![]() |
|
Gigabyte ni ne zaslužuje bolje, pitaj Druga Brku :D
|
Ajde, bar nije kao onaj debil stoljeća koji je PCI-E 6800 Ultru izrezao da stane u AGP slot. :D
Iako u komentarima ispod videa je netko rekao da je izrezane pajpove zatvorio i zalemio. |
Hahhaha, ni na jedan komentar dolje na to nije lik ništa napisao, o svom znanstvenom pristupu, jel :D
|
Sta je sve stalo u takvo malo kuciste. Strava!! :)
Mogao je kraj takvog skupog hardvera odmah kupiti mini 1070-tku. Tom je kompu sigurno jako vruce. |
Citiraj:
|
Je, zato je i nebitno sto ih je zatvorio. Sad ima uteg za papir.
|
Mislim da nije plin unutra nego tekućina (ako je hladno, jel). Ako je iscurila, piši kući propalo.
Sad gledam "operaciju". Nema šanse da nije iscurila iz donjeg pajpa. Kreten. |
Za problem s displayportovima na GTX 10x0 pogledajte https://forums.geforce.com/default/t...displayport/1/
pa javite da li deepsleep opcija rješava problem. |
Citiraj:
Čak i da rezanje pajpova nije problem, tko bi normalan išao tako nešto raditi... |
Citiraj:
ajde sta ste se svi uznemirili koda je počinio herezu, čovjek dobije tjedno 10 graficki kartica sponzorski, i ja bi ih rezao i bacao s balkona da ih neko dzabe dijeli |
Pa pogledaj video gdje kaze da je kupio sve i to dok je bio na putu.
|
Citiraj:
|
O Bože debila! Ak je iscurio onaj đavo van, propala je cijela ideja heatpajpanja.
|
Citiraj:
|
A da se vratimo na temu 10X0 sunce vam južnoafričko! :D
|
Citiraj:
|
poštovanje svima
pitam iz neznanja jer se prvi puta susrećem sa ovakvom tehnologijom? https://s14.postimg.org/jb5sbjcsh/small.png postao sam vlasnik MSI 1060 GTX 6Gb. -Da li je normalno da se ventilatori na ovom GPU malo vrte, malo ne vrte? Dok radim tj. dok je mašina u nekom idleu ventovi se ne vrte, no dok igram do neke radne temp. ventovi se počinju vrtiti.(vrlo tiho) Uz to ide pitanje da li se uz takav rad ventilatora na ovom GPU-u skraćuje vijek ovakve kartice? Hvala na odgovoru.:chears: |
Citiraj:
|
donbom, nemaš brige, tako je funkcionirala 9xx serija, tako funkcionira i 10xx serija, a i nadolazeće.
Isto čudno koliko ljudi ne zna za ovo s ventovima u idle-u, em nije od jučer, em valjda prije kupnje GPU-a pogledaš koju recenziju. |
Nije mi baš to jasno, no offense. Kupiš karticu od 2500kn, a ne odeš ni na glavnu stranicu tog proizvoda gdje bi odmah vidio njezine feature uključujući i taj "zero rpm"?
|
Zanimljivo je kaj svi (vecina) u recenzijama pokazuju buku u idle-u. :D
Mene zanima koja je prednost između te msi-jeve i palitove grafe u buci. Kolko je palitova bucnija i dali opce je? |
Msi ne cujem ni u gamingu , pretiha grafa.
Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
Iskreno ne znam koliko je Palitova bučnija, ali ovu ne čuješ. Meni u gamingu vrti oko 800RPM, a maximalna temperatura 64 stupnja. |
Citiraj:
Ne želiš više biti console peasant nego PC master race ( :lol2: ). Odeš u podforum konfiguracije, zamoliš da ti netko složi nekaj za 9000kn i kupiš to u dućanu. U dosta youtube reviewova recenziraju referentnu karticu, a koliko znam tamo nema te mogućnosti ? |
Citiraj:
Sam feeling mase kartice, veličine i kvalitete izrade gaming X kartice bitno nadilazi G1 gaming karticu. Ovo pišem ako netko misli uzimat da zna kaj ga čeka, daleko od toga da je G1 loša, ali akd daš 4kkn za grafu svaka sitnica te živcira :beer: @EDIT G1 ima bolji led lajtning, meni totalno irelevatnto ali nekoga veseli :) |
Pa ja i govorim za Gaming X, doduše moja nije 1070.:D
|
Citiraj:
|
Mislim da ću na kraju od svih odabranih uzet ovu:
https://www.links.hr/hr/graficka-kar...i-dp-051800140 Neda mi se izdvajat 500 kn više za gaming x, a ova također ima zero rpm. Svjestan sam da će u gamingu bit bučnija, ali zto nema razloga da bude bešumna na idlu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |