![]() |
Citiraj:
|
Ovo što d0X kaže, mora da su se diskovi iz nekog razloga pogubili. Svaki od tih launchera bi trebao bez problema prepoznati postojeće instalacije, jednom kada mu dadneš lokaciju.
Jesi provjerio sam HDD, da je sve OK i da su instalirane igre tamo? |
Ma sve je OK sa diskovima i lokacijama...
Pobrisao igre koje se ne žele iz mape pokrenuti (na epicu ih nema kao instalirane i ove što idu iz mape). |
Kažem ti radi svog iskustva sa sličnom situacijom igrajući BG3. Crashao mi se i više ga nisam mogao pokrenuti, nije radio Steamov verify integrity ni ništa što sam probao. Onda sam se sjetio provjeriti diskmgmt i vidio da je drugi NVME na kojem je BG3 dropao. Je li se pregrijao od silnog save-scumminga, tko zna :D
|
Pa to ima u stinom tisku na svakom ssd: garancija poništena ako se puno loada baldur's gate :D
|
Citiraj:
Btw. ako niste naletjeli, ima fora zamjenski open-source launcher Heroic: Citiraj:
|
Citiraj:
No nema veze sad, izbrisao sam igre koje nisam mogao pokrenuti iz mape (ionako ih većinu nisam prelazio) |
Po meni ti so slovo promijenilo.
d0x Heroic je super optcija, naročito na linuxu. |
|
Hvala kolega.
|
Nije ni čudo da nitko danas nije stavljao ovo :D
https://store.epicgames.com/en-US/p/cave-story-plus |
A jos mi je u knjiznici :D
|
Cave Story je odlična metroidvania, odavno samo to odigrao na 3DS-u, tamo su izbacili 2D i 3D verziju.
|
Ma nisam mislio zato što je loše nego zato što je samo jedna koju uz to imam u library. Zbog tih ponovljenih naslova potrošim uludo hrpu klkiova.
|
Pa zar sa ja godišnjeg odmora moram zahebavati...nemam ni komp sa sobom
Pobogu pa četvrtak je, zar više ništa nije sveto? https://store.epicgames.com/en-US/p/spelldrifter |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
3 komada za redom koje nisam imao u library :D
|
|
|
Burger naručen zahvaljujući kolegi.
|
Vec sam mislio bumpat temu al' reko' ima jos nade :D
|
Ajde makar je netko pribran.
|
|
Ja imam ispričnicu od Lufthanse :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Meni se baš neda u zadnje vrijeme :D
|
Citiraj:
Nek se nađu kad budem trizan |
Mislim da je ova prva naročito puno bolji deal kada si šek pijan.
Ali svakako hvala na linkovima. Ja ne samo da sam zaboravio na Epic nego i na četvrtak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:09. |