![]() |
Citiraj:
|
Al mi do doma treba sat i pol pa mi se ne isplati
Lol Psovanje je itekako potrebno u ovom slucaju, ubiti psovanje je najmanja stvar koju takvi zasluzuju. Ugrozavaju citav jebeni promet oko sebe, a ja moram pazit na njega |
Ma znam da nije riješenje, ali ne treba se nervirati jer vidim masu ljudi koji imaju BT pripremu u autima, a ne znaju to koristiti pa onda rade što si napisao.
... ili lijepo kupi hrđavu Ladu Nivu, nemoj ni staviti na nju tablice sa reg. oznakama i da vidiš kako ima mjesta na cesti oko tebe :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je glupost. Svaki drugi dan vidim kako ekipa na motorima zaustavlja za pojas i mobitel na uhu. Zagreb. :chears: |
Ma za pričanje ili pisanje poruka na mobitel tijekom vožnje treba ukinuti novčanu kaznu i uvesti disciplinu "koji mobitel dalje leti" :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zašto ne bi vrijedile?
Imaš pravo na opomenu prvi puta, naravno, nije nužno, ali imaš pravo. |
Ono što meni ide na živce je kaj su presretači na autocesti a po gradu zaustavljaju i kažnjavaju za remen i slične pizdarije. Dok se gradski raceri, slalomaši i "drifteri" iživljavaju po uskim cesticama načičkaninm autima...tamo di se i klinci igraju....Ne tak davno zaustave mi staru (bakica već) i oderu je zato kaj je išla 55 a ograničenej 40....nemojte me jebat...neš ti kažnjavanja. Al im se zato ne bavi sa gradskim racerima nit reagiraju na dojavu. Bitno da imaju svoje jebene punktiće za skupljanje love od penzića i ekipe koja ne veže remen. A o onima na jačim motorima da ne velim. Zaustavili me jednom na motoru i kažu mi mrtvi ladni da im se neda ni ganjat za ovima na pilama. Kao oni su im prebrzi. Super spika. Kad sam bio klinac bilo je murje na svakom koraku, često i one ophodnje pješke po kvartu. Razlika je ogromna. Ovdje te neko može klistirat cijelu večer a da niko ni ne skuži a murje nigdje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tnx obojici :chears: |
Moja nova zvijer :)
https://s10.postimg.org/jidw872gl/35...83c9e8b9_h.jpg Par zanimljivosti. Ne smijem upalit klimu na jace od minimuma jer se motor zgasi, zakljuca volan i sve to fino u voznji. Skoro sam se ubio u prvom lijevom zavoju, okrecem volan a on ne skrece, tak da usporit skroz i motat duplo. Tolko je spor da mislim da ne ide iznad 100, iznad 70 se ne usudim vozit. 1.9d, Pug sa 250 tisuca ili vise..Dugo nisam vozio toliku kantu od auta, neda se ni zakljucat ali ima zato ugraden parking senzor :) |
Vi mladi neznate kaj je avantura. 5 tinejdžera (ja jedan od 3ce iza) u stojadinu. Ukrao frend starom, nema još vozačku. I tak se na jednom šodru okrenemo na bok. I nazad ga prebacimo i idemo dalje. Ostale dogovštine nisu ni za pričati/pisati. Ahhh fale mi te godine. Tad mi je mirišalo sve.
|
Citiraj:
Nepoderiv motor. |
Imao sam ih nekoliko glanc novih Berlingaca sa istim motorom i dobro je to auto ali ovome je dusa potrosena.
max gas |
Krivo, brisi :)
|
Gdje je najjeftinije za kupit akumulator? Želio bih / trebam Exide EA1000.
|
To(č)kić ti ovaj mjesec ima popust 20% na Exide akumulatore pa se raspitaj za cijenu. Ak imaš njihovu karticu s rabatom, možda prođeš i jeftinije.
Citiraj:
Favoritke/Kadeti jaje/Jugići/itd... Vlasnici - 14 godišnjaci :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
e to su bila vremene,bilo nas je i u golfu kecu 11 ;) |
Fico, nas 8 unutra.:D
|
Znam da nas je bilo 5 otraga, 3 naprijed i jedan u gepeku. No ti si 13 uguro u četvorku, to je već neka žešča slagalica bila... :D
|
Citiraj:
|
brojčano nismo bili tako visoko, ali je zabavno kad ovaj u gepeku pijan zaspi tokom vožnje i odbija napustiti gepek jer mu je baš dobro u datom trenutku :D
|
rekord - 13 komada u golfu 1.....
6-7 u autu je bilo normalno i redno smo svaki vikend proputovali županiju. Čak nam je u to vrijeme i murija uredno progledavala kroz prste kad su nas zaustavili jer je vozač (ja :D )bio uredno trijezan... |
Citiraj:
|
Citiraj:
4 naprijed(zivio mijenjac),6 iza(tri sitne cure) i 3 u gepeku ali vrhunac zabave je bio kada je zatvaran gepek,majmuni drzali vani noge a ovaj zalupi vrata,skoro im polomio noge :lol2: zato sada kazem kcerim da me nazovu pa radje ja dodjem po njih nego da se tako vozaju ;) ipak su to bile lude devedesete (93) |
Vidiš kako smo danas fina gospoda.
|
Citiraj:
:chears: |
Kaj ste svi imali metar zilet ili?
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Dva naprijed, troje otraga, dvoje u gepek i ostali u pepeljaru :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |