![]() |
Citiraj:
Salu na stranu, je istina je, ne radim vise nis (Beren, Tor, Horza ... su bili dovoljno milostivi pa mi sacuvali status admina na forumu, da se mogu kurchit i da djeca pitaju "a ko je taj tip?" - i da mogu s vremena na vrijeme uvalit ban Fleksu) - Rodila se Mia prije 11 mjeseci, sami u dijaspori itd itd, da ne pilim s privatnim zivotom = nema se vremena ko prije! (Sam sebi stavljam d*ek u usta - imam vremena za COD a nemam za PCE : bonker :) Doslo je vrijeme da mlade snage preuzmu kormilo, a mi gerijatrija u pemziju! |
Citiraj:
Postoje dvije vrste servera: Private i Public. Mi imamo private i jedina je razlika što MORA imati pass. I postoji razlika u cijeni. Pass je pod mojim upravljanjem i ako ga maknem, stopiraju server. I to mi se dogodilo zbog toga što sam upisao u Config fileu a nisam na stranici i bedak je pamtio ovo zadnje. Riješeno je iste sekunde, ali da se zna. Public server je oko 10-15% skuplji. Za private slotove ne znam da li se plačaju jer me nije ni zanimalo. Znam samo da se moraju podešavati u configu. A ti kao za to ne znaš? I kog se vraga javljaš, virus jedan? :D Update: Public server je 60$ i valjda se private slotovi ništa ne plačaju. |
znam da je OT, no ja bi se uključio u napucavanje, kak je mitzek odustao od naplate mi treba da mi dežurni krivac na PM pošalje broj računa da mogu uplatiti pare da dobijem pass.
|
Nije fora, gore potpisani ce svako malo uskrsnuti, citer! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zahvaljujuci ovoj zivotnijskoj ubojici, gore dosao sam do potrebnih podataka, sad mi fali jos jedan mali, pass. Danas kad dodjem doma cu sredit uplatu. A ukoliko dobijem pass mozete me ocekivat il sutra prek dana ili u nedjelju ( ak ne budem prevec ubijao svabe u SP modu) ;) Thnx CK. |
Vidim na serverima da postoji PcE CoD2 klan? Može li se kako učlaniti u njega?
|
to je riješeno samo zato da mogu na komp sto brže pa sve riješim da mogu na doping na nasem serveru
|
Citiraj:
Daklem prije par dana napisao sam ljuti post koji je trebao biti zadnji sa osnovnim i početnim objašnjenjima: nono : Ali pošto je teško - što često naglašavam - pratit temu o kojoj se piše ili jednostavnije pročitati par postova prije (o stranici, dvije da ne govorim:fuming:) psjstam jedan post jedno 25 mjesta ranije: suicide : Quote: Originally Posted by Renesis Nego jedan prijedlog... Jel se može skinut ona žarulja nad glavom dok se tipka? često baš ona otkrije poziciju... Citiraj:
Originally Posted by CatKiller Mozda ne bi bilo lose da se jedno vrijeme makne pass, a platisama daju slotovi sa prioritetom, imali bi barem s kime igrati Citiraj:
|
Citiraj:
Ak misliš na ovu našu sektu onda si več unutra:D A ak misliš igrati COD 2 sa nama evo - Atha, Rak ili ja - najlakše meni PM: CoolRamb |
Je li još kome doša mailer sa paswordom?:D:D
|
Citiraj:
Isprika svima ako moramo mjenjat - svi će odmah biti obavješteni. Ni djeca se ne rade na brzinu...:( : hitthewa |
Citiraj:
|
ajd, di su svi. ajmo na server. moram isprobat modifikacije koje sam napravio na routeru :)
|
@rak
probah mape, dvije rade, a bergstein prilikom uchitavanja izbaci i kazhe: cl_parsegamestate:bad commande byte poznato? |
Vjerojatno ti se nakupilo u igri svata što ne bi trebalo tamo biti. Prvo napravi back up postavki cod2/main/players i modova koje si nadodao za ovaj server i očisti ga sa progrmom:
http://209.11.241.229/files/3d0f33c5.../cod2pure2.zip Onda sve to vrati na svoje mjesto. Naravno da napraviš i backup screenshootva i demoa ako ih imaš. U protivnom bi preporučio reinstaliranje igre, ako ti se to učini zgodnije. Mapa će biti postavljena na serveru i vjerojatno nećeš imati problema oko toga osim u slučaju krivog downloada. Meni se to dogodilo sa jednom od mapa. |
Citiraj:
Danas sam se sokirao na serveru: Ocekivao sam Isusovo ukazanje a ukazao se Jelc...i zamijenio PcE server za chat room...lol Nego, svasta od tebe MM ... :eek: : nono : |
Citiraj:
|
Uuuuu veceras igracha, to je bilo gusht igrati, evo par sshotova:
http://img373.imageshack.us/img373/2...00049ze.th.jpg http://img327.imageshack.us/img327/7...00050yj.th.jpg http://img327.imageshack.us/img327/4...00061ps.th.jpg A ovo mc_fish objashnjava kolika je riba bio kada se rodio:) :) :) http://img373.imageshack.us/img373/4...00027qh.th.jpg |
Ahahaha, LOL. :D
|
Citiraj:
Ak dojdem najte se cudit ak vas strefi stela nebeska ( wrath of god cheat ;) |
napokon ih je bilo i to kad mene nema.....a sad mi se više ne da....draga mi je došla pa sam onemogućen psihički i fizički!!!!!: finger :
|
Mislim da sam danas dobro služio domovinu...
Dosta sam dobro branio, a bogme sam ih par i donesao... Ja i riba u tunisu smo rasturali :D |
Citiraj:
|
hehe, nikako da skužiš... tamo ima ona jedna soba koja je super za branit se...
ja sam s nekim tamo proveo bio 15min jednom... poskidao sam valjda njih 20-ak... niko nije mogao do zastave :) ima tu isto na forumu... |
Baš ste baksuzi..cijeli tjedan server zjapi prazan i onda vas se u petak navečer skupi milijun:(
Duša me boli. I bubreg. S kim sad da igram... Zašto majko, zaštooo? Zašto x850xt ne dođe 800kn? Zašto.. |
pa hajd na server jebote.....
|
I šta sad?:) Gore sam
|
Evo jos jedna s vecerasnjeg okrsaja...
http://img127.imageshack.us/img127/204/04035ne.th.jpg A Renesisa cu sanjat izgleda kolko me iznapado veceras... :) |
A ovo mc_fish objashnjava kolika je riba bio kada se rodio:) :) :)
kako ste uspjeli namjestit tu sliku tako ? lol : goood : :beer: (nije mi uspio quote kako sam htio) |
Citiraj:
|
Šta je sa serverom(ima)??? A taman sam kolko-tolko sredio ping... :(
http://img127.imageshack.us/img127/1...board010yu.png |
@Srky- falio mi je u Rusiji još jedan tamo kod zastave... ja tamo kod kutija, on mi na snajpu čuva leđa i da viš kombinacije...
Kad smo na nobu igrali bili, skinuo sam ih bio MASU odande... ali - looking forward for next episode :) @ riba - ja i ti ćemo se morat dogovorit za neke taktike, onda neće niko moć ni prismrdit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Taj samo zna kempat sa snajpom, valjda ti je zato dobar kompanjon:p:D |
evo rak, isprobah sve tri mape, chak mi i ona bergstein na serveru radi.
rache zahvaljujem na novim mapama, super su. |
Izgleda da postoji problem sa Bergsteinom. Kada je mapa izglasan i kada se pokrene, sve radi ali kada se treba priključiti na server jednostavno ne može. Taj problem može biti i kod mene, u mojoj igri, pa bi volio da netko to testira sa normalnom instalacijom igre. Ipap je moja dosta uništena zbog testiranja svega i svačega. Ima u njoj toliko modova da ti pamet stane, a i nešto cheatova.
Kada smo kod cheatova, koristim ih za hvatanje "pametnih". Jedino što sam lijen. Od danas ću se popraviti. Jedan od prvih na popisu je Zlikovac Rak kojeg je iznervirani M77 optužio za varanje. Tog ću morati pozorno pratiti. Sigurno neki vrag koristi. I ti bi trebao malo pratiti. |
mi smo sada izvrtili ove tri mape... ona jedna mi se baš ne sviđa jer je pretamna, tj. ima foga ko da smo na roštiljadi (CK copyrighted ;) )
Moskva je OGROMNA, i definitivno kada nas je puno... i bit će problem sa sniperima :D City Hall mi zgleda ok za CTF i ostale timske igre jer ima puno skloništa i takvih stvari, pa bi moglo biti zanimljivo... |
cemo igrat oko 3 da nas se skupi malo ? skinuo sam nove mape pa bi ih htio isprobat ...
|
Ja sam se sad naklopo pa može:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |