![]() |
Citiraj:
Ni meni ne prolazi, izgleda da jesu vezani. Hvala svejedno! :goood: |
Evo jedna pohvala za Extreme digital. Naletio slučajno na grešku u cijeni, grijalica koja treba koštati 700+kn za 80kn. Naručio, plaćanje pouzećem. Drugi dan su korigirali cijenu. Danas stigla, cijena kako je bilo u narudžbi, 80kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koja grijalica?
|
Citiraj:
|
Nedavno sam naručio sa EDigitala Asus RT-AX55 i sad sam izgleda upao u neku nezgodu s njima.
Problem je što novci i uređaj nije za moju namjenu već za korisnika kojeg prebacivam na drugu opremu. Dakle platim online i dobijem povratnu informaciju na email sa Overseas trackingom ali Overseas veli da nisu preuzeli taj broj paketa i nema ga nigdje na vidiku. Support od EDigitala je kao automat koji ponavlja kao papagaj jedno te isto. Što mi je raditi da dođem pravog tracking broja. Na email mi neodgovaraju. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
Jesi narucio dostavu na adresu ili u oex shop?
Jucer mi je dosao paket od njih, ali u oex shop. Dobio sam mail od edigitala da je poslan 21.11, a stigao je sljedeci dan. Nisam mogao nista pratiti na temelju info iz maila sve dok 22.11 nisam dobio link od overseasa, ali taj link sam dobio kad je paket stigao u oex shop :D Ako si dobio mail "vasa narudzba je na isporuci" mislim da mozes ocekivati dostavu drugi dan. Moje prvo iskustvo s edigitalom :D |
Citiraj:
Na dostavi 4/4 Preuzimanje kućna dostava (21215 Kaštel Lukšić,xxxxxxxx) Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
Ekipa, naletio sam na sluse koje su bile na solidnoj akciji. Uzeo dva komada, jedan placen odmah, drugi traženo placanjem pouzecem. Artikal je i nakon toga bio povremeno dostupan josnpar dana, za sta imam dokaze. Da bi sad nakon 4, 5 dana javili da otkazuju narudzbu jer ih nemaju na stanju.
Vjerujem da lazu, i da imaju, te da su dobavljive u distributera, no ne zele ih isporuciti zbog cijene koju su stavili Iskustva? Boriti se s vjetrenjacama, ili pisi propalo? Vidio sam u drugoj temi vezano za drugih trgovaca, slična stvar je bila sa laptopima, i neki su ih dobili. (Mall. Hr) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Madzarski sud je nadlezan.
Pa ti vidi. Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Ako nekome pomaže kod za 5% popusta, nek se javi u inbox
|
Jedna pohvala od mene za Extreme Digital, nedavno sam kupio TV kod njih i sve je prošlo bez problema. Brza pošiljka i sve je štimalo + ugrabio sam dobar popust na crni petak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, s te strane sam bio malo skeptičan, ali sva sreća s pošiljkom je sve bilo u redu tako da nije bilo potrebe za reklamacijama. Osobno kad bi cijena bila ista u ED i nekom od naših dučana uvjek bi odabrao naše osim u slučaju jako dobre akcije kao što je bio moj slučaj sada. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobio kod za 5% popusta. Ne znam dali radi samo meni ili I ostalima. Ako kome treba 1d8ac7 *do 2023. jan. 23. Ne ide na već sniženo.
Sent using Tapatalk |
Pozz, ako ima tko kod za popust a ne misli iskoristiti, molim da mi proslijedi.... hvala
Dobio sam rođendanski popust 5% ali mi je istekao prije mjesec dana... |
Ekipa jel netko kupovao u zadnje vrijeme, planiram kupiti samsung tv te znam da ima 2god tvorničke garancije, al nitko ne zna dal u slučaju kvara mogu tv poslat u hr servis, ovlasteni naravno...
|
Ja nebi riskirao.
Radije neki shop s dobrim sistemom reklamacije u hr Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Realno treba mi samo potvrda dal je ostvariva garancija u HR... ako je valjana onda kupim jer su jeftiniji od bilo koga drugog... a znam da je njihova cijena realna jer naši nabijaju maržu itd... bez cilja (poslao sam i njima mail, čisto da imam dokaz)
|
Citiraj:
Nazovi zastupništvo Samsung u HR i pitaj. Tehnička i servisna podrška 072 726 786 Radno vrijeme | Pon- pet | 9:00 do 18:00 *Poziv se naplaćuje po posebnom cjeniku 072 brojeva. Podrška za kupnju uređaja 01 626 77 00 Radno vrijeme | Pon- pet | 10:00 do 20:00 Javi kako je prošlo :D:D:kafa: |
Može da, tnx ;)
javim hehe |
UPDATE: vrijedi garancija u HR, tako da ide šoping, nije baš da mi se da davat našima 150€ razlike :D :chears:
p.s. jel ima netko kupon za 5% popusta ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk |
Ustedis 150 eura, ali 5% bi ti jos super sjelo :) #agovprvipostulat
|
Citiraj:
Vlasnik firme kupuje za svoju firmu i oslobođen je plaćanja PDV-a. |
Citiraj:
|
Citiraj: