![]() |
Citiraj:
Igram pola sata i onda FPS padne na 1-2, ljudi pomagajte :D |
ja mislim da je to zbog 2gb rama...ovi sa 4gb nemaju tih problema..
|
jep, to je zbog rama, ja ću kupit sutra 2GB, neke buffalo pločice za 150kn :) jel što treba posebno? znači, stavim u utor i palim i derem?
|
Citiraj:
|
Tih dodatnih 2gb ti nece pomoci garant, bacit ces novac bezveze. Prije ce biti stvar u procesoru, mozda u nedostatku AMD dual core optimizera...
|
Citiraj:
|
ne znam, ali mislim da će pomoći... PF USAGE mi je 506 mb, a kad igra zašteka onda je slobodno samo 65 mb...
btw. uzet ću kingmax onda :) evo, zbog rama:http://www.youtube.com/watch?v=vrqAcMFb6WE - ista stvar je i meni, samo što još duže zaostaje hebe me procesor tak bi htel klokat, a ne znam... vidim svi s 4000+ imaju takt na 2,8 ghz...:( |
Rušio windowse i nanovo instaliro igricu..i sada kako da nastavim
igrat igricu dalje..imam save (188mb) i kopiro sam ga tamo gdje se pojavio ovaj novi save i ništa upoće ka neprepozna...jel imao netko isto takvih problema ili kako da to riješim..prešo sam igricu 50% i htio bi završit-...... |
sve u svemu igra je zanimljiva, radnja nije loša ali ima toliko loših djelova(vezano za grafiku, bugove i slična sranja)
hodanje je prejadno, kad hoda onda se vuče ko puž,a kad trči onda je prebrz, ručna je upotrebljiva sam na nekim autima, o grafici da ne govorim, ajd da ima kojih 7, 8 gb(za tu grafiku) al 15gb je previše, teksture su jadne, npr kad se vozim u taksiju sve je zrnasto i jadno makar je rezolucija 1920*1200 i sve na medium, drveće je jadno(crysis ima bolje rješeno drveće a izašao je 2007.), jadno je i to što se ljudima prekalapaju neki dijelovi tijela(sam što mu jedna ruke ne prođe kroz drugu... lol) problema s trzanjem imaju svi ali ne stalno neg povremeno, ja imam dost "jak" komp al svedno s vremena na vrijeme fpsi sa 40-50 padnu na 10-15 i onda se obično zaletim u drvo i tak još da na napomenem, veoma loš "balkanski" ali ima i dobrih strana: dobra priča, kad kradeš zaključani auto pa on razbije prozor(to mi je najbolji dio igre), ili kad ideš pucat iz auta pa ga također razbije ali puno je više loših stvari tak da se ove dobre mogu zanemarit to bi bilo ukratko od mene o gta4 |
Evo, pošto sam kod prvog reinstalla winsa popušio sejvove od GTA4 a prošo 43%(makar sam onaj folder iz foldera "APP" kopirao i poslje nije htjelo primit!
Evo zato sad pitam VAS, ako netko zna, kaj točno treba napraviti izskopirati da poslje reinstalla winsa vratim na mjesto i da sejvovi rade, jer sljedi reinstall winsa a Boga mi po 3. put neću prolazit GTA4....:D pa ako netko zna točno kaj treba napraviti nek javi! |
Citiraj:
pokreni igru i počni igrati s starim nickom i nek ti napravi save i nakon toga prebrišeš nove saveove sa starim :D nemoraš govoriti vi :D |
Neče tak, veli onaj x-live da "UNABLE to open:D" , ti :D
|
pa odigraj dokraja i onda napravi reinstall :D
|
Jebate...Sad sam gledao da mi GPU Load ne prelazi 25% kad igram...wtf ono? Kaj je tolko stvar u procesoru do ove igre? :S zna mozda netko u cem je stvar?
|
moze li mi netko objasnit kako mogu spremit igru bez GAMES FOR WINDOWS LIVE jer kad god pokusam spremit igru preusmjeri me na windows live
skuzio sam :-) |
Citiraj:
Mene zanima dali oni išta rješavaju tamo u rockstaru il samo pare broje... |
Citiraj:
Ma ja sam tek na 50-tak posto i sve mi se više neda igrat i još sad čujem od nekolicine da se i ruši na pol igre. :stoopid: Igra me oduševila jer sam očekival sranje (ne znam za početna sranja jer sam počel posle Update2 igrat) i izdvojim ono malo vremena kaj imam da malo igram i eto mi sad. Kakve sam inače sreće i meni bude uskoro na 2 FPS... :nono: |
I kao sto kaze poznati splićo iz TBF-a...tu du du..nema nam pomoci...
|
Citiraj:
|
Ma grafa nije ni toliko bitna koliko cpu. Ja na svom 5000+ na 3ghz nikako nisam mogao normalno igrati.
|
Citiraj:
|
Izasao novi patch za igru
http://www.rockstargames.com/support...tch/index.html Version 1.0.2.0 GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:
|
dao Bog da su popravili memory leak
EDIT: nisu :( |
ljudovi pomagajte... nakon sto mi se instaliralo to go*no od updatea, vise nemogu pokrenit igru.. kaze mi "please insert the original disc instead of a backup (1000)"... netrebam napominjat da je original u dvdu i da je nocas oko cetiri sve radilo po propisima....
|
ja sam instalirao preko win live sranja onog kada ulazim u igru(on mi sam ponudi update) i sve radi normalno,iako nema vidljivih poboljšanja s patchom...jebeš rockstar,sad sam izgubio nadu u neko znatno poboljšanje...
|
što se tiče optimizacije nije nista uradjeno možda sam i izgubio koji fps...
|
Citiraj:
|
Fala dečki :D
A skoro sam ga instalirao :D |
pf, ništa nisam izgubio. dobio sam na resource usage... i u opcijama ima više grafičkih podešavanja.. probaj nećeš izgubit
|
Citiraj:
Razlog zbog kojeg cu ja vratiti onaj prvi je to sto mi se desavaju nagli trzaji i padanje frejmova do 20 cega prije nije bilo. Ali recimo da nemam izbora i ovo nije loše. |
Ma igrajte svi saints row 2 i gotovo XD Iako ta igra možda čak treba i jaću konfu XD
|
Citiraj:
|
šit, imam problem, evo danas igrao, ona misija di je onaj murjak francis, piše mi GO TO AN INTERNET COFE, otiđem tamo, dojdem do kompa stisnem "E" ništa se ne događa. probao sam svaki komp... onda sam se razljutio pa sam onog tikvana gađao s krafnama :lol
|
Citiraj:
|
Ne.. original imam, sestra mi kupila :)
|
allo ljudi imam pitanje....moze ko objasniti sta trebam napraviti.....evo ovako instalirao sam gta 4 (na 4 dvd-a je)....nisam ga niti mountao niti nist nego sam ga samo instalirao.....i sad probao sam neki crack prebaciti ali opet nece da pokrene igricu....moze neko pleaseee objasniti kako to instalirati sve skupa...dajte budite darezljivi.....
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php |
Hoće li mi moći gta 4 na
intel 1.66 duocore 4gb rama i ati x1600 256mb? |
Ne ... mozda ces i upaliti ali proc ti je banana, a slijedi ga grafa...NHF ,samo kazem
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:37. |