBm. Radi se o modificiranoj verziji sa 12 cm bakrenom zicom zalemljenom direktno u ANT pin na maticnoj. Na istoj lokaciji MK809 Plus (bez ikakve modifikacije) imao je -50 dBm! Znaci, ipak je ova dual wifi funkcionalnost rezultirala kvalitetnijim prijemom. :) |
Izvrsno,onda ga idem narucit sa geekbuyinga pa ako ir daljinski dode s njim super,ako ne opet dobro...ili google remote preko moba ili mozda cak meleta f10 pro narucim...jel vrijede jos oni kuponi? N
|
Dupli post,isprike.
|
Ak ti nije sila pricekaj jos koji dan, mozda dobim koji kupon za mk809. Tako sam dobio za mk808 pa sam ga podijelio ovdje. Nece valjda sad sitnicariti... :D
|
Okej,ma nije sila,strpljen spašen :D.Hvala na informacijama :chears:
|
lista up opet
|
Citiraj:
|
Alene svaka čast na entuzijazmu.
|
Citiraj:
|
Ako me možeš otvoriti podforum Tržnica, onda ne gledaš na krivom mjestu. :)
|
Jel vama radi lista?Meni trenutno ne rade hr kanali.
|
Ni meni.
|
Takoder, od jucer ne sljakaju.
|
U međuvremenu su radili. Zadnji put sam probao oko 13h
|
ehhh...ma di vec nova adresa, jutros u 11 uri san je promjenija xd...evo za 10min bude opet up
|
Da li se popis adresa na tom *izvoru* objavljuje prema nekom određenom patternu ili onako, random?
Vrti mi se u glavi neka ideja s automatizacijom, pa me čisto zanima mogućnost/kompleksnost realizacije. :) |
mjenja se samo jedna brojka ali je random, npr;
bivsa adresa; /83.139.104.99/bla bla bla nova; /83.139.104.111/bla bla bla kod Avcom liste (kablovski operater iz Srbije) npr mjenja se samo port a to je samo 65k mogucnosti :) |
Evo mog updatea situacije s mygicom. Kao što sam rekao, kupio sam je u subotu i nije mi radio niti lan niti wlan. Taj primjerak sam vratio u Links i bez frke su mi ga zamijenili za novi. Ovaj za sada radi super, onako kako sam i očekivao. Nadam se kako će tako biti i dalje.
|
Pulsar addon
Necu puno o addonu, samo par tipova ... Nakon standardne instalacije addona, potrebni su vam "provideri" Pulsar providere trazite ovdje.U search upisati pulsar provider, dalje ce vam biti jasno :) http://i.imgur.com/UU6FcD0l.jpg |
koja je razlika pulsara za razliku od genesisa ili 1channela?
kolko sam skuzio pulsar omogucava download fileova koje mozes zadrzat. Da li je brzi u otvaranju i streamanju ili? |
Provideri su torrent trackeri.
Pulsar streama Torrente |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:32. |