![]() |
Citiraj:
|
Samo da se javim sa zaključkom da je nakon pet dana korištenja sa normalnim touchpadom umjesto clickpada T540p dobio jednu sasvim novu dimenziju ugode korištenja :)
|
A kaj si čekal do sad? :D
|
Morao sam biti siguran da nije placebo efekt :D
|
ona kliketuša može biti zabavna jedino nekome tko u životu nije računar koristio :D
|
Može mi netko objasniti o čemu se radi. Dakle u zadnjih 2 godine par puta mi se dogodilo da mi laptop t520 prilikom paljenja (nakon što prođe win logo) ostane crni ekran. Nema miša, ništa ne reagira i tako može stojati satima. Moram ga na silu ugasit i onda dalje nema problema.
BIOS najnoviji, driveri najnoviji. Win 10 enterpreise. Jel to do laptopa il win 10 zeza? |
Graficki driver te zeza 99%.
|
Citiraj:
Bogami, ide i kod mene nadogradnja tog clickpada... |
ma nema tu pokušaja... batalit i basta.
i sami su, ajmo reč, priznali da je to fejl nad fejlovima vraćajući normalne touchpad-e u nove modele (ako se ne varam). |
Citiraj:
Imaš u jednom od prijašnjih postova link na onog sellera koji je jeftiniji i roba stiže unutar 14 dana pa... ;) |
Na T440P je moguće staviti i7 4980HQ sa Iris Pro grafikom, uz adapter: link
Vjerujem da radi i na T540p, pošto je procesor u socketu. |
Kako da ja "nakalemim" taj cpu na t61?Ima li kaki adaptAr :D
|
Ne diraj jadni T61, poznato da su znali crkavat ako je model sa ATI add - on grafom,
a u pozadini pusti "Pimp my ride" il nešto slično :D |
Misliš NVIDIA grafom, T60 je imao radeon, T61 NVIDIA QUADRO i to je bila pokošena generacija laptopa faličnim Nvidia 8xxx/QUADRO NVS140 čipovima, i Lenovo i šire. Kuc kuc o drvo, upravo ovo pišem s jednog Nvidia T61 kritičnog datuma proizvodnje heh.
|
A da, u tom slučaju Nevidija, ko će više pamtit :D
|
Citiraj:
Malo ga undervoltao i smanjio mnozitelj (otkljucan je skroz) i sad laptop leti. |
Ja sam ovo protumačio kao čisto izazivanje a ti kako hoćeš, još mi spominješ undervoltanje.. :chears:
Ovaj je sa intelicom, al vidim ja da moram dodat u sig da je gore UXGA+ IPS i da se radi ekrana ne mogu maknut od ovog lapca, na žalost, zato se moram požalit malo na T8300 a odmah svi na zadnje noge.. :D |
Ali moraš priznati, u ovoj temi samo dobre vibre zbog Big Blue :D
|
Kad se ovdje fajt zakuri ja print skrinam :D
|
Halos cek dis aut:
https://www.techpowerup.com/forums/t...5/post-3842066 Citiraj:
Kakav Sky/Coffe-lake i bakraci :care: |
Ovo je jače od T8300.
Šalu nastranu...čini se da mi RMclock više ne treba. :D edit: x9000 45$ na Aliju, sad sam u problemima, bolje mi je ovo od T9300 |
Već se dugo pričalo o tome, ali sad je potvrđeno da dolaze A485 i A285 temeljeni na Mobile Ryzen Pro. Izgleda da će biti miks T i X serije: link
Službeni link na A485. Usput, netko od službenih ljudi s foruma je najavio iznenađenje do kraja godine, u temi u kojoj se zahtijevalo micanje numpada i centriranje touchpada s 15" modela. |
Citiraj:
|
Ne znam, čini se da ništa bez modda, x9000 ide na "suho" dok za X9100 ima posla oko modanog biosa, microcodova itd., iako nije strašno. Ukopavam se sve dublje i dublje.
Edit: Flasha se rom koji spusta frekvu i timing memorije kao i mnozitelj, dva kondenzatora na pozadini ploče se spoje žicom i zaleme(drže fsb na 200) i gore ide X9100. |
Ako se raspadne elektro mreža u VG onda ćemo znati zašto :fiju: :D
|
Hahaha, kad ga Ha(l)os uredi, nestat će struje i u okolnim zemljama :D :D
Javi kad kreneš u proces, da pripunim sve baterije :D |
Šta ste se stisnuli, X9100 je dualac, samo što ovi plavci friziraju te nazive da misliš da je cijeli wafer u pitanju a i mora mi barem jednom "mod sa interneta" uspjet. :D
Kad padne napon u Krškom i riknu vodene pumpe, neće tebi nikakve pune baterije pomoć. :D |
Već mi trepere žarulje. Znači ili si naručio ili si jako blizu narudžbe :D
|
Ma niti ulogirao u ališu, daj ti "fidovku" provjeri. :D
Ovaj put se necu pohvalit, osim ako mi uspije. :) :D |
Društvo bok :)
stigao mi je u ruke R61. U stanju apsolutno savršenom. 5 godina je bio u torbi u ormaru. Jedina mu baterija ne radi. Postoji mogućnost da ga otkupim za 450kn. Pa molim savjet, da li mi ga se isplati uzeti i "srediti"? Puknut gore neki Linux i deri... Trenutno vučem win10 image na njega (domena i te priče) čisto zbog posla.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:39. |