![]() |
Fun Fact1:
Isuse čitam Phillipsovi SMART televizori će dobiti Lolipop prije vlasnika Xperie :D |
Kolega, bolje da dođe kasnije i bude ispeglan (sony to dobro napravi uglavnom) nego da dođe brzo pa onda razno razni pečevi. Na XZ sam se na to naučio tako da i to kašnjenje ima pozitivnih strana ;)
|
E ovaj mob(Z3C) je živo zlo na glatkoj podlozi...kliže ko Idora Hegel u najboljim danima. Bila je akcija spašavanja s vešmašine. Odložih ga tamo i odem obavit kaj se obavlja u WCu kad neko kreno u džihad po Whatsappu. Paradirao sam ko Rene Higuita da spriječim padobranski trening i susret s pločicama u kupaoni :D pripaziti...
|
Jesi probao nexus 4 - neznam kojim milokliznim premazom su ga premazali ali klizljivijeg moba ne imah.
Odletio mi je sam od sebe nakon sto je stajao jedno dobrih pola sata na novčaniku na jednom pregradnom zidu i naravno ode ekran :hitthewal: |
Citiraj:
Da, nikako se Xperije Zx ne preporučuje stavljati na glatke površine koje pritom nisu ni u vagi. |
Sony Xperia M2
Imam sljedeci problem http://prntscr.com/5q3cy2
Je li to voda i ako da , sto mi je ciniti . Vidljivo je samo kad je ugasen mob . i na svjetlijoj podlozi . Ne smeta touchu . Unaprijed zahvaljujem ! |
Kupi kilu riže i ostavi mobitel u riži sata.
|
ljudi, ima li pucanja stakla na vašim xperijama z3 compact kao što čitam po internetu ili sam newb?
i kako da ga otključam za sve mreže? |
Nema
|
Citiraj:
|
Hahahaha brko legendo :D
|
To su istiniti događaji :) baja je Z1C potopio u kriglu od pola litre limunade sa ledom, da baja pokaže kako je mob vodootporan, da može glumit Crvenog Oktobra i ostavio ga u krugli 10 minuta. Vani je bilo +40. Kad ga je izvadio, nestalo je oduševljenje.
Rezultat, paukova mreža na ekranu i 2 pukotine na leđima. Nisam vidio na svoje oči, ali vidjeli su pouzdani izvori. A takve probleme je imala i Xperia Z. Majstor je preko noći ostavio na mramornoj površini mob, ekranom prema dolje. Ista stvar, kao da je implodirao. Temperaturne razlike i to nagle nisu zdrave za mobitele. Ali dobro, treba imat i malo soli u glavi :) |
Crveni Oktobar :lol2: :D
Nego,kaj nije se sjetio čašu vode naručit? Osim kaj ujebe pol L limunade,nije se sjetio da šećer nije dobar za mobove i da bu ljepljiv i ako izroni? :D |
a što je s izlaskom iz stana koji je na +20 vani gdje je -20? :P
|
Citiraj:
Citiraj:
Npr. Peka od gusa. Speci nešto u njoj i nakon par sati kurenja u vatri, stavi je van na -20 da se ohladi. Nikom ništa. Isto to napravi na kupanju negdje uz rijeku, ali je onda baci u vodu da se ohladi. Samo ćeš čuti "tong" iz vode i peka is no more :) Da se vratim na Sony. Imao Xz, sada Z1, vjerojatno uskoro i Z3. Normalnim korištenjem nema mehaničkih oštećenja, pogotovo ne ja ekranu i zadnjem staklu. Ima primjera da se odlijepi zadnje staklo na xperiji Z, ali jako malo. Ti ljudi koji su radili na slaganju tih Xperija su sada dobili otkaz i zaposlili su se u iNew firmi na slaganju V3 i V3 plus modela. |
Citiraj:
stvari se puno brže hlade u doticaju sa hladnom tekućinom nego u doticaju sa hladnim zrakom |
a ono, stiže mi z3 compact za par dana, ali na nekom su forumu cijelo istraživanje proveli o tim spontanim pucanjima stakla pa sam se zabrinuo
|
Pozz svima, na XZ mi rikava zvučnik... stara je godinu dana... nisam testirao nepropusnost na vodu for the record :)
u razgovoru mi zna na pocetku radit normalno i nakon tipa minutu odjednom muk... ponekad i prije pozivanja ne radi zvučnik (i odlazni i dolazni pozivi)... a nekad radi normalno danima... neznam jel mi garancija istekla ili ce taman sad isteći... ima tko preporuku sto da napravim??? |
Citiraj:
Citiraj:
|
isuse nikakvo staklo ne puca,letio mi je par puta sa stolića di ga punim(malo poviše razine kreveta) i ni crticu nije dobio a kamoli pukotinu. Za svaki slučaj sam se žđiberio za najeftiniji tempered glass sa ebaya(red dve funte il tak neš) da sam miran
|
samo provjeravam, zadnji put sam za mobitel dao više od 200 kuna prije 10 godina :)
|
Kraj za Sony mobove?
Following Vaio, Sony's phone and TV businesses may be next for the chop |
Malo im se politika "2 flagshipa u godini dana" obila o glavu i da ni jedan Sony mobitel nije vrijedan spomena osim onih iz Z serije.
|
Otom potom...Vaio je bio marginaliziran i preskup. S mobovima i telkama su i dalje u vrhu. Pa kaj bu proizvodili... PS4 i igrice? Pa samsung je u ozbiljnijom gubicima pa ne pomislja na isto.
Ispod clanak da ce se orijentirati samo na proizvodnju samo high end mobitela i treba tako. Tu se slazem s brkom. |
A i u naslovu je MAY. dakle mogli bi... a i ne moraju. No nebitno, bitno da dofuraju Lollipop na stare Zejke i to je to.
|
E to ih isto košta....to nasilno lockanje bootloadera i zastita kontra unlocka istog. A zna se da je na androidu community sve!
|
Time štite da se ne porta Bravia Engine/XReality i DRM keys na druge non-Sony uređaje (tako barem vele). Unlockat bootloader možeš poprilično jednostavno, ali ovo gore navedeno gubiš.
A to što na carrier-based uređajima je Bootloader lockan i neda se unlockat, to je do pružatelja usluga, barem kako to Sony kaže jelte... Dok Android više nije ono što je bio na početku i kako je zamišljen da bude. Sve više i više je zatvoreniji i sve je teže i kompliciranije rootati uređaje (uglavnom), ali to je za neku drugu temu. |
Po meni oni pod hitno trebaju novi Skin i novi tim za razvoj istog. Ovo mi izgleda isto vec 100 godina, puno je Sony blootwarea i nema npr. multitasking na razini ostalih, opcije za kustomziaciju tipki i slicno kaj kod drugi ima. Jbt. samo da stave IC za daljinac, dobili bi gro novih kupaca jer puno ljudi odustane bas zbog toga. Nebi im bilo zgorega da i malo spuste cijene.
|
IC jako bitan kod kupnje mobitela? Ajd dobro...
|
Bože ne opet. Od 1000+ kuća koje sam opremio sa home entertainment opremom nitko,ama baš nitko me nije tražio da mu podesim upravljanje sa mobitelom. To je najnelogičnija stvar koje se ikad pojavila u čovječanstvu od plana Fiata da Punta izbaci u 4x4 varijanti. Ne kužim logiku,osim što je maksimalno nespretno se koristiti(isprobao) jer su ljudi naviknuti na osjetilne tipke na daljincu,logika je koja? Pospremiti sve ostale daljince u ladicu,tak da ostatak familije nemre ni temperaturu u sobi podesiti bez tvog blagoslova? Ili daš ženi univerzalac,a ti joj sa mobom šaltaš sa Plesa sa Zvijezdama na Turski Kup i Bešiktaš u nadi da će ti hebati majci sve po spisku samo da bi joj mogao zadati kroše večeri i učiniti je mirnom? Više logike vidim u mačkama ko kućnim ljubimcima nego IC portu kao bitnoj stvari na mobitelu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |