![]() |
Citiraj:
Moj uzor dok sam još vozio motocross/enduro.... Frajer ubija!!! Evo da malo povežem sa biciklizmom, za ekipu koja nikad nije vozila motor, osobito ovakvog tipa, recimo wheelie i stoppie tj. front wheel manulasi koje on radi su daleeeeeko lakši na motoru nego na bajku.... I ovaj drift koji stalno radi... To je osnova i tako se gotovo svaki zavoj prolazi kad nema benta... Miss that days....... :( |
Čitam s oduševljenjem, nekakvi spustevi, snjegovi, bla bla... i onda skontam da se priča o boardu! Hahahahahaha! Aj zaminite to bordanje s bajkom...:-)
|
Ja sam mislio možda opalit jedno sljeme, cesta gore-dolje, za vikend, poludit ću više bez vožnji
Naravno sve ovisi o padalinama :) |
Mitsuoka si pogledao Procesa od Kone možda?
|
Kona mi je 0 bodova.
|
|
Šteta što se više ne proizvodi, mada i Slash figura. |
Dok vi tu planirate, raspravljate i sanjarite o biciklima, ja sam si isplanirao jos dvije ture po Velebitu.
Nikad vise planova do sad nisam imao...samo da bude para za sve to obici i odvoziti :) |
Ja čekam da se izrenderira ovi fakin video sa ProDAD Mercalli stabilizacijom, malo dugo mu treba. Dotad mi se vilica vozi put Viva Sporta - 3. put.
Mate je isplanirao još jednu dobru rutu pa ćemo vidjet, možda se do sljedećeg tjedna problem napokon riješi. |
Prodaj taj poluproizvod i zemi si besmrtnog Marža :D :D
|
Citiraj:
|
Oće bit video za uz kavu u jutro? :D
|
Evo!
Ja sam jucer 3 pogledao, smiješan je taj Barel :) |
|
|
Stroj!
|
Boja je ok, ali bajk kao takav mi se ne svidja (na ramu mislim).
|
Citiraj:
Ako se egzotika i top end gleda, onda rađe ovo za duplo manje love, a ostalo na izlete/vožnje ;) http://www.ebay.de/itm/Nicolai-Heliu...item35c499369b p.s. ovo je i više NN :D |
Ako vam ikad zatreba npr. nova rucica za kocnicu, evo rjesenja :D
http://www.wimp.com/meetsugru/ EDIT: nemre bas posluzit kao rucica, ali za dosta drugih stvari moze, recimo gripovi :D |
Čudo :D
Kako je u Dalmaciji, može li se vozit, isplati li se doći? ps. valjalo bi destra odvesti prvo na mosor, pa na derbi da se vrati doma punih gaća :beer: |
![]() Mađar down! :D London 2012, Olympic games |
@murina, do ponedjeljka nista.
|
Pogledao prognozu, teeeška južina :D Biram snijeg :D
|
Citiraj:
|
|
ne kužim?? s mule na magarca?
jebate ti riceburner trebaš kupit neku pravu ramu :D |
Rice, opet bus napunil garazu.
|
zubich, kaj ne kuzis? kona je definitivno velik korak naspram GTa, dugo vec cekam da naleti neka povoljna rama srednje klase od barem 20"...
nik, bez brige, GT ide u oglasnik cim preslozim dijelove... |
Gdje ste bicikloljupci :rolleyes: thread je potpuno zamro?!
Nije valjda, da je novi snijeg bacio u depru svekoliku populaciju ovisnika o okretanju pedala po friškom zraku :D |
Kupuju se novi dijelovi/oprema pa se nema para za internet : D
|
Slucajno imam popis aktivnosti za proslu godinu pri ruci, pa sam isao usporediti voznje 2012. i ova dva mjeseca u 2013. godini.
01-2012...voznji na Sljeme 8x 02-2012...voznji na Sljeme 2x (zbog snijega) 03-2012...voznji na Sljeme 10x 01-2013...voznji na Sljeme 1x 02-2013...voznji na Sljeme 1x 03-2013...? (kako je krenulo sa snijegom, bit ce dobro ako bude i jedna). Kriza me 'vata :D Prva tri mjeseca ove godine nece biti ni 10% prosle (pogotovo sto sam uz bajk picio po Sljemenu i pjehe), tako da ce statistika biti porazavajuca. |
Ajmo XC-aši, ide li se na trke, pa bar sajmene? Eto ima i zagrijavanje već 9.3 na Muri :)
|
Kriza velis Nik.. pricaj mi o tome ;)
eh, što nisam šahist.. lijepo uvijek u toplom, stolica ispod dupeta je jedini rekvizit. a o krizi nema nikakvog govora:D Max kaj se kupuje, objelodani u detalje :) |
Schwalbine cavlerice da se mogu vozit. Imam vecu krizu nego narkomani. :)
|
|
da, za prave frajere :D
stažnja suspenzija ničemu ne služi, a ova vilica u kombinaciji sa ovim gumama samo kaže da si ili jako hrabar voziti DH ili jako bedast za voziti cestu :D |
Citiraj:
|
Murina, mislim da se zajebava!
Kakve cavlerice za metar snijega :D Na Sljemenu jedino igra ono čudo za izvlačenje trupaca! |
Zasto bi se zajebavao, ja sam isto spreman, za vikend smo max i ja gore. 10 Tunel, vidimOSE
https://lh3.googleusercontent.com/-z...2014.00.00.jpg |
kaj bi se zajebavo.
Pun mi je K... vec ovog bijelog smeca, nisam se vozio 3mj i moram otic nekam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |