![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Trebalo je to sve završiti s 8. sezonom. |
Citiraj:
|
Mad Max novi, meni uopće nije sjeo.
Realno bez glave i repa, vozi tamo, vozi ovamo, pa vozi nazad. Hemsworthu fali nešto bolesno i uvrnuto da ga ozbiljno shvatim. Generalno, na momente da netko pusti, ne znaš jel prvi ili drugi dio. 6/10 max od mene. |
Citiraj:
PDF kvaliteta se čini sasvim OK, veličina fajla vrlo popularna. 4ti kompendijum je samo u obliku ZIP arhive na dnu, desno dolje. https://archive.org/details/the-walk...15%29/mode/2up |
Evo pogledao i ja netflix SF s JLo, Atlas. Ajtemo reć da je film gledljiv, nije to niti toliko loše. Kraj bude malo pretjerano retardiran, rupe u zapletu na sve strane. Jedino ostaje jedno otvoreno pitanje: je li Elon Musk sponzorirao film :D
|
Nije da ne bi bilo nelose zacepit neke od tih rupa... u scenariju :D
|
Ako sam dobro pohvatao matematiku, JLo u filmu ima 35 godina, tako da bi trebala biti u top formi za takve intervencije.
|
Citiraj:
|
The Blob
Odličan, sa više nego pristojnim efektima a bome i sa brutalnošću. Ko voli - rekao bih obavezno štivo. |
Tko ono rece da je ovaj novi Guy Ritchiev film dobar? Izdrzao sam jucer do pola i ugasio. Uzasno protracenih sat vremena.
|
Atlas s Đej Lo... Dakle toliko me iritirala prvu polovicu filma sa svojim skvičanjem i kreštanjem da sam želio da je konačno krknu i da film završi. Bio bi to happy end.
|
Citiraj:
problem je u tome sto se takav film, isto kao i inglorious baterds i slicni, ide gledati kao bedastu zabavu, a ne kao realni film o ratu. ko god oce realu bez bedastoca to nije film za njega. |
Citiraj:
|
Takeši pod stare dane oćelavio.
Nažalost za sada samo u 1337 videotekama nažalost. PM ako je tko zainteresiran. https://i.ibb.co/kD54rdk/Screenshot-...-Kubi-2023.png |
Citiraj:
I ima dobar kraj. Pročitaj ga do kraja. Strip je izlazio u c/b verziji, a kada su ga završili su krenuili izdavati u boji. Već su dosta obojenih izdali, ali TWD mi je nekako bolji c/b. |
Budem to pomalo pročešljao, sada kada znam da je gotovo nekako imam motiva da pročitam do kraja :D
|
Citiraj:
|
Fall Guy...ne znam šta bi rekao. Imdb 7 i kusur, nama doma možda 5. Baš ono bezveze. Čak je i premise bio ok ali izvedba...
|
Film godine zasada, IMHO.
Nemojte da vas zavara opis, ne čitajte recenzije. Gledajte na vlastiti rizik i ne zaboravite treptati. |
Back to Black
Mršavih 6/10 Premalo glazbe, previše patetike. Ok, nema previše materijala kad je otišla sa samo 27 godina, ali mislim da se moglo i trebalo bolje. Biografski filmovi su sve lošiji i lošiji. |
Meni bas nije jasno (bez ne :D) sto je toliko posebno sa njom. Kad je bila super popularna i vrtila se svagdje, meni bas i nije bila nesto ni stasom ni glasom.
|
To što je imala specifičan glas. Contralt, najrjeđi ženski vokal. Etta James, Nina Simone, Tracy Chapman, Cher itd.
Takve ne nalaziš u bedastim talent showovima |
George i Brad u (još jednoj) krimi komediji
https://www.youtube.com/watch?v=9hRQyb5cCA8 |
Citiraj:
Ali mislim da budem svakako još koji put pogledao. |
Izgleda da vi niste gledali isti film kao ovi iz članka
https://www.index.hr/chill/clanak/na...e/2570078.aspx |
Citiraj:
Sigurno nije popularna postala zbog svog "najrijeđeg vokala". Imala je dobru tehniku pjevanja, ali osim toga, njen vokal nije u ničemu doprinjeo njezinoj popularnosti. Izgled, personalnost, dubina pjesama, droga i slično su obilježili njenu karijeru, no vrhunac njene popularnosti je, na žalost, doživjela kada je umrla (pogotovo tako mlada). Osobno, ne volim taj način pjevanja, ne volim njenu glazu, film je prosječan, ali shvaćam zašto je zanimljiva. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Locirati, uhititi, eutanizirati. |
Civil war smeće jače, nakon 20ak minuta ničeg sam ugasio.
Unfrosted s druge strane ugodno iznenađenje, baš mi se svidio. Film treba gledati kao fantaziju a ne nikakav povijesni film ili realističnu priču i onda je super. |
Das Boot 1981
klasik nema ocijene remek dijelo (malo cemo po njemcima sljedeci Run lola run,the lives of others....) Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Civil War (2024) - jebeš lude novinare ali film mi je bio fora i zabavan
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nope - zanimljiv vanzemaljac, ali dosadno za popizdti.
Black death - ok je film iako sam očekivao malo više. Kako god, isplati se pogledati |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Alien: Romulus:kafa: |
|
@ Alien: Romulus
kad vidim da su svi glavni likovi nekakvi tinejdžeri to je obično odličan pokazatelj da će film biti odron. |
A nemora značiti.
Ni u originalu nije bilo "stare" ekipe, samo su glumili stariju ekipu. A i tinejđer osamdesetih je za današnje pojmove izgledao ko čovjek sa 35 godina :) |
Druga su vremena.
Film će biti odron. |
hahahahahahaha, ova izjava me odvalila :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |