![]() |
Biti će da mi se samo činilo da su ubili više desetaka (par stotina?) njemačkih vojnika (koji su povijesno kao bili jako spremni) bez da itko ispali ijedan hitac i to u stuacijama gdje su junaci bili nadjačani 10+:1.
A prvi metak junaci pokupe tek kada krene paljba iz sto mitraljeza i nekoliko topova :D Taj dio sa strijelama je koliko toliko realističan. BTW strijelama se koristio i Rambo u četvorci, ali vjerojatno mi se i to samo učinilo. Stvarno ne znam gdje sam uvidio paraleu između britanskih patriotskih gluparija i američkih patriotriskih gluparija. Imaš pravo sivonjiću, fulo sam cijeli fudbal. BTW uoči da sam i sam ponudio, kao alternativu gledanju lošeg filma, taj isti link kojeg si ti slavodobitno stavio :D Kakva komedija. Tvoj post je duhovitiji od cijelog Ritchievog uratka. |
Citiraj:
|
challengers
guadagninov pokusaj sirenja svojeg stilskog izricaja sirokim/sirim masama. nije dobro zavrsilo. :) btw dezurni anti lgbt/etc/etc dusebriznici, zaobidite u sirokom luku :D Lejsi, oftopik pitanje, ali zasto kao PF fan imas avatar koji se referira na smecastu fazu benda? (ako se onih par post waters isprdaka uopce moze smatrat PF legacyem, that is :) ) |
Citiraj:
Lik Jamesa Bonda je navodno većinski inspiriran March Phillipsom (glavni lik ovog filma i te operacije, jel). Ian Fleming je čak dosta i istaknut u filmu. |
Vidim da je na Max (HBO) stigao drugi dio Dune-a.
|
Civil War u videotekama!
|
Jel to valja šta?
edit: zahebanti :lol2: @pogi, fala. nema goreg neg vejstat vrijeme. |
SKINI PA VIDI, UZBUĐEEEENJEEE!!! (dancing monkey) !!!
|
Citiraj:
Captain America se niti jednom ne pojavi, glupost. |
Citiraj:
PRO TIP: obavezno gledati kao satiru ili uključiti suspension of disbelief mode. Inače vam ne gine shiftdel impuls u prvih 10 min. Te sitnice na stranu, čist zabavan film. |
Citiraj:
|
Fall Guy
2/10 samo zbog glazbe Nakon prvih 15 minuta je skoro doživio impulzivan shift+del. Dao sam mu još pola sata jer sam dobar čovjek i zaspao ubrzo nakon. :lol2: Šuplje, sve je šuplje. Dijalozi, radnja…živa dosada od filma u kojem se ništa ne događa. Ajde da je bar duhovit. Taman kad ti dođe da odustaneš, soundtrack ga malo spasi. Bolje da sam Godzillu probao gledati… |
Citiraj:
Shift+Del. Užas i šteta i ono malo vremena što sam utrošio premotavajući |
Citiraj:
Kod mene isto na kraju, odustao s gađenjem na pol filma, nije pomogla ni mentalna gimnastika. Totalni pretenciozni cringe. |
Dune 2
2/10 Presporo smi sve u prvih sat i pol. |
To ti se zove artistiĉko rastezanje filma
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Atlas dirljiva prica o odnosu MILF i AI :D Zapravo film uopce nije (ne)los. Pocetak je malo meh al' onda krene akcija i nije nezabavno. Pogledao do kraja za razliku Godzilla x Kong, Rebel Moon, etc.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
MILF, AI, roboti, akcija ... pristojno neloš filmić |
Koliko vi slobodnog vremena imate kad idete gledati sci-fi film s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
JL ima 54 godine, nije ona MILF nego mature
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na pocetku je meh, a onda je akcija koja je dosadna za pop (nije nezabavno). I to si pogleda do kraja. Stvarno. Meni, za razliku od tebe, je film totalno nelos. :D |
Citiraj:
Jebate koje kontroverze, idem bacit pogled pa mi možda postanu jasnije te vaše lingvističke gimnastike. Btw, u nastupu slabosti sam pogledao do kraja Građanski rat, moram priznat da je od 01.20 čist dobra pucačina, samo nemojte doć u iskušenje pogledati ono što joj prethodi. |
Citiraj:
Film je bezveze. Radnja je bezveze bezveze. Romantiziraju ratni sukob kao da se radi o nekakvoj teškoj nedaći, ono ko da su zaratili paintball klubovi. Realnost je minimalna, stupanj razaranja je minimalan, dubina priče je minimalna, cijela problematika je samo naglasak oko skidanja nekakvog korumpiranog predsjednika i ludosti novinara koji žele biti prvi tamo u tom trenutku. Osjećaj da se u filmu netko bori radi nekakvog ideala ili ičeg većeg ne postoji, osim možda u sceni s tipm s crvenim naočalama iz trailera. Sve ostalo je aposlutno svejedno, ostavlja osjećaj da je isto gledat te ljude da odrađuju posao na blagajni ili dok napadaju bijelu kuću. I uber glupst, scene dok se oni kao novinari guraju rame uz rame s jurišnicima koji se oči u oči probijaju kroz neprijatelje, i pri tome slikaju scene padajućih pogođenih ljudi. Ratni sukob kakvim ga zamišlja teenagerica iz Colorada koja je jednom pogledala CNN reportažu o nekom ratnom sukobu u trajanju od 2 minute te odlučila o tome snimit film. loše, ne isplati se pogledat |
Men - pojma nemam što da kažem o ovom filmu osim da su zadnje scene opićene do kraja... Malo dosadnjikav ali ok za pogledat.
Smile nisam izdržao do kraja, previše razvučeno. 28 dana kasnije i 28 tjedana kasnije - davno sam ih pogledao i super su i dalje filmovi. Pogledao jer do godine izlazi valjda i 28 godina kasnije pa da se malo prisjetim Dawn of the dead remake - pogledao sam masu zombi filmova ali ovaj mi je najbolji. The Crazies remake - također odličan, ali nisam pogledao Romerov. Ovih dana ću i to riješiti Birdbox barcelona - odustao nakon pol sata... Terrified dobar, od istog redatelja ko i When evil lurks, a taj je fenomenalan. |
Citiraj:
|
Mad Max Furiosa: 8/10 - bolja prica nego prosli MM no losiji CGI
The last stop in Yuma county - https://www.imdb.com/title/tt11674730/ - 7.5/10 ugodno iznenadenje. Ako zelite nesto a'la Quentin Tarantino, a neda vam se gledat iznova njegove ili cekat sljedeci, onda je ovo dobra preporuka |
Citiraj:
Imam osjećaj da se redatelj nije htio zamjeriti američkoj publici pa je pokušao smanjiti (tone down) koliko god je mogao potencijalnu brutalnost na kakvu bi se mogli srozati građani SAD-a da im uistinu dođe do civilnog rata. Naravno, ima scena s rednecks-ima ali i oni su prikazani poprilično benigno, ni blizu Deliverance "squeel pigi!" brutalnosti. Na kraju film ostavlja dojam kao da su željeli poručiti gledateljima "da kod nas u SAD-u i dođe do civilnog rata, mi bi bili vrlo kulturni oko toga i odradili bi samo onaj dio ubijanja koji je eto nužan, a sve manijake i ostale ne civilne kretene bi sredila karma" |
Citiraj:
Dawn of the dead iz 2004. od Snydera? Odličan film za ljubitelje žanra. Pogledao nekoliko puta :goood: Nekidan stigao novi LG OLED 55 pa sam se počastio s Interstellarom - show program! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je koncept zombia totalno bezveze. Ono mrtvi su pa kao nekako ozive zbog virusa?! Kako mrtvo tijelo, srce, misici mogu funkcionirati na taj nacin?
I svi hodaju tako mutavo, glasaju se mutavo i kao sto kolega rece gore, nema smisla da takvi poharaju ikog. Ajd pogledao sam Resident Evil, vecinom zbog glumice koja nije nesto super zgodna ali nije ni nezgodna :D |
Citiraj:
Pa možeš ih gledat uživo svaki put kad su izbori, blagdani, utakmice... 😁 |
Meni je od svih rupa u zapletu daleko najbolja situacija u kojoj se živi junaci nađu u nekom dosta otvorenom predjelu, uslijed zombi apokalipse. Onako, zapričali se, tko će kome staviti, tko misli da je trudan i tako to, kad li ono čuda li neviđenog, iz vedra neba ih iznenadi nekoliko stotina trulih hodajućih trupala koja postanu iznimno glasna tek kada im uđu u vidokrug. A ušli bi i ranije u vidokrug kada bi netko pratio, ali svi nešto drame.
Ono što bih ja volio vidjeti je zombi film (zombiji koje god vrste samo da nije parkour spika jer mi to ide na jetru) bez ogromnih rupetina u zapletu. Od svog konzumiranog sadržaja jedino je walking dead strip bio kako spada, jedino što to nisam već neko vrijeme pratio a čisto sumnjam da je došao svom kraju. Razukli su ga ko postizbornu koalicijsku trakavicu. |
To su filmovi fantazije. I nisu WOKE tj. neloši su.
|
Citiraj:
|
Nije los Civil War ocekiva san puno manje
Solid 7/10 Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |