![]() |
Kak su slozili mob? Jel se kuzi po njemu da je otvaran? Garancija sad dalje vrijedi?
|
Koje su to mehaničke komponente (množina!!) u mobitelu? Nije to sat pa da ima zamašnjak, pužnu oprugu, zupčanike i sl.
Na ovom renderu S8 baš i ne vidim neke drastičnije razlikeu odnosu na sadašnji S7E. Jedino što gore više nema imena Samsung pa je gornji bezel manji. Ime su prebacili dole umjesto Home tipke. |
@buljo super. nema nikakvih tragova niti mikroogrebotina. garancija vrijedi normalno .
@coconut to prvo je rad. drugo ekran a treće ljepilo Poslano iz mikrovalne |
Čekao si prvo da dođe ekran pa odnio mob il?
I koliko si bio bez moba? |
ne. možeš i tako ako platiš unaprijed ali meni je bilo svejedno jer se nije mogao koristiti koliko se raspao pa sam ga ostavio. od 22.11 do 2.1. sam čekao. zastoj sa dijelovima, inače je gotovo u 3 dana
Poslano iz mikrovalne |
Citiraj:
A i ja brijem da tako stoje stvari, skroz očekivano. Mislim ga novog uzeti, malo mi je puno jednokratno keširati pa ne mogu polovno. Nego, još jedno pitanje. Je našao tko kaljeno staklo koje ide od ruba do ruba za S7 flat? Gdje to nabaviti? |
Edge-to-edge a da valja tj. da je kvalitetno - takvo jos ne postoji :D
Najbolji ti je Nillkin koji nije od ruba do ruba al zato je vrlo kvalitetan i nije preskup... Bilo je dosta price o tome, prolistaj par stranica unazad za link. |
Citiraj:
da nemaju više stavki u opisu posla i olakšaju si posao napisali su istu stavku za sve vrste mobitela.. tak svejedno jel mehanička il električna komponenta, mogli su napisati radni sati itd.. svejedno. bitno da nije skupo. jer neznam tko bi taj mob rastavljao za sitnih 68 kn. odlična cijena za posao i ekran. da si sa ebaya naručivao dijelove i sam radio, nebi bilo puno jeftinije. |
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
|
Nadam se da je ovo samo glasina, jer ako nije, bit ce veselo :
http://www.nextpowerup.com/news/3284...2017-handsets/ |
Izgleda da će Samsung umjesto Kalaša postati omiljeno oružje raznih terorista. :D
|
Još opasnije od kalaša, ovo se može daljinski aktivirat :D
|
|
Fejk i gej.
|
Citiraj:
|
Odvratno i isto je smijesno da se Samsung ne moze odreci loga na prednjoj strani. To su neke frustracije da moraju imati na prednjoj i na straznjoj strani logo. Bolje da je home button dolje umjesto loga.
|
Upamtite datum 18.04. To je The Day za S8
https://www.sammobile.com/2017/01/05...edly-revealed/ |
Citiraj:
|
Vjerojatno toliko da ti je jeftinije kupiti polovni S5. Ja moram prodati svoj u 10/10 stanju i sumnjam da ću dobiti više od 1.300kn.
|
Stavio sam u svoj S7 Edge memorijsku karticu i sad mi je na popisu obavijesti stalno SD Kartica i mogu je istražiti ili odspojiti, dali ima gdje kakva opcija da se to makne?
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Citiraj:
|
Jok, S9 tek :) ja pičim po neparnim. 3 5 7 9 :)
Ne znam kaj moraju nakrcan na 8 a da bude drastično bolje od 7. A još su i maknuli 3.5mm jack koji mi je vrlo koristan te potrebit. Ali ako opet uleti nekakva blesava ponuda kao za ovaj S7, onda možda :D |
S9 bu jos ruzniji.. ;)
|
Citiraj:
Postoji još koji dučan da nudi uređaj na 24 rate bez kamata na Diners kao Sancta Domenica, zna li slučajno tko? |
Nemoš kupit S8, svi će ti odgovarat "na qrcu te nosam" :D
|
Citiraj:
http://prntscr.com/dtperk |
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |