![]() |
Ma želim galatasaray - barcelona da opet ovi iz barce vide svog omiljenog didija. :D
GALATASARAY! :D |
Ti turci su skroz čudni, u grupi popušili od zadnjeg Sportinga, dobili prve (MU)...ajd ti znaj:D
|
Danas:
Bayern - Arsenal Malaga - Porto |
Citiraj:
Loš Milan,dobar sudac i Barca...fali Mario :) |
Da je milan zabio na početku mislim da bi drugačiju tekmu gledali ali na žalost nisu uspjeli. Ali opet barcelona je jako dobro igrala i zaslužila je prolaz. :) Nema se tu kaj previše filozofirati. :)
|
Ma da je Niang ono utrpao,bila bi panika kod Barce i tko zna kako bi to sve završilo:)
|
Citiraj:
|
Možda danas padne drugi preokret. :) Možda arsenal napegla bayern. :)
|
Citiraj:
|
Barca potpuno zasluzeno dobila. Mada me cudi da niko ne spominje da je Messijev drugi gol iz cistog ofsajda :stoopid:
|
Citiraj:
Ovak se Milan apsolutno ne može pravdat na taj ofsajd, jer su dobili po njonji kak su i tražili :) Sad izgleda ko da sam iz hejtanja prešel na fanboyizam :D Ne, ne. Kak god netko tumačio moje postove, samo želim bit realan u svakoj situaciji :) |
|
Danas bi obje tekme mogle bit dobre, navijam da arsenal zabije koji gol pa da se igra do ibera.
iako mislim da ce ih njemacka okomita kontra satrat. I nadam se da ce malaga proci dalje :p |
Citiraj:
Citiraj:
;) AJMOOOOO. :) |
Bayern demotiviran. Na kraju dobro prošli iako Arsenal je ispao već u Londonu. Sad čekamo izvlačenje u petak.
|
Dosadna tekma :)
|
Nemogu vjerovat da su ti jadnici prošli dalje. Od sljedeće sezone tika taka, to bu dosadno za poludit, al valjda neče proć skupinu:kafa:
|
Sutra izvlačenje.
U "bubnju" se nalaze Borussija Dortmund, Real Madrid, Juventus, PSG, Barcelona, Galatasaray, Malaga i Bayern. Nekak navijam za Real - Barca B.Dortmund - Juventus PSG - Bayern Galatasaray - Malaga |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
This is what riles me about the refereeing in football, the lack of consistency. Whilst I don't for one minute think there is conspiracy against Utd or any other English club by UEFA, I'm at a loss to understand how the above received a booking but Nani a red. Sort it out UEFA!!
http://www.abload.de/img/image0iluc.jpg |
Jbg,Nani je vidio lika da dolazi,ovaj nevidi...ovo niti je opasno niti neoprezno :D
|
Nani je vidio lika u usporenoj snimci. U stvarnosti ga je vidio tek kad je nogu digao. Po meni nije za crveni jer Nani nije takav tip igrača. Druga stvar da je Pepe tako što napravio. Ali to je samo moje mišljenje.
|
Beusan ovo sinoć nije komentirao uopće :D
Sprdao se kao karate udarci ovo ono,ali o ovome ni trc...s time da mu je Scoria lijepo objasnio da će lagano nogomet preći u balet:D |
Citiraj:
Juventus - Barca Dortmund - Malaga PSG - Galatasaray Malo žešći ždrijeb.. |
Danas planiram pogledati Chelsea-Steaua i Inter-Tottenham...
Još se sjećam nedjelje, mogao je United grdo nastradat i izgubiti nakon vodstva 2-0. Oba kluba s Otoka bi trebala proći dalje, al vidjet ćemo. |
Citiraj:
Inter bi mogao pobijediti Tottenham ovi kad nemaju Balea nemaju 80% ekipe :D |
Uglavnom, predstavnici takozvane najjače lige su popušili ko nikad u zadnjih 17 godina (žao mi jedino Uniteda) i ovo bi mogao biti početak trenda.
|
oho inter - spursi 3:0 ..
ajd nek ostane tako pa da mal gledamo produzetke i penale... xD |
no bale no goals xD
a ovaj nas sudacki panj Bebek fauliro i skoro ozlijedio Cassana.. to treba znat .. :D |
|
aaaaa steta .. nista od penala, Tottenham uspio ipak dat gol vec u 1. produzetku
|
Ovaj mikel je tako los da boli za gledat. Jos ce panjevi i spasti.
|
Citiraj:
|
Fakat su bucni ovi rumunji. :D
|
inter - tottenham 4:1 na kraju.. jebena tekma
špursi idu dalje |
Kao što rekoh, bez Balea 0 bodova. Drago mi je zbog Intera :) Neka su pokazali zube jer su u Engleskoj izgubili glatko i zasluženo 3:0 ali nisu tako loše izgledali (osim katastrofalno loše očajno neuigrane neiskusne obrane).
|
Mata zabio za 1:0. :) Sad pred kraj poluvremena je tekma malo bolje ali inače jako loše. :D
1:1..to je to..pa pa cfc |
kirikeeeeeš :D
|
dobar je ovaj europski prvak :D :D :D :D :D :D
|
Citiraj:
|
KMU!!!
Naje*o Čelzi:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |