![]() |
Kod zenskih bajkova je bitno da im se vizualno svida. Tocka. :D
Ako ovo procita neka zenska osoba sa dubljim pogledom na svijet neka to ne shvati osobno :D Sto se preporuke tice pogledaj Specialized Myku |
|
Pa ne mogu mirno reć da pljune 3000kn za bicikl koji nije ni sjena mog koji je koštao 2500kn prije skoro 4god.
Ne znam što se dogodilo s biciklima, oprema se srozala, a cijene otišle u nebo. Citiraj:
Gdje naći taj Myka bicikl? |
Nemoj gledati što je bilo prije, a što danas ako želiš kupiti novi bicikl. Odma si to izbij iz glave. Cijene su otišle 50% gore, oprema 50% dolje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, cisto da budemo na cisto ne mislim da je best buy po opremi ali je zenska rama pa joj mozda bude vise odgovarao nego neki drugi. |
Citiraj:
Citiraj:
3000kn je stvarno vrhunac, ali nadamo se naći jeftinije. |
Citiraj:
|
ja sam bio prekjucer i vidio ta sva kineska govna za od 3000-6000kn. na letku istaknute hidraulične kočnice, ko da su od zlata, a ne ono smece giantovo koje god da je. suntor vilica i pogon, low end shimano mjenjaci.
ugl vise nikad necu preporuciti nikome kupnju novog bicikla jer ko sto borny veli - sve dalje sve gore, sve manje muzike za sve vise para. |
Ne kužim, toliko ste protiv kupnje novoga (na stranu sa cijenama), a kao da polovno ne možeš kupiti takvo smeće da su to čuda ? I to neke stvari kaj nećeš vidjeti prvih 100km, pa se onda žali upravi vodovoda...
Genesis i Nakamure nisu Kineska govna. Super bicikli po super cijenama. Za početak - vrh. Kad lupe akcije 3 za 2 ili 40% na prijašnjih 30%, nema se što za razmišljati. Sljedeće su Haibike bicikli i Ghost. |
Prijatelj vozi Nakamuru cliff lite, platio 2300 prije cca godinu, prolazi s njom svugdje gdje i mi, do sada nikakvih kvarova, samo pedale promijenio...
|
Petak, 15h tunel?
|
Može Renesis , vidimo se! Adax će nam se isto nadam se pridružit.
|
nakamuru mani vozi moja sestra vec ima 8 godina, doduse kupili ju samo radi rame, odma je sve skinito dole i stavljeno drugo :) budem bas poslikao, bajk je za svaku preporuku...
btw, upravo se vratio sa voznje, ove 785XT su fakat prebrutalne, na 160mm disku napred trgaju rebu, opce ne zelim znat kak bi se sid ponasal :o |
Daniel i ja odradili Strmopec.
Naravno da je Daniel izvukao uspon u jednom potezu, a ja sam zato izvukao sve detalje u jednom potezu i uzbrdo i nizbrdo - kad se zbrojimo eto jednog postenog vozaca :D Danas mi je isao front wheel pivot kao nikad, odlican flow taman sam spreman za Velebit (samo da se jos snijeg otopi :D). Lijepa voznja, blata nigdje, vratili se s cistim biciklima. |
Citiraj:
Suntour vilica, Shimano entry level mjenjači i kolko tolko ok pogon. Uzeli u bizmarku i dobili još popust za cash. Ima i drugih ženskih modela. Pa vidi |
Lijepo vrijeme je bilo za voznju..imo sam volje jos jedan krug napravit ali ipak mi se nije dalo sam ici sam..uspon je svladan:) Nik rastura zavoje dolje ko velki.. svaka cast...
|
Citiraj:
Ima ih u markoprojektu od ove godine, a vidio sam da ih i bizmark ima pa se kod njega da i neki popust vjerojatno dobiti. Oprema je ok, a izgled je, pa ono, ženski ;) |
Subota ujutro - 10h tunel anyone?
|
Citiraj:
|
Jedaj naso sam tvoju sliku na netu :D
|
Hahahahah prejako :)
nema šta, mjeru su pogodili :D |
Pozdrav, tražim biciklu do 1000 kuna u zagrebu, želim da ima stražnji amortizer.
Našao sam neku u peveca i emezetti, ali su mi ružne, pa ako imate još koju preporuku, bio bih zahvalan. :chears: |
Do te cifre nećeš nikaj osim tih koje si već vidio naći
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ivo, do 1000kn ćeš teško naći i OK biciklu bez zadnjeg amortizera, kamoli sa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ivo Strojnica - ako hoćeš full suspension, mislim da nikaj ok ispod 5 soma kvalitetno nećeš naći, o rabljenima pričam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |