![]() |
Citiraj:
btw jucer sam napokon izvagal kotace, kupio sam si onu kinesku vagu :) 2950grama obruci mavic XM819 SSC v-brake nabe XT765CL zbice DT revolution prednji disk XTR97 160mm zadnji disk XT79 180mm kazeta XTR 960 11-34 gume rocket ron evolalala michelin latex zracnice |
Citiraj:
|
Ajde dosta spamanja :) i vulgarnih slika. To se tiče i tebe Begi :D
|
/spamkiller/
Nakon što sam mislio da je razlog kvrckanja u području BBa na bajku vezan za CB pedale, zamijenio sam ih, no i dalje je bajk kvrckao. Ne budi lijen sam danas izbio ležajeve iz čašica i fino ih očistio i podmazao, ali nije ni do toga! :( Max i ja čini se imamo isti problem. Remont ležajeva na klackalici i stražnjem trokutu će biti uskoro :D |
Citiraj:
moji kotači imaju dosta teške gume (670g) i sa ghetto tjublesom sam oko 4kg... mavic 719 obruči, hope nabe, XT kazeta (11-34), magura SL rotori (180 i 160) evo tu su težine svih stvari koje sam vagal... kazeta koju sada imam je pred kraj popisa: https://picasaweb.google.com/1005588...TezineDjelova# malo me čudi da imaš cijelu kilu manje od mene na kotačima. |
Citiraj:
Ali nema veze, vidim da si otpisao Joe's :beer: |
Citiraj:
Sam se nadam da sam svoj problem rijesio, a to bi mogo u subotu vidjet (ovisno o tome kako bude zavrsni napredovao...) |
Citiraj:
ako imas UST obruc kako ti onda moze pustat na zbicama??? Citiraj:
a s metodom na onoj obicnoj kucnoj samnom i bez mene je bilo 10,5kg... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitanje mi nije jasno, pa u svakom tubeless sistemu, ghetto, ust, uvijek treba mlijeko jer traka uvijek malo pušta... Nije to curenje, ali kap je izašla kroz 2-3 žbice i malo na ventil, nakon toga se osušilo i zacementiralo. Već par mjeseci vozim tako, dopumpavao sam tlak možda 2-3 puta malo. |
Kako volim vidjeti ovako odličan flow koji izgleda kao da bordaš :)
|
Ima netko sutra da bi se penjao 10kom?
Destro, mic, lovro??? |
Citiraj:
Ja sam prije vozio bez tog mleka UST felga i UST guma, na UST felgi nema nikakve trake:wtf2: |
Neo se najvjerojatnije nespretno izrazio, poanta priče je da je mlijeko potrebno u tubeless sistemu
|
Citiraj:
|
@destro, kojom stazom planirate dolje i kolko dugo cete ostat u lugarnici?
|
Moram bit doma u 14:30, a dolje mi je svejedno, samo da ne odem skroz na istok. Računica je da sam do 11:45 na lugarnici, čilanje moguće čak do 12:30, pa sam u gradu sigurno u 13:30, do doma još pol sata.
Taman. I ja imam završni za radit :D |
i ja isto moram završni raditi, ali snijeg bu u nedjelju pa sam odlučio subotu za vožnju...
destro, ja bum tamo u 9, a možda dođe još jedan dečko. |
Ja moram do tunela jer će mi Nik bremzu dopeljat. Ak se s njim dogovorim da je dostavi do vrha , onda idem sa vama. Možda će Zlayo i njegova cura s nama , al teško.
|
Ja definitivno idem prek tunela. U cetvrtak sam ispedaliro cijeli lojstek (prvi put na fulki), a sad to isto treba ponoviti, ali za manje od sat i pol :D
U 2 moram bit doma, tak da ak cete se duze zadrzat u lugarnici, lako moguce da pobjegnem 9tkom do dole |
Citiraj:
|
Ko bude sutra onda na lojstek, i kada na tunelu?
|
Stigla mi lampa, ona maxXova...E, sad: kaki nosač trebam naručit, kako vi to kačite gore?? skonto sam tek kad je stigla da je nemerem u ruci držat i vozit :fiju:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/New-Universa...item1c1cd6b1ad |
stigla vilica u rekordnom vremenu..jucer ju ostavio danas je vec na biciklu..djeluje puno mekse..veli Majstor da nije bilo originalno ulje u njoj tak da tek od danas vozim pravog foxa:)ak nebude tak strasno vrijeme u nedjelju idem gore...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, to mi imamo, ukratko - uzmi ovo ;) |
Mene zanima taj uspon 10kom. Koliko traje uspon, ima tko track?
|
Citiraj:
Za ovaj 2bliss treba mlijeko... Citiraj:
Ali isto mi nije jasno ovo sa UST-om... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |