![]() |
Xperia U ili Huawei Y300 (cijena ista) koji je bolji, zenskoj osobi ide?
|
Citiraj:
|
Moram napomenut (iako obadvije nisu nesto), vaznija mi je kamera od bilo kakvog procesora i rama :D.
|
A podjednake rezultate kamere daju.
U dobrim uvjetima kvaliteta slike ce bit dobra(za tu lecu), kako ce uvjeti padat tako ce i kvaliteta slike. |
Citiraj:
|
Dvoumim se između ova tri mobitela,a ako imate neki sličan po specifikacijama ovima možete preporučit,dakle ovako:
Samsung Galaxy S4 Mini 3000 kn u bonbonu što mislim da je najjeftinije?? Iphone 4 S-to bi uzeo preko njuškala (ako su tamo provjereni mobiteli),uzeo bi iskljucivo novi Sony Xperia V (E sad sam čitao nešto da njega nema na hrv.tržištu ali vidim ima ih kupit novih po njuškalu) Koji bi bio vaš izbor? |
Samsung Galaxy S4 Mini bi ja uzea.
Fina veličina ekrana, brz mobitel, dobra kamera, uredna autonomija. |
A Sony Xperia Z,bolji ili lošiji od S4 Minija?
|
Citiraj:
|
Jedino je minus što nema izmjenjivu bateriju,kolika bi bila cijena nove xperie z na njuskalu ali da ima garanciju?Trenutno se dvoumim između s4 mini i xperia z
|
mobiteli sa "mini" u nazivu su većinom samo smeće da pokriju ponudu
većinom sranja od komponenti u odnosu na jaču braću i prebnapuhana cijena, ali najveći problem je loš support zajednice |
e sad, ne možeš reći da je smeće, no za te pare (3000 kn) bi radije uzea xperiu Z i još bi mi ostalo para.
Brži je i lipši, sad je jedino pitanje da li ti smeta šta je daska za peglanje. |
3000kn za mini? pa radije onda uz malu nadoplatu uzmem rabljeni ip5, ako mi već daske za peglanje ne odgovaraju :D
|
Razlika je izmedju cijene u trgovini i oglasniku.
Ako covjek kupuje iskljucivo u trgovini(na rate ili slicno mozda mora) onda je S4 mini najbolja ponuda. |
Aj molim vas da mi odlucite koji mobitel uzet. Uzet cu u tmobile na pretplatu da platim do 400kn na xl to je 190kn mjesecno. Samo me zanima tcom zbog signala jer radim u pm.
Bitno mi je da mobitel ima ok kameru i da nije spor.I bolje da je veci ekran. Ovo su mobiteli izmedu kojih se dvoumim Samsung Galaxy SIII mini Huawei Ascend Y300 Sony Xperia M LG Optimus L5 II Sony Xperia J LG Optimus L7 II njega trenutno nema ali bi pricekao ako je dobar Aj molim vas dajte svoje preporuke jer mi je stvarno hitno. Mobitel mi je u banani i pod hitno moram uzet nesto I daj mi recite ova xperia m ima dual sim i dual core? a to nepise nista na tcomu http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php |
Xperia M pa S3 mini
|
Očito t-mobile prodaje xperiu m koja nije dual sim, jer piše da postoje dvije verzije.
|
znaci ona je svakako dual core ili ima i slabija verzija?
|
Dual core je, ne postoji druga verzija s nekim drugim procom.
|
Citiraj:
|
smartphone sa najboljom baterijom?
Zanima me mobitel kod kojeg najduze traje baterija? prijatelja zanima jer bi uzeo neko cudo kojem najvise traje baterija
|
Note 2
|
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5033
ni sa jednim od ova dva nećeš fulati, oba su najbolja od ponudjenih. |
Za razgovore, Lumia 625...
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...view-988p3.php Ali ne znam koliko su točna ta mjerenja. |
Lenovo p780 s 4000 mAh baterijom bi se tu mogao naći kao uređaj koji konkurira u svim segmentima za vrh kod battery lifea.
|
nego daj molim te jos mi kazi za Nokia Lumia 900 ? evo vidim da bi me ona ispala 300kn. samo vidim da ima win gore. Ali mislim da mi to bas i nije neki prevelik problem
|
L900 je za klasu bolji mob od ta dva spomenuta ali ima jedan veliki minus, stari Windows Phone 7.8 koji više neće dobivati nadogradnje (eventualno možda neke manje bugfix zakrpe), te se svo razvijanje aplikacija za WP orijentira prema WP8 tako da ima novih appova kojih ili nema na 7.8 ili su po funkcijama slabiji ili su jednostavno stali s razvojem za tu verziju sustava. Plus ako ćeš puno koristiti IM, WP7.8 nije dobar OS.
|
Definiraj "smartphone". Nokije E serije su smartfoni s definitivno najjačim baterijama. E52, E55, E72.
|
Citiraj:
|
yup, ta starija nokijina ekipica ima najbolje baterije.
svi ovi androidi, iosi i wp8 se mogu sakriti s s trajanjem baterije od njih :) |
+1 za note 2
ne znam kako je sa note 3, ali imao sam note 2, S3, iphone 3, 4, 5.. note 2 je imao doslovno duplo bolju bateriju. |
s obzirom na veličinu, bilo bi retardirano da nema bolju bateriju od ostalih :D
edit: najbolje rješenje - kupi bilo koji smartphone i kupi neku eksternu bateriju kao što je ova |
Citiraj:
|
Motorola Razr Maxx serija
|
Citiraj:
uspoređuješ potrošnju goriva između priusa i hummera :D |
molim pomoc oko moba do oko 2k kn, za zensku osobu je, otkljucan ili da radi na tele2, mora biti android (zbog net bankinga)
evo gledam malo mobitele do 2k kn u edigitalu koje bi preporucili od ovih - Sony Xperia M C1905 - 2040kn - Sony Xperia L - 1980kn - LG P760 Optimus L9 - 1980kn - Samsung I8190 Galaxy S III mini - 1800kn nekako naginjem samsungu..ako imate jos koju preporuku pucajte, ne mora biti ova trgovina (jedino ne njuskalo) |
Srce bi me bolilo iskeširat tolike novce za gore navedene mobače.
Ok su to uređaji, ali za toliko novaca možeš imati One X, ili Optimus 4X ili iPhone 4s... Pogledaj si Prestigio mobitele. |
heh, kad je problem sto bi se to uzimalo na rate, automatski njuskalo otpada
jel ovaj prestigio cemu - 1640kn http://www.edigital.hr/Pametni_telef...29-p42156.html |
Uzmi il Xperiu L ili S3 mini
|
Odlučio sam da bi uzeo ili Samsung Galaxy S3 ili Sony Xperia Z,ali na Njuškalu novi pošto su kod operatera cijene prevelike...
Možete li mi preporučit koji je bolji i zašto,dakle neke prednosti i mane u odnosu jedan na drugoga?Pročitao sam da Sony Xperia Z ima slab vanjski zvučnik,šta je tako jako slab? Za koje najniže cijene bi se mogli nabavit jedan i drugi,ali da su novi,možda je u Italiji jeftinije još nego na njuškalu? Što se tiče zahtjeva bitno mi je što bolja kamera,osrednja veličina ekrana i naprednije korištenje interneta,dakle surfanje,youtube,mailovi,pisanje itd. Dakle za igrice apsolutno ništa. Da ima ok memoriju,što manje trokiranja i zastaljkivanja itd... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |