![]() |
RE7 odigraj u VR-u ako imaš priliku.
|
Mali off, al da ne otvaram novu temu.
Stoji mi doma COD: Modern warfare (ovaj koji je prošle godine izašao), nikad igran. Kolko se može dobit za to? |
150-200kn.
|
Odradio TLOU na 2. po redu težini od najteže. E to je čelinđ. :D
Gotovo 90% igre imaš 2 strijele i svega 10-tak metaka sveukupno raspodijeljeno po svim oružjima plus si 80% vremena s 10% healtha. Jedan metak, jedan dodir, mrtav. Uglavnom, 2. prelaz, spreman za TLOU 2. |
tu od 22 možete pratit ipredstavljanje igara za peticu
|
lol remaster GTA V, znači šestice neće bit još dosta
|
Kad sam vidio Rockstar logo, rekoh a daj me nemoj j*** kad ono kifla LOL xD
Poslano sa mobilnog aparata |
aj barem gran turismo dobiva punokrvni nastavak a ne isprdak
|
bož'me sačuvaj igara, osim GT7 ništa pametno nisam vidio, a i dosadno je
|
Nisu se baš proslavili, na pola su prezentacije i tjeram se da ne zaspem.
|
Nista posebno,ni grafika ni igre
Pa ovo moddani w3 sve porazbija |
Nadam se da slušate na dobrim sluškama, zvuk je izvrstan.
|
puno nekih emo depresivnih igara
|
GT7 i R&C izgledaju kul, sve ostalo bzvze za sad. Nadam se da su nešto za kraj sačuvali.
|
Evo Demon's Souls napokon.
|
Horizon Zero Dawn 2, da nisu to prikazali cijeli event bi bio za kurac.
|
shut up and take my money
|
Horizon i gt7 izgledaju dobro.
Sada dali uzet na startu radi toga ću razmisliti. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Ak izađe GT7 odmah u startu bit ću na mukama...
|
Citiraj:
A Horizon mi spada u Top 10, mozda i Top 5 igara svih vremena (a igram se od Jet Set Willya i Scorcha...) Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Nakon što sam odspavao i prožvakao sve misli jedno 10 puta, mogu napisati riječ, dvije...
Uglavnom, izživciran i ljut na ovo jučer... Ništa vrijedno spomena nismo vidjeli. Sat i pol dosade, svaki gameplay sam htio fast-forwardati. GTA V - proširen i "enhanced".. Fakat su se pretrgli od posla da izbace tako nešto... GT koji izgleda identično kao Sport i Horizon bez gameplay-a. Ostalo nije vrijedno spomena. Najgore od svega, Rachet je još najbolje izgledao... Samo su platformeri i GT najavljeni za 2020., tako da se nadam da ovo nije sve. Jer ako je, nema smisla uzimati PS prvih godinu dana. |
Sve u svemu, i nisu se baš proslavili.
Na stranu ružna mi konzola (ukusi ..), par igara koje su mi zapele za oko izlaze i za PC; jedino sam nabrijan na DeS, no ipak nisam siguran da mi se samo zbog toga daje brdo para na samom izlasku. Eh. Možda negdje kasnije, tko zna .. HZD 2 još ni nema datum izlaska, garant neće prije druge polovice 2021. ili tako nekako. |
Pa svatko normalan će kupit ovo zbog Destiny 2 u 4K/60 FPS. Kome trebaju druge igre. :goood: :D
|
TLOU2 recenzije su out, masterpiece kazu
|
Vidio sam visoku travu, crawl, šuljanje ležečki, to je ono što se čeka za jednu zombie igru.
|
Meni nije jasno zasto su playstation 5 launch otvorili sa igrom starom 7 god.
Taj gta je vise prozvakan i dosadan i bogu i narodu. |
Mislim da to nije nikome jasno, ni njima, ni nama :D
Ako im je ovo najbolje što imaju za ponuditi, onda je to žalosno. Ovo im je bio trenutak da se isprse i pokažu te eskluzive ili što god o kojima se toliko bruji uvijek. Samim time i da pokažu što PS5 može. Subjektivno gledajući, igre koje su pokazali su ok i veselim se nekima od njih, ali to su sve nastavci i remasteri uz možda dva nova IP-a. Ali gdje su "the big guns"? Ono što bi me potaknulo na kupovinu PS5. I sve osim 2-3 igre izlazi 2021 ili kasnije. Izgleda da će se ponoviti ista priča kao što je bio slučaj i sa PS4, a to je nedostatak igri na izlasku konzole. Novi Xbox će po samom hardveru biti nekih 30% jači od PS5 i pleyci trebaju igre da zasjene te hardverske zaostatke. I ne mogu vjerovati, ali Microsoft za sada puno bolje to sve hendla, nego Sony :D Oh well, 2020 I guess :D |
ja kad sam vidio rockstar logo, srce na 300 isti moment, reko to je to
kad kurac, remaster remasterirane igre, samo i isključivo da nitko ne kupuje to bi pomoglo gaming industriji, pa neka remasteriraju remastere al prodavat će se ne sumnjam |
Ja sam tokom cijelog tog prvog clipa, gdje je gore u lijevo kupu pisalo PS4, mislio, sad će s GTA V samo priča skočiti na 6, kad ono... Enhanced :D
Btw. nitko ne spominje Spiderman novi. Ako će biti kao 1. dio s boljom grafom, meni je to sigurna kupnja. Meni je prvi dio bio odličan. |
Koliko sam shvatio, bit ce neka kratka verzija sa Moralesom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |