![]() |
Pa o tome se pričalo prije više od godinu dana kad se saznalo za SDS na S3 / N2. Rado bih vidio te informacije na kojima je navodno zasnovana ta teorija.
|
na S4 sluzbeno stigo KitKat... i maj.u mu j...m upgradea se i obrise mi 4-5 aplikacija ukljucujuci onu za ebanking... :hitthewal:
|
molim savjet kojih par koraka treba uraditi da se note 2 vrati na skroz official. sad je gore sve custom, rom, kernel, recovery... binary counter povecan. planiram prodati mobitel pa neznam jesam li duzan vratiti ga na official, ili pokusati objasniti ekipi sta mu je uradjeno... ili ga jednostavno prodati ovakvog nista ne spominjuci... jesu li ikad nekome odbili garanciju zbog binary countera? knox odnosno warranty void je na 0, to je ok.
note 2 je originalno iz teleta, pa da skinem sa sammobile TWO zadnji rom za croatiu flashnem i to je to? prije toga staviti stock recovery i resetirati sa trianglom away? to nista nece povecati knox? |
Citiraj:
Knox se nebi trebao povecati. |
koliko se sjecam iz flasherskih dana ako se resetira sa trianglom away a gore je custom recovery - binary ide na 1 cim se mobitel upali sljedeci put... ne znam jel se sta mijenjalo sa 4.3 romovima, bootloaderima i knoxom...
|
Pitaj Boga što napravi KNOX kad na njega lupiš Triangle Away. Mobitel se vjerojatno samouništi manjom nuklearnom eksplozijom.
Šalu na stranu. Nisam probao jer ostajem na 4.1.2 zbog Note 10.1 2012 i Win8 kompatibilnosti, ali pogledam tu i tamo, pa sam na XDA pročitao da se sad može rootati 4.3 bez aktivacije KNOXa, a ima i neka metoda za vraćanje bootloader countera na 0, samo nije više sa triangle away nego s nekim drugim alatom. Ne sjećam se više točno. Pogledati na XDA! No kao što rekoh, to sam pročitao. Nisam probao. Ne garantiram. Što se tiče prodaje, naravno da trebaš reći da je bio rootan i da mu je aktiviran counter, ako to nisi 100% riješio. Bi li ti htio da tebi netko tak nešto prešuti? Naročito ako nemaš iskustva ili volje prčkati? Nego, zna li se koju verziju SNote-a će imati Note2 na 4.4, jednom kad izađe? 2.0, 3.0, 4.0? Ako izađe. Najavili jesu. I hoće li konačno imati ostale Note3 feature? Što se tiče Note2, TRA (Hrvatska globalno) je još uvijek na 4.1.2. Kao i Note 10.1 2012 edition. Sramota! |
Očigledno će se i S5 prodavati k'o vruće kifle
http://www.androidcentral.com/galaxy...any-turn-sales |
da ja vas pitam, jel S4 stvarno dobar mob, od sviju njega sam tako rec nikad koristio, nekako mi je uvijek bio odbojan, no sad me privlaci, jer sam se razocarao u nexus i LG g2, zbog problema sa mikrofonom.
mislim na njega odmah puknuti google play edition rom kitkat, tvornicki |
Citiraj:
|
ja bi eventualno stavio samo onaj rom koji dolazi uz google play edition verziju mobitela,
danas cu vratiti G2 i uzeti S4, sad ne znam jel bi crni ili bijeli lol |
Citiraj:
Crveni. :D |
titanium sivi vjerojatno :)
|
Pojavio se S5 16Gb na preorderu kod Engleza - 456 GBP sa poštarinom
http://www.mobicity.co.uk/samsung-ga...l#.UyBWgs5N3Yl |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sigurno ste iskusniji pa vas molim za savjet.
Kronologija servisa i NO SIM problema mog starog S3:
Mobitel mi je pao zadnji put na parkingu prije godinu i nešto dana ali radio je uredno do prije mijesec dana i osim kozmetičkog oštećenja na aluminijskom okviru ništa drugo mu nije bilo. |
Citiraj:
|
Bilo bi lijepo da se to ostvari iako me baš više i nije toliko briga jer moram uzeti novi mob u 12 mjesecu pa će S3 na oglasnik.
|
Citiraj:
Bas sam citao u tele2, pise da mozes 3 mj prije isteka tekuce pretplate produzit pretplatu i naravno uzeti novi mobitel. |
Ja sam na VIP-u. Čekam da se kod nas pojave S5, XZ2 i iP6 sa cijenama pa ću odlučiti kojeg uzeti, a kojeg prodati.
|
Citiraj:
|
Ne bi ih nazvao slatke jer moraš izabrati manje zlo. Da uzimam stvarno ne znam što bi uzeo.
|
Novi iPhone nije jos izasao, neznamo sta nas ceka od Apple-a. A izmedu S5 i Z2 osobno bih odabrao Z2. :D
|
Citiraj:
|
danas sam se bas malo duze zanimao sa S4, pa to je zapravo jako interesantan mobitel, nije mi ni touchwizz cak uopce los, dapace, lijepo je slozen.
vrlo elegantan, tanak, lagan mobitel, malih dimenzija a stvarno veliki keran, s tim da ima punih 5" jer im akapacitivne tipke, definitivno cu razmisliti o S5 kad izidje, ako HTC ne bude bas ono, vau. a po vidjenom, sumnjam. bolji mi je izgledom i dimenzijama nego nexus 5 i g2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebiga, tebi samsung plaća da ih reklamiraš. Jasno da ne smiješ uzeti bolji android mobitel ili mobitel koji je tvoje ogulio za milijardu dolara :p :D mi smrtnici imamo slobodu odabira :D
|
To me ne sprečava da imam druge mobitele. Štoviše, uzimam samo HTC zadnjih godina dok se One nije pojavia i od tada ne znam što bi uzeo. Note3 mi je trenutno jedini uređaj za koji bi dao koju kunu, ali ona fejk koža mi je too much. Uopće ne znam što bi uzeo, a sad mi ističe pretplata brzo.
|
Procurile specifikacije S5 Zoom
https://twitter.com/tjb007_hun/statu...06707330146304 |
Citiraj:
|
Gejfon više neću u moju kuću. Može samo u prodaju. Zato i čekam da izađe iP6 jer znam da ga mogu dobro i brzo utopiti.
|
Ako je S5 otporan na vodu i prašinu, šta će još ponuditi S5 Active
https://twitter.com/evleaks/statuses/448351559345508352 Kad smo već kod vode - S5 se bavi podvodnim aktivnostima. Hint: obratite pažnju na 8.30 i 10.50 http://youtu.be/aobkirbAX2Q |
Frendici je napuknuo ekran na S3, ista pukotina kao na slici ( sa neta slika ) samo sto ide ovako:
http://www.pohrani.com/t/2r/wd/29AlcRyU/1.jpg I posto smo bili van setali, svratimo do lokalnog servisera i lik nas stane uvjeravat da kupi neku sroteks foliju ( 1 komad 40kn!! :hitthewal: ;dok na ebayu odlicne kvalitete 5 komada cca 3.5$ sa free ship. ) jer ce joj se, veli on " pukotina pocet siriti od sredine prema van kako prstima dira ekran ". Ovako je opisao: http://www.pohrani.com/t/8/3g/3udQ8sUF/2.jpg Ja mu kazem da nece sigurno jer je pukotina edge to edge i nema opasnosti od sirenja, a on kaze da sigurno hoce i da joj je hitno potreban screenprotector. Sto vi kazete tko je u pravu? Nedam da "baci" 40kn na jednu foliju kad na ebayu moze kupit 5 komada i jos maskicu za cca 40kn. |
Ma kakva folija za 40 kn imam ja jednu posebnu ali ne dam ispod 100 kn. :D
Posto je staklo tvornicki zalijepljeno za sam LCD,ne moze ispasti . Koliko sam razumio ide od ruba do ruba. Ukoso jel.Ako nema mrvica,i samo je jedna velika crta,nemas brige za ispadanje. A za sirenje,jedino ako jako stisce,ali tesko jel nema lufta izmedju stakla i ekrana. I da se siri,folija sigurno nece pomoci :D |
Citiraj:
Jasno da lik baca krafne. Ali ako je njoj hitno, 40kn i nije neka lova. |
Citiraj:
Jep dobro si razumio, kao sto sam nacrtao na slici, od ruba do ruba. Da, tako sam i mislio samo zelio sam da netko potvrdi. :D Thanks. :) EDIT: Citiraj:
Nije joj hitno, uzet cu joj od rockymobile-a. Da nije bilo tebe nebih ni znao za njega. Hvala. :D |
bok decki, neznam gdje da pitam pa ću tu..
kupio sam kingstone 32gb class10 microsd karticu za s3, od prvog dana šteka, neće slikat, mob zasteka dok ne izvadim karticu, pa nekad radi, kad odem u galeriju da pogledam neki film ili sliku što sam snimao zasteka ali čim izvadim karticu mob dode sebi... jel ima kakvo riješenje problema ili jednostavno mu ta kartica ne pase ? |
Ja bi rekao da je kartica neispravna i da je daš na rma.
|
super, a bacio ambalažu -.-
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:24. |