![]() |
Tako je Drug!! :)
|
Odlična je tekma. Držim da je najrealnije da ostane 2:2. Ghana je fakat super ekipa. :)
|
Bolji su od Engleza sigurno GNJIIIIIIIIIIIIIIII :D
|
Ajmo sad 3:2 za naše i to je to :D
|
Usprkos rezultatu, odlična tekma :goood:
|
Bogme svaka čast Gancima:care: zaslužena podjela bodova...
|
Ganci :) iako ih je lignja Balog nazvao kameruncima i Danskom obranom :)
|
Čestitke Löwu. Uspio je kopirati sve ono loše iz Bayerna. Na kraju ipak proigrali uz Bastiana i Klosea. Utakmica odlična, Ghana bolja. Odluka u zadnjem kolu.. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Portugal još ima šanse (teoretski) proći. :lol2: Ako HR ne prođe dalje - navijam za Čile! :chears: |
nije to španjolska:D ili engleska:D ipak je to njemačka:) ali moram se složiti da s odlićno igrali i parirali njemcima pa u ponekim trenucima i bili bolji i ono što je najbitnije nisu na 2:1 zatvorili tekmu već su se borili i prijetili i tražili svoju šansu što iznimno cijenim:goood:
|
Lose otvaranje BiH repke, kriminalno spori Nigerijci im prelako dolaze u sanse, sreca za BiH da ne znaju.
Dzeki ponisten gol radi zaledja kojeg nije bilo... |
Prvo Džeki poništen regularan gol, pa onda Nigerijci vode 1:0 nakon faula u napadu kojeg vide svi osim sudaca.
Opet genijalno suđenje. Nisu ni naši nešto, ali svi ovi azijsko-oceanijski sudci su za nabit na onu stvar. :D Jadni mi protiv Meksika, zapao nas Uzbekistanac. |
Da, ponisten cisti gol Bosni.. Ali tesko ce oni samo sa Dzekom u napadu, ostali se ni ne vide.. I opet su spori..
EDIT: nije ono bio faul u napadu, vise je mlatarao bosanac sa rukama nego crnac.. Po meni regularan gol.. |
Cudna tekma, igra se prakticki bez obrana, sporo i uz puno gresaka s obje strane, bit ce tu jos svega :D
I sa sudackim greskama opet. Ono nije bio faul u napadu, ali je Dzeki bezveze ponisten gol. Cini se da je Pape zajebo s postavom... |
Možda opet bude snimka, ali meni se činilo da je Nigerijac dva put povukao Bosanca.
|
Dzeko moze komotno da iseta van, umjesto da se svakih 5 minuta fata za glavu sta fula.
|
Misimović je igrač manje za Bosnu. Imao je jednu ili dvije dobre lopte, ali mu je radijus kretanja 3 metra. A i Lulića se slabo vidjelo.
Kod gola ne bih rekao da je bilo faula. Jbg, gradio se na krivom mjestu, a Nigerijac ga nije povukao, nego mu je prebacio ruku. Ipak je bio dosta brži. Ali ga je možda nogama sapleo. Treba usporenu snimku pogledat. |
Vukli su jedan drugog, cak bosanac prvi, po meni puno veci propust je ponisteni gol.
Svejedno me BiH razocarala, Nigerija fakat lose djeluje, a i Iran i Argentina bili komatozni. Dzeko frajer ne igra obranu, a dobro im je Osim rekao, trebao je i Ibisevic ispocetka. Misimovic spor, stoperi plivaju, jedino tu Pjanic igra ok za sad. |
Ako Džeko ne zabije... tko će? Nitko drugi dosad ništa nije pokazao. Ibišević treba pod hitno ući, ako se ova utakmica ne pobjedi mogu se pakovati koferi.
I lijeva strana obrane je šuplja, Spahić ako se ne popravi u pet minuta nastavka treba odmah van, nek onaj Kolašinac igra. Ne može nikako bit lošiji od ovoga. Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, Bosna opet SPORA, baš kao i protiv Argentine, ali Nigerijci sada od toga rade maximum. Majke ti mile igrač BiH ide na loptu i 2 metra je ispred Nigerijca i ovaj ga svejedno prestigne, uzme loptu i napravi brutalnu akciju! |
Pa šta rade? Lulić već 10 minuta ne može ni hodati a još igra!?
Konačno izmjena. Ovo je trebalo odmah u 45. napraviti. Užas, užas. Pola ekipe ne može više ni disati. Majko moja kakva utakmica, ko da gledam glup i gluplji. Ove bi i Španjolska naguzila. :D |
Ova utakmica me već opako na živce udara. Valjda se takmiče ko je lošiji. Kriminal. Ova Nigerija je rang Kamaruna.
|
Misimović je, da se pristojno izrazim, vrlo smiješan lik. :D
Sve ove što se u Kinu prodaju treba po hitnom postupku izbacivati iz reprezentacija. |
Zasluzen poraz, zao mi Bege ostalo krpe.
Misimovic komentar mi zao bacit cak za njega nije vrijedan ovih slova. |
Spahić ko da nije u ovoj utakmici.
Nyb, imaš pravo. Tim kinezima nikad više omogučit niti repku niti domaću ligu. |
Citiraj:
|
Na strani ponisten gol,jako losa BIH. jako lose stajali na terenu,na nekim mjestima u 10 kvadrata 4 igraca a rupa kao u prici. Zao mi je ali stvarno su bili losi ovih 90 minuta. Ako budi nasi ovako igrali,meksiko ce nas napunit do vrha.
|
Džeko... Iznevjerio nekoliko miljona ljudi.
|
Žali Bože dva sata, mogao sam se već naspavati.
|
Da, ja isto. Mogo sam i na misu ići nakon 100 godina ali sad ne mogu jer ću spavat do 11 ;)
|
BiH ima stvarno za čime žaliti. Ovakvu Argentinu u drugom krugu ni Messi neće spasiti, igra im je kriminalna. Nigwerija ej tu negdje s Kamerunom, iran da i ne spominjem.
Pape je zajebo što je u ključnoj utakmici išao eksperimentirat i izveo sastav koji nikad nije igrao zajedno. U obrani su plivali i stajali predaleko od igrača, neka jača repka uvalila bi im 5 komada. Čak i uz to stvorili su šanse koje nisu uspjeli iskoristititi i nema se što dodat. U svjetlu toga možda je i dobro da Kovač ne mijenja značajno sastav. Sutra je naš dan D, nadam se da se neće usrat. |
Roberto slazem se s tobom..
Sam mislim da ce sutra biti jaaako tesko..nasi se opuste |
Citiraj:
|
Ne želim ispasti đubre, ali drago mi je da BiH ispadoše, samo zbog ovoga. Sad smo even kako bi se reklo :D
No, da ne dolijevam sol na ranu, sami su si krivi, mogli su u drugi krug bez problema. |
Doduše nije bilo navijačke auto-povorke usred ZG-a koja slavi pobjedu "prijateljske" Nigerije :p
No nećemo o politici, meni bi bilo draže da su prošli (šteta poništenog gola). |
Ma nije to politika, samo možda loš smisao za humor :)
|
Rado bi čuo filozofsko-matematički osvrt našeg forumskog kolege iz BiH koji nam je rekao da se ne vadimo na sudca u prvoj tekmi nego da smo jednostavno bili loši. :D nadam se da retorika biti ista - nema sudac ništa sa time, bili su kriminalno loši.
Nisam navijao protiv BiH, ali da su zaslužili išta - nisu. Poraz od ovakve loše Argentine su slavili ko pobjedu. I onda išli kalkulirati sa 0 bodova iz prve tekme. Susic bi morao podnijet ostavku. Bitno da je Bešić u Real Madridu od jeseni, a Pjanić u Barceloni, Kokošinjac u Junajtedu i tako to, kamo su ih mediji već preusmjerili. I naš ulizivački jugo-index kaže da je sudac izbacio BiH sa prvenstva. Moš mislit. Spahić se popikne i svi kažu faul u napadu. Gol je poništen regularan, to nema dvojbe, ali da je bio faul u napadu, ne vjerujem baš. Vidjet ćemo što Peusan ima za reći. Eh, da je nama ta skupina, da smo u njoj umjesto bilo koga, minimalno 7 bodova bi imali... |
Citiraj:
|
Ma dobit ćemo sutra! I mi i Nizozemci!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |