![]() |
Da li je netko dao plejku 4 negdje na ciscenje i promjenu paste? Nemam ni vremena ni alata da sam to napravim pa bih dao da to netko napravi. Vidim ima puno servisa koji to rade za 150 kn ali me zanimaju iskustva...
|
Na PS4 pro - dodao bi vanjski externi HDD za instalaciju novih igra.
Jel se može spojiti bilo koji HDD, 2,5" sa USB 3.0 ili mora bit baš HDD za PS4 kao neka kompatibilnost? SEAGATE External Game Drive za PS4 STGD2000200, 2.5'', USB 3.0 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znači PS4 logo samo marketing :fala:
|
BIlo koji disk ... ja uzeo neki Verbatim ... radi ...
|
Ja sam koristio par prijenosnih hardova razlicite marke i modela,i bez problema su radili(naravno usb 3.0 mora bit)pitat ce te plejka kad ga spojis dal zelis da ga formatira tak da sam stisnes da zelis i to je sva mudrost :D
|
za 150 kn vise duplo vise prostora. Imam takav od 5TB i radi super sa PS4
https://www.links.hr/hr/tvrdi-disk-v...brni-051520618 |
Je*ote ja još nijednom nisam uspio ni 500 gb popunit na svojoj plejki. Ak nekaj igram onda igram samo to, neću sad 5 igri instalirat i onda se prebacivat iz jedne u drugu
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
A gledaj, ja sam u jednom trenutku imao GT: Sport (koji sam redovno igrao uz druge igre), Fortnite, COD: Warzone i RDR2. To ti je nekih 400-500gb.
Žena je imala neke 2 igre + OS i eto ti gotovo 700GB. A od SP igara, samo jedna igra instalirana. |
Ja imam 1TB i vječno pun.. stalno si govorim "igrat ću to opet" ili "budem to ipak odigrao" i tako stalno. Pobrišem samo kad baš trebam nešto novo instalirati.
|
Citiraj:
Realno nikakve promjene nema, em nije bio prašnjav skoro niš unutra (ebe me OKP pa mi je stan ko operacijska sala), em je i dalje glasan. Pogledaj si malo videe, ali nije to neka frka za napravit, sjećam se samo da je zeznut dio sa flat kabelom BR-a. |
Citiraj:
Ti si još dobar,meni su interni od 1tb i prijenosni od 2tb puni ko čep makar skoro ništa ni ne igram hahaha |
Citiraj:
|
PA i kod mene interni 1TB pun,a i externi 1TB pun,ali više je to za testiranje igrica na 6.72 HEN-u ....
I da u pravu ste kad upalim konzolu neznam koju bi stisnuo ... |
Backup save file-ova više nije moguć na USB, samo u cloud, za koji treba Playstation Plus pretplata:
https://www.polygon.com/2020/11/6/21...source=twitter |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uz ove vijesti se više čudim da su se odlučili uključiti HDMI 2.1 kabel umjesto jeftinijeg nekog. A i kabel za gamepad bi mogao biti ekstra, jer ipak svi imamo USB-C kabele doma :D
|
Citiraj:
To ti je sve psiha. Ja to želim imati instalirano i gotovo :D |
Citiraj:
|
meni samo gtsport, tekken i pes od prvog dana na konzoli ostale igre se mjenjaju po potrebi :D
|
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
https://www.vg247.com/2020/11/10/ps5...-price-report/
Moguće da cijene igara na PS5 skoče i na 90€, umjesto 80€ koje je sad postavljeno kao standard za PS5 jer izdavači nisu zadovoljni ni takvim skokom cijena. Kod nas će igre još malo koštati okruglih 1000kn u dućanu. |
Hmm...uvijek ima DOA HW-a, i uvjek se desi neka greška..ali evo već prvi mrtav PS5.
Ma ja ću se definitivno prvo strpiti koji mjesec da vidim što kaže raja sa interneta. Nije mi nikako jasan dio gdje je SSD na samoj ploči, MS je tu HW-ski napravio puno bolji posao sa M2 SSD-om, ai konzole im se rastavljaju super jednostavno (malo vida, nema nikakvih kablova i flat kablova, sve se direktno kopča)...šteta samo što me Xbox ne zanima ni pod razno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma meni je svejedno koliko će biti.
Kada kupim PS, kupiti ću onaj s diskom. Kupim za 600, prodam za 500 i svi sretni. |
Citiraj:
Malo sam karikirao za 1000 kuna, ali ako poraste za još 10€ to će kod nas ispadati 850 kunića, što baš i realno nije daleko od 1000. A na akcijama na Shopu će igre s popustom biti otprilike koliko su nove sad koštale :D |
Dobio mail od Sancte. Paket pripremljen i sutra stiže. Ali riječ je o gamepadu :D
No, što je da je, rekli su da je očekivan datum 12. i drže se toga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |