![]() |
Citiraj:
Istina da su fulke skuplje, al zato hvala bogu za ebay, CRC, black market i njuskalo pa si za tih 6-7k mozes dosta toga pribaviti. Svako svog konja hvali. Lovro, da imas bajk poput npr karbonskog Top Fuela, nebi ti napamet palo hvaliti HT. Al dobro, ovo je sve u ljudskoj prirodi :) |
Kada se ne vozimo pricamo ovakve stvari. Zato bu za vikend bila pustos na forumu :D
|
Citiraj:
Nadam se da se neću razbit Iša bi na Mosor svakako |
Mosor? A da pojasniš malo, koja ruta i to?
|
Neman pojma :D
Znate vi? P:S: ima možda zainteresiranih za vikend u Splitu? Mic? |
Njet :D
Nismo još bili na Mosoru ali čuo sam da ima staza, samo ne možeš do vrha s biciklom, barem ne s ove naše strane. |
Citiraj:
Citiraj:
Za bajk i putovanja: spreman. :D |
Raspitaj se :D
Idemo dokle se može, velika je planina. Nije ni Lugarnica na vrhu :D @destro Roadtrip!! Imam u planu i jedan Brač krajem 9tog mjeseca. Više informacija naknadno :) |
Moramo malo se svađat , kad je vrijeme preusrano za vožnju :D Nadam se da se nitko ne ljuti , moramo malo kenjat za promjenu :D
U školi sam vrtim staze , u subotu idem 2 puta gore dole , nadam se da ću imat društvo na drugom penjanju. |
|
Neo pitaj Ljubu iz Timuna, bija je on do doma iznad Sitnog na Mosoru. Bija san i ja jednom, ali nije neka zabava, ima nošenja bicikla dosta, bar kad dolaziš sa moje strane (od Omiša i Tugara).
Nije Mosor baš bike friendly planina, nema veze sa Marjanom, a kamo li sa Medvednicom. Bolja ruta vam je kad krenete iz Srinjina pa preko Poljičke planine spustit se u stare Duće, to je 99% vozljiva ruta. Inače svakako kontaktirajte ljude iz Timuna, sigurno će vam se pridružit i pomoć oko planiranja ture. |
Bili smo jednom od Stobreca pa uz rijeku Zrnovnicu do Sitnog pa do Dubrave itd....ubojstvo od rute cca 60ak km gazenja......
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=73363
BAGATELAAAAAA!!!! edit: brzo zovite nika, mislim da njemu trebaju :D |
Nik je složio kotače , a i dimenzije mu ne pašu ;)
|
Nik je upravo dovukao nove kotace doma, koji su tezi od starih samo 179g :D, posto ide guma laksa cca 80g, bajk ce u konacnici otezati samo 100g...sto je iznenadjujuce odlican rezultat za ohoho cvrsce kotace naspram starih.
Sutra testiranje na Strmopeci. |
Citiraj:
|
E kad onda idemo na Sljeme da vidim kak će Daniel nabit Zubicha? :fiju:
Moram ubacit kokice u ruksak :goood: Nik sad barem imaš sve iste žbice :D |
nik nadam se da ti ovaj put zbice nebudu pucale na usponu :D
kakvo sljeme sile? vidis da se darkos odma pocel za grmu dogovarati, usral se ko grlica :D |
Ja sam jučer i danas imao sagu sa kotačima, točnije samo jednim...na zadnjoj vožnji sam skužio da mi curi mlijeko iz zadnjeg kotača... jučer pogledam i skužim da se rim strip totalno pomaknuo, rastavim ja to sve i naravno ne bi ga niš natjeralo kasnije gore...rim strip je bio unakažen...
Zaletim se do intersporta, kupim dvije zračnice, da složim ghetto varijantu Složim, napumpam kompresorom na 3.5 bara i BUUUUUM :) Na jedno 20-30 cm od uha mi je grunula guma, tj na neku foru se raspala ta zračnica iz intersporta, koja je bila totalno plastična....Instantno sam drugu bacio u smeće :) Danas sam kupio kenda zračnicu, i s njom bez problema složio ghetto Inače, ghetto varijanta sa zračnicom mi se čini kao puno bolje rješenje od rimstripa, u principu rade na isti način, samo je rimstrip puno deblji i zbog toga ga je puno teže ispravno rasporedit po obruču (zato je meni i procurilo mlijeko) i namontirat gumu preko svega toga Bitno je samo selotejpom ili nečim sličnim sve oštre rubove prekrit na obruču, ja imam selotejp sa vlaknima i on se ne bi smio razrezati Moram istestirat kak to šljaka..valjda se za vikend sprema neka vožnja :) |
svima koji idu na gay parti za vikend zelim dobar provod, puno vazeljina i malo suza.
http://www.youtube.com/watch?v=YTyik...eature=related 2 noći i 3 dana bit češ milovana :D |
Citiraj:
Nabe su stare: Formula DC-71 thru-axle 15mm / DHL-142 thru-axle (x12) Zbice: (naprijed) Alpina TT double-butted (2.0-1.7-2.0) / (iza) Alpina TT single-butted (2.33-2.0), Alpina ABS niple (ne otpustaju se) Gume: Schwalbe Hans Dampf SS TrailStar 2.35 / Albert 2.25 masa: 2238g --->1247g+991g (bez osovina) Cijene: - zbice 3kn/kom (crne 4kn) - niple 1.5kn/kom - pletenje 150kn po kotacu - Obruc 335kn/kom iz Bajkmanije (kod Buhina 536kn) |
Kad smo kod kotača, čini se da ću ja upecat one mavice i onda reći zbogom XTima, iako teška srca, ali pamet u glavu. Ak XT kotači odu onda sam najebao, jedna žbica 10 puta skuplja od ovih Nikovih :D
|
![]() |
Would you like a Coca-Cola with your taco :D
Faceplant in 3, 2, 1... Come on everybody, do the Lovrixx :D |
Ispravak....
Citiraj:
|
Onyx nemoj tak, Sile je ipak jače spigao kotač :)
|
sunceeeeeeeeeee, danas nakon posla direkt idem na selo i odo se vozit :D
|
Ima netko preporuku koji bicikl uzeti ženskoj osobi koja bi se vozila po šumi (Maksimir, Dotrščina bez divljanja po stazama) i cesti?
Znači, MTB sa ne preširokim gumama, ženska rama, Suntour vilica i kolko-tolko pristojan pogon i mjenjači? Jel moguće naći takav bicikl do 3000kn novi? Primjer ako znate... Ili, ako netko zna za nešto polovno da se prodaje, a odgovara navedenome, slobodno šibne na PM. Ovo što smo gledali novo je ili brutalno preskupo ili košta 2500-3000kn, a vilice su neke xy, mjenjači alivio, plastične pedale i sl.. |
Kod žena je manje važna oprema. Nije da će to puknuti odmah niti će se ona natjeravati (barem ne u početku).
Neka si kupi bicikl koji joj se sviđa i odgovara veličinom, a onda sve ostalo je puno manje važno. Također, sa ženskim ramam kod MTB-a nema baš neke ponude. Pa eventualno uzeti neki city bike i bit pažljiviji ili muški MTB sa manjom ramom. |
moja seka ima norca, koskha lady... (tu i tamo ga ja drpim kad treba po burek) :D
klasika oprema za cijenu entry levela... :D suntour, alivio i acera, tektro ručice + mx4, shimano + suntour pogon kotači neki čungfung- huanseng i to je to :D cijena oko 2500 novo za keš iz marko projekta :) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |