![]() |
meni nudi te bonuse i sad, al nikad nisam išao ciljano spamat ekipu
tko želi, neka si slozi i bok |
Meni nudi 250 kuna još 15 dana. Kad nudi, zašto ne iskoristiti 😀
|
kod tih akcija samo popratite najbitniju stvar - čak i ako Vam je došla notifikacija za taj "bonus" - ako niste dobili mail za to - džaba krečili...
zudjelovanje Vam samo vrijedi ako ste dobili i mail... |
|
peglat će s tim do nedogled, srećom još možeš preskočit.
|
a zašto bi preskočio?
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Molio bi ako mi netko moze potvrditi, da li banka, zaba uzima proviziju ako zelim prebaciti eure sa Revoluta na devizni?
|
Ne.
Odnosno, meni koliko sam prebacio toliko je sjelo. E sada, uskoro opet imaju neke izmjene općih uvjeta ali nisam čitao o čemu je riječ. Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Nema naknada. Što pošalješ to i dobiješ.
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Hvala ekipa na pomoci
|
treba li nekom još pozivnica za revolut?
|
Da baš si super, svi mi znamo nuditi pozivnice da dobijemo bonus, ili misliš da smo mi ostali glupavi?
|
zato i pitam da dobijem i ja neki bonus, ovdje valjda svi imaju revolu.
nisam mislio nikog vrijeđati. |
manite se tih bonusa.. revolut mi sluzi za pare i ozbiljne stvari, kakav bonus da uzimam, sto tajnije to bolje.. kom nije jasno nek ga ne koristi.. nije to torrent da trazim pozivnicu
|
pitanje za ekipu
koliko ste do sad top up na karticu slali ? ima kakav limit imao sam u planu 75k kn poslat na revolut sa rba, i onda na coinbase :) |
Isto pitanje i mene zanima, za eure i kune. Imam account od 2019-te, samo nisam nikad puno trosio/nadoplacivao na revolutu. Zadnjih par godina mi sluzi samo za pretplate (deezer, hbo i sl). Svaki put kad su me pitali, slao sam im sken osobne. Frka me uplatiti vise od par soma eura, a jos me vise frka da to radim u vise manjih top-upova.
Se promjenilo sta po pitanju lockanja accounta i dokazivanja porijekla novca? Opcenito mi je glupo dokazati porijeklo visegodisnje ustedjevine koja lezi na bankovnom racunu i prebacuje se direktno s racuna. |
Na takva pitanje ne može nitko odgovoriti, službeno nema limita, a hoće li se u pojedinačnom slučaju upaliti nekakav alarm od strane revoluta to je do njihovog sistema i iskustva mogu biti svakakva.
Ili riskirajte ili nemojte, najbolji odgovor. |
Mene nikad nista nisu pitali vrtim cca 100k godišnje(apsolutno svako placanje, sebi i drugima nekad) priko njih...
|
ma 100 godisnje
ja pričam sad o 75-100 u komadu dal jel tko radio, to mene zanima na pbzu sam probao 250k u komadu i ide (default je 50k kn) imam dignut limit, kad sam kupovao auto al rba neče više od 40k po transakciji , pa sam slao 5x |
Ja sam nedavno uplaćivao u jednu crypto mjenjačnicu par tisuća eura, u nekoliko navrata. I dobio od Revoluta nekakav upitnik za šta koristim R. Kliknuo i nakon toga me ništa više nisu pitali
|
ako si pausalci mogu stavit revolut kao racun za naplatu usluge, ne vidim problem s prebacivanjem vece kolicine novaca.. ionako koliko sam vidio, u njihovim uvjetima pise da se dobije upozorenje o zatvaranju revolut racuna i imas 2mj rok da maknes pare.. u svakom slucaju nece se ostati bez njih
|
Koliko znam, a ne iskljucujem da ne znam, pausalac ne moze primati novce na Revolut.
Koliko znam, mozes primati novce preko Wise-a (a onda valjda i preko Revoluta) na svoj poslovni racun. Ali to je dobra volja klijenta hoce li koristiti taj servis da ti putem njega prebaci novce. Kranji rezultat bi morali biti novci na tvom poslovnom racunu. Ne znam kako porezna reagira ako prijavis dohodak na nekom stranom racunu. Bio to Revolut, Wise ili strana banka. |
a brate, to sad nije pitanje.. bitno je da revolut to dopusta ;)
btw, samo se prilozi ispis poreznoj ali kao sto sam rekao, to nije pitanje - bitno je da revolut ne reagira |
Ako ikome pomaže, ja sam vrtio uplate do 5000-6000$ i nikad problema, ništa nisu nikad pitali...
Morao sam zvat usrani PBZ da mi dignu dnevni limit da mogu prebacit na revolut, to je bio bottleneck... |
Jedan kolega je preko revoluta prebacio 100k eura u jednoj transakciji i revolut mu nije pravio nikakav problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:26. |