![]() |
Nedeljeom poslije ponoći ili oko ponoći!
|
U hebote jesmo se raspisali dok me nije bilo par dana:)
Al ne dovoljno Žderonje su nas prestigle:fuming: Aaargh, ajmo svi malo spamati:D |
Spam :D
Kaj je bilo danas? |
Citiraj:
Joj, gledaj sad, sad ćemo ostavit žderonje za duplo-..:D :D :rolleyes: :burn: |
Citiraj:
Ne ozbiljno nisam stavil snimat, a zanima me kaj je bilo. |
Ništa,puštali su sabor
|
Citiraj:
|
Ček su oni Klingonci ili Romulanci?:D
|
Citiraj:
Obojci su majke imale Rav'no 'Chelo pa su zato takvi. :D |
Trebamo dojti u sabor i reči
Nos sumus Borg. Vos assimilatis eritis. Resistentia est frustra! ali međutim da to neju razmeli onda ih ljepo treba prisiliti da 24 sata gledaju sami sebe :rolleyes: |
Evo svoj 1000-ti post posvečujem ST-u,
Live long and Prosper!!!! Evo piva za sve vas vjerne trekere:beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
piva .. khm khm khm , kašlj kašlj kašlj .... a ja ?:D |
1 privitaka
Citiraj:
|
Joj zaboravil sam fruteka za ICEa: hitthewa : sweating .
ICE evo tebi cijela kištra Fruteka |
Ma još da je Rojs u saboru dalo bi se preživjet, al ovako...
|
Citiraj:
Se sjećate onog "Drugo lice", kad su gosti bili Rojs i Spajić...Koji su to lomovi bili...:D :D A tek da su Rojsa pozvali u neki talk show, di se spominjalo ono s pederima...LOL, ta emisija se ne bi emitirala....:beer: :D |
Danas je bilo prilično zanimljivo, bila je epizoda s Think tankom.
Pošto sam danas ostao doma mogao sam ga gledati "uživo"!:D |
..meni je danas bilo smijesno....zato sto je glumio georg iz seinfelda...
....i kad god bi se on pojavio ja bi umirala od smijeha jer ja njega ne mogu zamisliti ni u jednoj drugoj ulozi osim one u seinfeldu...: roller : ..ali, inace mi je bila bas dobra epizoda....a najbolje mi je kad udju u warp i kad onak sam nestanu...:) |
Citiraj:
|
Jeste vidili doktora u nekoj humorističnoj na RTL-u prije desetak dana?:clap:
Sabrina mala vještica:D |
BTW trgnimo se ljudi...Ždreronje nas šišaju za 20 postova.:fuming:
Slijedite moj primjer - u privatnom životu sam strastveni žderonja, a u Žderonjama imam ravno 0 postova. Za razliku od nekih odavde koji imaju manje od 120 kila pa šalju slike sušenih pršuta ne bi li ih pozvali na meeting.:beer: |
ma to je kriv novi raspored na HRT-u , ne stignem gledati :rambo: :rambo: , hund njim muter
|
Je li imaš video ili TV tuner? Ja svaki dan snimam, sve su mi se kazete već sjebale.:) :)
|
nemam , bil sam metnul oglas na net da kupujem jenoga ali su mi dolazile ponude samo za one po 300 pa navec kuna a to mi je preskupo jer bi najvec mogel dati 130 kn za to
inace imam celi ( fali mozda jena epizoda kad je nestalo struje ) TNG na kazetama , nekaj Voyagera , DS9 i sve kaj je bilo od ENterprisea , i par epizoda stare kirkove ekipe:) |
...meni ovo sto su u 12 bas pase....jer mogu gledat svaki dan.....:cool:
...ja se sjecam doktora dok je glumio u onoj seriji "kineska plaza"...i tam je isto glumio doktora... |
...ma koji se kreten sjetio stavit u podne!!! mislim...kao da je sabor vazniji od ST-a!!! :rambo:
|
Vidio sam ono u sabrini, imao je praktički istu ulogu!:D Bio sam neki dan vidio u onoj seriji CIA DR. Bashira.
ice imaš po dučanima tv tuner e po 150kn(Mercartone i takvi), ja sam kupio jednog tam i dela ko vurica. Joj kad se sjetim sainfilda , legendardan serija, a inaj Gerorge mi je legedaran ko i Kramer |
Citiraj:
|
Meni je doktorov humor najžešči pogotovo kad je sarkastičan
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:02. |